Clear Sky Gépigény

Trottyli":1g82k6mx mondta:
Ha ma megveszel valamit,1-2hónap múlva már egy"gyengus"hardver lesz,ez a számitástechnika....

8800GTX több mint 15 hónapja toppon van. :wink:

Ha most veszel egy 8800GT-t, meg merem kockáztatni, hogy 2 év múlva is teljesen elfogadható teljesítményt fog nyújtani. Nem lesz top kártya, de jó lesz. Azért annyira nem rossz a helyzet, mint ahogy vázoltad MetalMilitia, szerencsére.

Ja ez az összevont shader technológia okos dolog...

normal_shader.png

unified_shader.png

Úgyértem hogy szvsz ha az nvidia (88gt) 112 skalár stream proci helyett az amd 64 komplex +256 simple stream procit veszik figyelembe mondjuk egy crysis fejlesztésénel akkor azon a karin fog gyorsabban és símábban futni.
Pl.:
ATI - Half-Life 2
nVidia - Lost Planet

Optimalizáció kérdése is, de nem egyszerűbb 1 fajta számolóegységre fejleszteni, mint 2-re? :roll:

Nem értek hozzá, lehet hogy könnyebb nvidiára fejleszteni. Az a kérdés hogy azért van nvidia logo sok játékon mert könnyebb arra fejleszteni, vagy csak a szponzor miatt.
Lásd crysis, ami enyhén leplezve, de az nvidia 3utas sli rendszerének a techdemoja, csak ne emlegesd crysis rajongóknak :)

atival is szépen megy, épp ma teszteltem a hd3870-el. Nem gondoltam volna hogy dx10be mégszebb lesz, de sajnos de :F így előre félek hogy a CS milyen szép lesz, és nekem nem lesz lehetőségem kipróbálni :D

DX10-ben? :?

Hogy kinek van kinn a logója az szerintem csak pénz kérdése... ami maga után von több optimalizációt, jobb teszteredményeket és az adott vga gyártó malmára hajtja a vizet. Ördögi kör. AMD-ATI lassan kiszorul a játékból az az érzésem :(

nekem meg az az érzésem hogy NEM szorul ki mert ott a valve...... :wink:

ez a vita úgylátom kezd globálissá fajulni mert már osztálytársaim is ezen civakodnak (jha és nicsenek regelve a fórumon )

el nem tudom képzelni hogy lehet ennyit beszélni 1 fiktív dologról :D Mármint én pl. sosem szoktam olyan dolgokon rágódni, ami még függőben van, szal nincs kész. Majd ráér utána, most ugysem tudjátok eldönteni, hogy futni fog-e vagy nem, mivel nincs demó (nem is lesz) se semmi. A féligmeddig hivatalos közlemény meg kb. annyira igaz mint ahogy a többi játékoknál is szokott lenni....

Sziasztok!

Szerinttek a Clear Sky elmegy majd közepes beállítások mellett egy Nvidia Geforce 7950 GTI -n?

Wotanson":3atbqhgn mondta:
Sziasztok!

Szerinttek a Clear Sky elmegy majd közepes beállítások mellett egy Nvidia Geforce 7950 GTI -n?
GT, nem GTI :) közepes beállításokra szeirntem elég lesz. Elég jó kártya az...

Nekem a Vista alatt a Shoc 2 gigával tökéletesen megy, a felbontás az egyetlen alacsony beállításom a vga miatt (7600gt)

cs-ben erősítettek az x-ray-en szal lehet hogy ehez télleg kell a 3G bár reméljük hogy ezen a téren pénztárcakímélő lesz... :lol:

Vissza
Top Alul