Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Hát én most nem tudom mi van de 9600GT is 30-ért kapható és akkor most melyik éri meg jobban? A 9600Gt ugye új maggal jött és frissebb forceware-t lehet használni de gyakorlatilag ez teljesítményben nem nagyon látszik+ a 9600GT-nek kicsit kisebb a fogyasztása, a 8800GT meg kicsit erősebb. De akkor most melyiket?
ha a 8800gt drágább pár ezerrel akkor is azt kell venni, 1 év múlva jól fog jönni az a +58 stream proci, ha beindulnak a nagyobb étvágyú játékok mindegyik egy kis kincs lesz
és akkor majd látszik hogy ahol a 9600gt beletörik sokmindenbe ott a 8800gt nyers ereje még mindig szuperál.
AMD Sempron 2600+ (1,83 GHz), 2 GB DDR 400 MHz RAM, GF7600GS 256 MB, 120 GB HDD Azt hittem hogy a 7600 sokkal jobb lesz az 5700-hoz képest, de még így se nagyon tudok DX9-ben játszani vele (bár a CoD2 meg a CoD4 elég jól futott 9-ben is).
értem mire gondolsz Tibi (p43g, 512ram, 7600 gs), de most fejlesztek agresszívan, mert teljesen más a Zóna majdnem full grafon...
amúgy közszolgálati hír: a Galaxy 8800 GT (aka porszívó) 32.800 HUF
tehát rohadjon meg az egész én 3 hete 5000-el többért vettem
the_bunfi azt a karit néztem én is, emlegetik hogy a hűtője olyan mint egy disznóvágás, de engem ilyesmi nem tart vissza csak mennyen már az a nyomi crysis mindent összevetve sztem ér 30k-t az a kari most, mert jelenleg mindent visz fullon és 2 évig nem lesz cím ami megakasztaná (legalábbis merem remélni).
már csak az általam nagyon nagyon várt játékok ajánlott konfigjait várom meg vásárlás előtt, bár félek nem mindhez lesz jó (clear sky, gta 4, alan wake, alone in the dark 5, silent hill 5, rage, többi most nincs észben...)