Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Azért mert ,amikor az alagúton átmész a kordonba, akkor az a feladat teljesítve lett, hogy kisérővel átmenj. Aztán amikor visszamész, már símán használhatod a másikat is. :wink:
Egyszerűen amikor kordonból átmész és fizetsz vagy nem elszaladsz akkor még haverok mert egyet sem öltél meg közülük. Jah fontos még h ne legyél stalker frakció tagja mert akkor lőttek az egésznek. Nah már most ha csatlakozni akarsz hozzájuk akkor először el kell jutnod agropromig és végig kell vinned a küldetést (legelső főküldi a dutytól) és utána vissza mész és enged csatlakozni .Vagy úgy is jóban lehet velük lenni ha jól tom freedomos vagy . De ha nem csatlakozol senkihez sem az elejétől fogva nem ölsz banditát akkor jóban tudsz velük lenni
Jah,és nagyon fontos hogy Kopaszfalván a ház sarkán álló Stalkertől(nemtom má hogy hívják mind1)ne fogadd el a legelső küldetését mert ott banditákat kell ölni ergo már nem lehetsz náluk tag,becsapós a szitu mer még le is szólít
ja ja. Én épp Jóga hívását várom. Megcsináltam neki pár munkát és azt mondta ügyes vagyok de még biztos ami biztos leellenőriz még1x és körbekérdezősködik felőlem. Addig bóklásszak és értesít.
Sziasztok segitségeteket kell kérjem mert nem tudom mit tegyek!
Csatlakoztam a szabadsághoz és elfgoglaltam velük az összes előirt pontot majd elpusztitottuk a kötelességi bázist.Ezen a honlapon azt irja hogy jutalmat kéne kapjak érte De nem kaptam semit http://www.webalice.it/requena/game/sta ... p_zone.htm
HELP!!!!!
1.5.10 Patch-el nyomom én is, de nálam is ez a probléma volt. Csak én a fosztogató bázist zúztam le, állítólag kapnom kellett volna egy Sevát, de nem kaptam semmit. Mondtam egy fuckot és kész.