[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

eXtern":d3k1z9wm mondta:
Sziasztok

Segítségeteket kérném, mit tudok csinálni akkor ha, eljutottam a Vörös erdőbe, a katonai támaszpontra, ott likvidáltam a katonákat, és el kell küldenem a koordinátákat az anomáliában rekedt zsoldosoknak...
Mindenkit elintéztél,akit el kell?Mert ha igen,tényleg tudnod kéne használni az "F" gombot!

zolika 97":d3k1z9wm mondta:
én ott akadtam el ahol le kell menni a légy emberekhez nem tudja valaki mit kell ott csinálni
Azok a snorkok lesznek szerintem http://cs.stalker-game.com/en/?page=snork
Használj ellenük sörétes fegyvert.

ja és hol lehet relikviát találni és mire jók mer én még egyet sem láttam vagy találtam elöre is köszönöm

Keresek egy fegyvert, a fejemhez emelem, majd meghúzom a ravaszt. :jajj:

Fogsz egy detektrot, bekapcsolom (alapértelmezett O betű) és az pislákol, fénylik vagy megmutatja, hogy pontossan hol van a relikvia.

Spoiler:

A játék elején van egy, amikor először kimész a bázisról. Mész egy ideig, a detektor bekapcsolva, és ha jól csinálod, jutalmad egy Medúza.

zolika 97,előveszed a relikvia-keresőt(alapban O betü :D ) és amerre szaporábban pittyeg,ott van.
Nem kell használnod az offot,hiszen kérdésed a témába vág

XD help1 Amikor már nagyon pittyeg, szinte már-már sípol olyan gyorsan pittyeg no akkor biza megfog jelenni előtted a hőn áhított relikvia. De ajánlom minimum a medve detektort azzal próbélkozz bár lehet neked megkéne várnod mire szerzel egy Veles detektort az a pontos helyét megmutatja. A lényeg h mikor már nagyon pittyeg akor megjelenik előtted vmerre kis sistergés szerű hangot hallatva fényesen de mindenképp legyen a kezedben folyamatosan a detektor. Ha még ezek után sem sikerülne akkor... gyakorold. meg-hajol
Ja és a moderátorok nem nagyon díjazzák az egymás után közvetlen hozzászólásokat egyazon usertől. használd ilyen helyzetben a "szerkeszt" opciót.És jelöld egy "u.i." vagy ákármivel, hogy ezt később tetted hozzá.

na ha kell a legjobb detektor akkor ingovány szinte a legészak-nyugatibb pontján a leszakadt vasúti hídnál egy alagútban lesz egy matrac az alá nézz be és megtalálod

amit gabber mond az jó hely , elsőre nehéz megtalálni , de érdemes , mert egy arti is van ott asszem

Vissza
Top Alul