Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ha most veszel egy 8800GT-t, meg merem kockáztatni, hogy 2 év múlva is teljesen elfogadható teljesítményt fog nyújtani. Nem lesz top kártya, de jó lesz. Azért annyira nem rossz a helyzet, mint ahogy vázoltad MetalMilitia, szerencsére.
Úgyértem hogy szvsz ha az nvidia (88gt) 112 skalár stream proci helyett az amd 64 komplex +256 simple stream procit veszik figyelembe mondjuk egy crysis fejlesztésénel akkor azon a karin fog gyorsabban és símábban futni.
Pl.:
ATI - Half-Life 2
nVidia - Lost Planet
Nem értek hozzá, lehet hogy könnyebb nvidiára fejleszteni. Az a kérdés hogy azért van nvidia logo sok játékon mert könnyebb arra fejleszteni, vagy csak a szponzor miatt.
Lásd crysis, ami enyhén leplezve, de az nvidia 3utas sli rendszerének a techdemoja, csak ne emlegesd crysis rajongóknak
atival is szépen megy, épp ma teszteltem a hd3870-el. Nem gondoltam volna hogy dx10be mégszebb lesz, de sajnos de :F így előre félek hogy a CS milyen szép lesz, és nekem nem lesz lehetőségem kipróbálni
Hogy kinek van kinn a logója az szerintem csak pénz kérdése... ami maga után von több optimalizációt, jobb teszteredményeket és az adott vga gyártó malmára hajtja a vizet. Ördögi kör. AMD-ATI lassan kiszorul a játékból az az érzésem
el nem tudom képzelni hogy lehet ennyit beszélni 1 fiktív dologról Mármint én pl. sosem szoktam olyan dolgokon rágódni, ami még függőben van, szal nincs kész. Majd ráér utána, most ugysem tudjátok eldönteni, hogy futni fog-e vagy nem, mivel nincs demó (nem is lesz) se semmi. A féligmeddig hivatalos közlemény meg kb. annyira igaz mint ahogy a többi játékoknál is szokott lenni....