Clear Sky Gépigény

tegnap beírtam egy marhára hosszú postot hogy sztem mit miért, de valami php hiba és lusta vagyok mégegyszer ...:(
de majd rámjön megint előbbutóbb :)

én még megvárnám a GT200-at meg az intel féle integrált memóriavezérlőt... meg azt míg összegyűjtök 600000HUF-ot... :D

vagy-vagy... én elképzelhetőnek találom. de kicsit szerintem szánalmas, hogy a legdrágább top kártyák nem bírják a Cysis-t 1280-ban élsimítással...

én nem ürülnék neki, mert ha a 8800GTvel egyárban lesz és hozza a teljesítményét akkor kicsit fog idegesíteni a dolog...

nem 1 hónapja 37k (ami ahhoz képest hogy nagyarcú kollega 70kért még 3 hónappal azelőtt). na mind1 lehet megbeszélem sráccal hogy garozzuk le és legyen belőle 4850 (ha tényleg olyan jó mint mondják)

semmi

Neeem amúgy jól muzsikál ez a 8800-as, az kicsit idegesítő, hogy ez a beta demo pont sz@rik rajta rendesen menni, de hát istenem... Várakozáson belül van a többi.

jah, amúgy ez a béta csak arra a 10perces videóra alapoz amit akkor láttunk, és nem az volt vele a cél, hogy mindenen jól menjen meg akármi, hanem csak prezentáció gyanánt... nah szal nem kell itt aggódni, mer a végső úgyis optimizált lesz.

Vissza
Top Alul