Clear Sky Gépigény

Tök felesleges nagy és drága tápot venni. Érvényes ez arra aki rendszeresen szétszedi és kitakarítja a gépét. Nekem eddig csak javított noname tápjaim voltak és sosem volt velük semmi baj, dolgoznak nem szaladnak meg és nem ingadoznak, leadják amit a gép kér.

Nekem ilyen van:
top.jpg

eljen

Na igen... Nekem a tápom most a leghangosabb az egész gépben...

pYura amit a 240W-ra írsz az szép és jó meg egy jó táp le is ad ennyit, de ha csak egy kicsit is jobban meg van terhelve a rendszer és csak egy kicsivel megyünk 240 fölé, máris kevés a dolog... 300 szerintem nem árt (és felmerül a kérdés, miért adnak mindent 400-500 wattos tápokkal: persze, mert nem adnak le megfelelően mindent a kisebbek, holott matrica szerint elégnek kéne lenniük... ha csak azon múlik, hogy nem lesz-e erőforrás-hiányos a gép, szerintem mindenki megveszi a 400-as vagy nagyobb tápokat).

Drága tápokról annyit, hogy: egyetértek, sose volt drága tápom és sose volt gond az olcsókkal. Addig úgysincs meg a gép (2-3-4 év), hogy elégne...

Kérdés minek gyártanak 1000W-os tápokat. Mert el lehet adni.
Miért lett bevezetve a DDR2? Azért, mert gyorsabb, dehogy... azért mert olcsóbban elő tudják állítani és mindeki újra vegyen RAM-okat a váltás miatt. DDR3 detto
AGP miért is lett leváltva? Mert kevés volt a sávszél a 6600GT-knek... aha...

Ha ezt a logikát követjük, nem kéne fejleszteni, semmi újat nem kéne csinálni.

Abszolút igazad van abban, hogy minden mögött ott a haszon, de ha az kell a sebességek növeléséhez, hogy egyesek meggazdagodjanak, legyen! Mert azt ugye nem lehet elvitatni, hogy egy ati9250-esnél valamivel többet nyújt egy n8800...

Sem a sebességek növelése nélkül, sem a haszonlesés nélkül sehol sem tartana az IT ipar (meg úgy általában a kapitalizmus sem...)

A kapizalizmussal nincs gond, csak ha valaki bedől a haszonlesők trükkjeinek.

igen igazatok van de a legfőbb probléma hogy JÁTÉKHOZ veszünk gépet nem úgy mint régen (fordítva) az egész arrol szól hogy költsünk sok pénzt aztért hogy jáccani tudjunk (crysis..... )

Semmi sem erőszak. Lehet várni. Régebben is cserélgettek az emberek, csak akkor még nem volt ilyen ütemű a fejlődés.

hja. de azért ne mondjátok, hogy nem szeretitek az új kütyüket ti is? a DDR-ről való váltásnak meg addig nincs értelme, amíg nincs ami kihasználja a sebességnövekedést, mert pl a GPU még a DDR3-at is kihasználja. de azért a várjuk meg az intel integrált memóriavezérlős processzorait, mielőtt végleges ítéletet mondunk a DDR3-as ramok felett...

1000W-os táp: intel QX9750 meghúzva, vízhűtéssel és egy 80W-os peltierrel, 2 db. 3870X2, 4 G DDR3 1800, 4 vinyó, 5-6 venti, cdrom és már mindjárt nem annyira sok...

Hmm ez sajnos még csak 899 watt, ehhez bőven elég egy 900-as táp :D :D :D

De viccet félretéve szeretjük az új kütyüket és inkább gyors legyen a fejlődés, mint lassú.

Jó a fejlődés, csak az apó ugrásokért ne kérnének irrális összegeket. Kiskanálról etetnek bennünket és még finom is! :(

pontosan! pl q6600 vs q6700... +15000 forintért +1x szorzó... hahaha
vagy a 8800GT - GTS512 - GTX +20% teljesítményért +150% ár.... nem kéne... nem kéne...

899W :P:P:P

Na igen, ha egyszer valaki csinálna egy arányos rendszert (persze vita lenne, mi az etalon, nyílván mindenki valami nagyon olcsó és jó cuccra szavazna), az jó lenne... De hát ki jogosult arra, hogy mindenféle dolognak az abszolút teljesítményét felmérje és azt mondja, hogy drága? Persze senki sem tökkelütött, meg tudja nézni, mit érdemes meg mit nem, szóval információhiány az szerencsére nincs.

lol..... én nem akarok vitázni. És gépet sem akarok venni :wink:

akinél jól futott dx9-be fullon, maxon a shadow of chernobyl, annál a clear sky is jól fog futni, sőt elég jól, mivel optimizálták, és annak ellenére hogy 2x annyi effekt van benne, meg nagyobb pályák, mégis gyors. nem tudom mit lőttek neki, de ez nekem jó hír (pedig nincs is olyan gépem amin elfutna fulldyn-ba)

húúúú gecc teljesen kész.
amd hd48xx-es kártyát kell venni, most mondom.
http://www.ipon.hu/?news=2856

Az nvidia elhúzhat a búsba ezek után :D

Sok hardverkérdés: szerintetek egy ilyen kártya beszűkülne már egy pci express 1-es aljzatban, vagy még mindig nincs kihasználva a kettes? Egy 5000 X2-es amd proci 3GHz-en kihajtaná rendesen ezt a kártyát?

Jön nyáron az új AMD kártya... és nV is. Mi ezen olyan meglepő és miért kéne rohanni AMD-t venni? :?

ps.: egy új csócskártyát miért hajtana ki egy nem csúcs proci?

Vissza
Top Alul