[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Fújaj én mennyit szórakoztam amíg sikerült megcsinálnom anno. :D phűű volt ám bennem ideg :D

NEKEM SE VOLTAK OTT A ZOMBIK .
MEG ÉN ELSŐRE ÁT TUDTAM JÜTNI A HADSEREGNÉL ANYI A LÉNYEG LEGYEN NÁLAD SOK ENERGIA ITAL ÉS KÉSZ!

Sharx":1csn3qkl mondta:
Nos. Az ingovány északi részétől nem lehetett menni, mert azt írta ki, hogy "kísérő nélkül nem császkálhatsz"

Akkor nekem bugos, mert az alagúton át mocsárba visszamenve, simán ott volt az éCCaki átjáró... hisz akkor már voltam Cordonban..

Nem bugos! :o

Azért mert ,amikor az alagúton átmész a kordonba, akkor az a feladat teljesítve lett, hogy kisérővel átmenj. Aztán amikor visszamész, már símán használhatod a másikat is. :wink:

Az még a mái napig nem tudom, hogy hogy kell haverkdoni a banditákkal. :lol:

Biztos írja valahol, de most nincs kedvem visszaolvasni 32 oldalt.

Megköszönném a valaki lenne olyan kedves, hogy elmondja.

Egyszerűen amikor kordonból átmész és fizetsz vagy nem elszaladsz akkor még haverok mert egyet sem öltél meg közülük. Jah fontos még h ne legyél stalker frakció tagja mert akkor lőttek az egésznek. Nah már most ha csatlakozni akarsz hozzájuk akkor először el kell jutnod agropromig és végig kell vinned a küldetést (legelső főküldi a dutytól) és utána vissza mész és enged csatlakozni .Vagy úgy is jóban lehet velük lenni ha jól tom freedomos vagy . De ha nem csatlakozol senkihez sem az elejétől fogva nem ölsz banditát akkor jóban tudsz velük lenni

Jah,és nagyon fontos hogy Kopaszfalván a ház sarkán álló Stalkertől(nemtom má hogy hívják mind1)ne fogadd el a legelső küldetését mert ott banditákat kell ölni ergo már nem lehetsz náluk tag,becsapós a szitu mer még le is szólít

De ezután még lehet tag banditáknál mert ha jól tom ha freedomos vagy akkor haverok a banditák és akkor ugyan úgy csatalakozhat még hozzájuk

ja ja. Én épp Jóga hívását várom. :D Megcsináltam neki pár munkát és azt mondta ügyes vagyok de még biztos ami biztos leellenőriz még1x és körbekérdezősködik felőlem. Addig bóklásszak és értesít.

Kösz mindenkinek. Már nem birok csatlakozni, de majd újrakezdem és akkor. (Persze azután, hogy végigjátszottam)

Banditákkal haverkodni? a legcélravezetőbben úgy kell hogy Vintar elő, és HEADSHOT... minden más esetben fosztogatnak...

Csak az új quest-ek miatt. Meg hát ugye a kíváncsiság. Az biztos, hogy többet kell majd használni azt a bizonyos Vintar-t. :D

Sziasztok segitségeteket kell kérjem mert nem tudom mit tegyek!
Csatlakoztam a szabadsághoz és elfgoglaltam velük az összes előirt pontot majd elpusztitottuk a kötelességi bázist.Ezen a honlapon azt irja hogy jutalmat kéne kapjak érte De nem kaptam semit
http://www.webalice.it/requena/game/sta ... p_zone.htm
HELP!!!!!

Sztem ez is -mint sok más a stalkerben-patch kérdése

1.5.10-es Patch-el nyomdd ha az van akkor bug vagy passz. Visszamentél a Freedom bázisára a kereskedőjükhöz és kérted tőle?

1.5.10 Patch-el nyomom én is, de nálam is ez a probléma volt. Csak én a fosztogató bázist zúztam le, állítólag kapnom kellett volna egy Sevát, de nem kaptam semmit. Mondtam egy fuckot és kész.

Vissza
Top Alul