[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Megcsinálsz amennyit bírsz, vissza mész a pénzért és csókolom! Irány a Kordon, katona! :wink:

Addig csinálgattam míg egy rakat jó cucc összejött, csak 1 pendrive hiányzik ami a gépfegyver csövek átalakításáról szól. :)

de nem kell mert mikor pályát lépsz akkor a rengeteg cucc ami jónak tűnik kacatá válik pénzt keresni nem lehet olyan sokat hogy a későbbiekben elég legyen tehát nem kell annyit tökölni ingoványban csak spontán alj tovább.

Ámen. Akkor jársz el jól, ha minél gyorsabban próbálsz haladni, mert az új helyeken eleve jobb cuccokat kapsz. Visszamenni küldizni, hogy 100%-ra kividd, később is ráérsz...

Sziasztok,elakadtam jantarban,a második ajtón nem tudok bemenni a prof-hoz.Egyszerűen nem nyílik.

Ok.Kösz szépen. :lol: Már megyek is és megvárom a kapuban.

Az ajtó azért nem nyílik, mert támadás alatt van a bázis. Öld le a zombikat körülötte és kinyílik majd.

Nem a második ajtót kérdi? lol2
Mert akkor Hannibal jól írja,az ablakhoz kell menni,a prof meg odajön az ablakhoz.

De az már az épületen belül van. Szerintem neki az a baja, mint egy csomó embernek régebben, hogy be sem jut, mert attack alatt van a létesítmény. De majd elmondja, ha visszajön :)

Szevasztok.Nem jött a prof.Van a feladat hogy öld meg a zombikat.Megcsinálaom.Akkor már csak az a feladat marad,hogy beszéljek a prof-al.Odamegyek az első ajtó kinyílik.Mennék tovább de a másik nem nyílik,és hogy nyomjak F-et az ajtó bezárásához.Ennyi.Megpróbáltam úgy is hogy kinyírtam mindenkit a táborban,de úgy meg a külső ajtó sem nyílik.Most itt tartok. :oops:

Okés.Köszi.Az autosave-től indulás,és másodszorra sikerült. :twisted: :lol:

Elég sok a baj azzal az ajtóval, ahogy látom :D Kezd olyan lenni, mint az első részben az első ajtó :D

Sziasztok!

Szereztem egy relikviakeresőt,1500 rubelért.Előveszem o betüvel utána mit csináljak.Előttem van jó nagy anomália,de nem jelzi.Mit kell nyomni?Valami "veszter" neve van a kütyünek.Azt írja,hogy nyissam ki,ahol a ledek vannak,de hogy?

Nem minden anomáliánál van relikvia. Mik azok a ledek?

Hali!

Velesz a neve a detektornak.Leltárban ránézve ezt írja:"Következő generációs detektor.Anomáliák és relikviák felkutatására alkalmas.Az anomáliák és relikviák egy különleges képernyőn jelennek meg.Beépített Geiger számláló van benne.Méri a sugárzást és érzékeli az anomáliákat.Ha a relikviákat is meg szeretnéd figyelni,nyisd fel az előlapi panelt,ahol, a ledek vannak"
Nem szó szerint írja ezt.Valaki help?

Egy tipp: ne azzal keress relikviákat. Van már az első pályán a mocsárban egy fullos detektor (csomószor leírtuk, hol, hogyan lehet elérni, olvass vissza), azzal nagyon könnyű relikviákat keresni, mert a saját kis térképén kijelzi, hol van.

Általában véve pedig van relikviatérkép szintén a fórumon, csak azokon a helyeken és azokban az anomálikában van valami, amik jelölve vannak ezen a térképen.

Vissza
Top Alul