[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

hidd el anno a shoc-nál sokan azért akadtak el mert nem tudtak kimenni a legelső ajtón sidorovicstól , ami vicces , mert nem is kell érteni a játékhoz ,csak angolul kell tudni egy picit XD

A Kordon pályán hol kell elintézni Kaletszkíj õrnagy haverjait? Vagy hova rejtette a táskáját?
Elõre is köszi.

Nézd meg a Map-on... alapértelmezett "M" betű és megfogja mutatni, hogy hol kell kinyírnod az ellenséget és, hogy hol találod a táskát.
De ha jól emlékszem a Stalker táborral szemben vannak a banditák a táska pedig a padláson.

hát az patch függő mert neekm mindig máshol volt és peatchtől függöt nekem :D

Új játékot kezdtem, most jutottam ugyanoda és mûködik rendesen, mutatja a fõküldetést, vagyis: Kaletszkij táskája(ránézésre szerszámos láda) a Szidorovics és a vasúti híd közötti mûút alatti kis alagútban
volt a felborult terepjáróban a sofõr mellett. Változás, hogy hiába nyírom ki a kordon pályán a hadsereg
bázisát, minig újra termelõdnek, ahogy 100m-t távolodok. Baj, hogyha a mocsárból jövök, bújkálni kell,
viszont állandó pénzkereseti lehetõség és lõszer ellátás.Továbbá az új játék mentésablakában szerepel
az elõzõ játék összes mentése. Kérdés: Valakinek sikerült rekordot dönteni a fosztogató bázison
varjú lövészetben, és ha igen, milyen sörétessel?

...respawn... igen ez engem is kicsit hergel mint mikor Stalker vagyok (frakció) és hiába nyírok ki mindenkit a banditák bázisán Szeétdombon ha elmegyek onnan egy idő múlva respawnolnak gurul1 pedig még mondja is Valerjan atya, hogy ez emlékezetes nap lesz a szabad stalkerek számára stb. Érdekes ez van.

Jól mondta! Emlékezetes, mert akkor jönnek rá, hogy a banditákat nem lehet kiírtani! Hahahaha! :D

ja emlékezetes egy szopás. :D És mikor elemeli a rádiót a szájától ránéz a stalkerekrer és azt mondja: ...rábasztunk.. nem kicsit... nagyon :D :D :D És a fejét vakarja. :D

Vissza
Top Alul