[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

oké köszi és mostmár szerintem mindent tudok köszönöm aki nekem segitett

edit:
na jó kiprobáltam és semmi csak meghalok meg ösze visza forgok nekem ez nem megy

gabber 9511":txniqng7 mondta:
na ha kell a legjobb detektor akkor ingovány szinte a legészak-nyugatibb pontján a leszakadt vasúti hídnál egy alagútban lesz egy matrac az alá nézz be és megtalálod

igen lehet de engem nem enged oda akkor mit csináljak hol menjek? u.i. valahogy igy?

oda enged az , csak meg kell találni a megfelelő utat , indulj el a kerítés mellett ott majd egy részen ez ki lessz bontva na ott ki tudsz menni és onnan egyértelmű a dolog.

itt egy videó , hogy biztosan sikerrel járj

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jAYU48dyI0k&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jAYU48dyI0k&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

hát igen sietni kell , meghasználni az antiradot XD

artifact? vagy vegyél 2-3 antiradot. Nem lehetetlen mindanyian megcsináltuk én is számtalanszor.

Ekkora felhajtást csinálni, az első 2 játékórában megvolt a legkomolyabb,csak egy kicsit bizniszelni kell(kéne)

Help! Az Erdésznél járok...elmegyek a faluba, felmegyek a toronyba fogok egy rádióadást eddig OK. DE Folyamatosan valami sugárzásnak vagyok kitév, hiába szedem a sug.csökkentőt kb 30mp-ig működik utánna elkezd fogyni az életerőm és a végén meghalok mert olyan sok EÜ csomag nincs nállam ami tőbb órára elég lenne....! Ötlet? sajnos nincs olyan régi mentésem úgyhogy nem tudok visszamenni ha esetleg a ruhám nem elég jó! Tehát ha ez lenne a megoldás szívesen vennlk egy save gamet!

Tehát milyen artifact van fent vagy relikvia magyarul mert meg kéne azt is nézni h az sugárzik e mert ha igen növeli a sugárzási szintet akkor amíg le nem veszed hiába szeded a sug. csökkentőt ne mfog sokat érni. De ha van mellette olyan relikviád ami csökkenti a sugárzást akkor azt is rakd fel. De ajánlom h nézd végig h mit növel és mit csökkent a relikvia ami feltettél mert ez a gond nálad.

Nincs semmi relikvia csak egy súly növelő. Valahogy erre nem fordítottam nagy jelentőséget, ezért nem gyűjtöttem. Bár ahogy most itt olvasgatok kár mert jópénzért lehetett volna eladni őket.

hát a súlynövelő sugárzást bocsájt ki még pedig 3as szintűt vagy nem tom h itt h mondják +3mal megnöveli a sugárzási szintet szval ha nincs melette egy relikvia ami -3mal csökkenti azt akkor sajnos le kell venned vagy szerezned kell egyet ami csökkenti (sajnos a nevét nem tom h mi pontosan)Bubbles az jó féle keress olyat :D

Megoldottam. Az összes EÜ csomag felhasználásával visszamentem a laborhoz ott már nem volt sugárzás. Aztán még visszábmentem.... gyűjtöttem relikviát,eladtam visszamentem a laborhoz, megvettem az erős védőruhát és így már jó!

Vic-nek igaza volt pedig. Nem a toronyban volt sugárzás hanem az artifact sugárzott. Persze a SEVA megoldja a problémát de ha levetted volna az övedről megspóroltál volna egy utat+pénzt.

HeavyMetal":3uuwricj mondta:
Nincs semmi relikvia csak egy súly növelő. Valahogy erre nem fordítottam nagy jelentőséget, ezért nem gyűjtöttem. Bár ahogy most itt olvasgatok kár mert jópénzért lehetett volna eladni őket.

a mentést megpórbáltad már újratölteni ? , vagy kicsit távolabbról újrakezdeni , mert attól félek lehet egy bug , és nem kell miden féle artifactet felrakni az övedre , mert a legtöbb sugároz is.

Vissza
Top Alul