[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

sapika92":1t6cc05y mondta:
CS!
Én Csernobilba akadtam el mert nagyjából tudom hol van az ember akit meg kell ölni csak nem el juttni hozzá és kevés az életem és sehol egy élet, ilyenkor mit lehet tenni?
Strelokhoz nemkell odamenni.Őt lőni kell. :|

Hamar kifekszik nem valami nehéz a vége.
Nekem limansk se meg a kórház se volt kötszerzabáló én kb 30 kötszer és elsősegéylcsommagal mentem be és kb ha 10-et felhasználtam akkor sokat mondok.
nem a kórházba azért használtam csomagokat.

:D
nem kötelező hardra teni a mutató rögtön bár én a socot nehézen játszottam és egy idő után ott is könnyen ment mert beleszokik az ember.

én hardon kezdtem de mikor az első 15 lepesben kilőttek akkor jött a megvilagosodás hogy jo lesz nekem a könnyű is. most stalkeren nyomom de nincs semmi gondom.

Mindig közepes szinten nyomom a game-t és általában bug-miatt akadtam meg főleg a c.sky-ben.

link jó, csak bemásolod a böngésződ címsorába az EGÉSZ sort :wink:

A Cordonban találtam az aluljáróban (a kopaszfaluhoz közel, a felborult UAZzal) egy fegyvertelen katonát, aki könyörög hogy ne lőjem le. Elpanaszolja, hogy eltűnt az egyik haverja a vasútnál az alagútban, és szerezzem meg a PDA-ját. Na most én odasétáltam, ott volt a holttest, csak nem bírok bemenni, mert az alagút szájában jön egy fehér fény és visszatesz pár métert...ha beugrok sprinttel, akkor még vissza is fordít. Hogy tudom kicselezni ezt a felettéb fura anomáliát?

cordonba van egy híd és annak a tetején lévő anomáliába kell beleugrani

Aha abba a szép kis gömböcskébe, néztem is hogy mi a túró lehet az a villogó focilabda fogatlan köszönöm szépen.

Sziasztok!

Elakadtam a gameban.Nem tudom használni a relikviakeresőt meg az éjjellátót sem.Nyomkorászom azn éjjellátómhoz az N gombon,nem kapcsol be.A relikviadetektort meg fogalmam sincs hogy kapcsoljam be.Nincs a menüben sem meghatározva.Vagy kell venni?Az van amit kaptam alapba.

kezdetnek a ruhádban lehet hogy nincs éjjelátó, folytatásban a kezdő detektorral én sem találtam sokáig semmit :D de majd idővel belejössz :D ahogy én is belejöttem.

@varju82: éjjellátód alapból nincs. Ami a relikvia-detektort illeti, az alappal nagyon nehéz megtalálni bármit is, de már az első pályán szerezhetsz fullost: a mocsárban vagy, elmész a vasúti sínekhez és követed őket nyugatnak. A kerítés mentén haladsz, ami hamarosan eltér a vasúti töltéstől (lefut arról). Addig mész mellette, míg nem találsz egy lyukat rajta. Ha az megvan, átmész rajta és elmész a sínek mentén a vasúti hídhoz, ami alatt van egy üreg. Bemész és a lyukban a matrac mögött van egy detektor, amit nagyon nehéz kiszedni, de ha sokáig szórakozol, sikerül. Ha ott helyben előveszed, máris találni fogsz egy relikviát és látni fogod, hogy az új kütyüd jelzi, merre vannak a közelben levő érdekes dolgok. Sok sikert.

Oksa!Köszönöm a segítséget,erre pont nem gondoltam,mármint hogy alapból nincs!Megyek shopingolok egyet!Meg éjjellátót is!Köszi a helpet!

új vagyok az oldalon shadow of chernobylit tolom nem pont elakadtam,csak nem tudok csatlakozni sem a szabadsághoz sem a szolgálathoz, tudom,hogy nem szabad a másik vezérnek melózni ha csatlakozni akarunk az egyikhez
pedig mikor szolgálathoz csatlakoztam volna akkor már a szabadság vezérét is megöltem az volt a küldi mi lehet a gond

ja és egy bug is idegesitő a póker nevű banditát meg kellene ölni de kiadott helyszínen nem is találom :evil:

Üdv! A Duty-hoz az alap, mod nélküli játékban nem lehet csatlakozni (ez egy bug, amit még mindig nem javítottak ki a fejlesztők). A Freedom-hoz meg tudtál volna csatlakozni ha semleges viszonyban maradsz velük (tehát nem ritkítod őket) és megcsinálod a küldetéseiket.

Vissza
Top Alul