[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

[mod]Sürgősen olvasd el a szabályzatot! Fogalmad sincs a szabályokról - hispan[/mod]

a szabadsághoz is próbáltam és mindenféle melójukat megcsináltam ott a szolgálatosokat délre a központjuktól is a küldiben kinyiffantottam meg mindent de nem kéne kiadnia egy olyan küldit hogy a szolgálatos vezért kinyírjam vagy valakinél jelentkezni kell hogy tagok lehessünk egyáltalán fölkinálják nekünk hogy tagok lehessünk vagy csak ezt úgy kapjuk ha már eleget melóztunk nekik

ja és az a mod amivel a szolgálat tagja lehetek annak meg tudnád mondani a nevét és esetleg azt is hogy honnan lehet letölteni

Szép napot!

Igazából nem akadtam el, csak van egy visszatérő dilemmám, hogy vajon ki lehet-e véglegesen írtani egy frakciót? Sokadjára kezdtem el játszani, és célul tűztem ki, hogy pl a mocsarat teljesen kipusztítom a renegátoktól. Lehetséges-e? Vagy minden esetben visszatérnek? Valamint sikerült valakinek valaha elűznie a roncstelepről a fosztogatókat a hangárból? Valahányszor próbálkozom, soha, de soha nem sikerül elűzni őket, de ha mégis, akkor sem jön oda senki, hogy elfoglalja a Stalkerek vagy a Szolgálat közül.. És még valami, Szabadsággal sikerült már kigyilkolnom a Szolgálatot, de fordítva soha nem megy, mert egyszerűen nem hajlandóak követni, erősítést küldeni, elfoglalni a fontosabb helyeket. Ez hiba, vagy csak én vagyok türelmetlen, másnál előfordult már ilyesmi? Előre is köszi a válasz(oka)t!

[mod]A szabályzatot el kéne olvasni! De tényleg. Leülsz, elolvasod és megérted. Nem hosszú és nem bonyolult.

M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.

hispan[/mod]

Twiggy":3nyz5ab1 mondta:
Szép napot!

Igazából nem akadtam el, csak van egy visszatérő dilemmám, hogy vajon ki lehet-e véglegesen írtani egy frakciót? Sokadjára kezdtem el játszani, és célul tűztem ki, hogy pl a mocsarat teljesen kipusztítom a renegátoktól. Lehetséges-e? Vagy minden esetben visszatérnek? Valamint sikerült valakinek valaha elűznie a roncstelepről a fosztogatókat a hangárból? Valahányszor próbálkozom, soha, de soha nem sikerül elűzni őket, de ha mégis, akkor sem jön oda senki, hogy elfoglalja a Stalkerek vagy a Szolgálat közül.. És még valami, Szabadsággal sikerült már kigyilkolnom a Szolgálatot, de fordítva soha nem megy, mert egyszerűen nem hajlandóak követni, erősítést küldeni, elfoglalni a fontosabb helyeket. Ez hiba, vagy csak én vagyok türelmetlen, másnál előfordult már ilyesmi? Előre is köszi a válasz(oka)t!

Nem tudom de eddig nekem se sikerült.

Twiggy: nem lehet. Ha visszaolvasol, erről annyira sokat volt szó, hogy Dunát lehetne rekeszteni... De ha a keresőt használod, akkor is kilyukadsz az összes ezzel kapcsolatos hozzászólásra.

Elnézést, legközelebb eszerint járok el. Köszönöm a választ.

sziasztok Limankszban vagyok a gond hogy ott a város közepe felé a hadsereg volt egy épületben és leirtásuk után mennék a főküldetés helye felé de mindenhol el van zárva az út

merre kell menni?

vagy én vagyok a bolond hogy nem találom meg az utat

nha igen ez az a rész ahhol a legtöbben elakadnak , felmész az emeletre ahhonan lőttek pkm-el ezután már látni fogod az utat

továbbmentem eljutottam a város végéig és azt a generátort hogyan találjam meg ami az elektromos kerítést működteti?

nos ott átt kell menni a kis medencén amiben áram van , ott jobbra fordulsz és lessz majd egy létra nha onnan már egyértelmű a helyzet .

Helló!
nekem az lenne a kérdésem hogy a játékban kapunk ugyebár ilyen usb drive-okat amik különböző adatokat tartalmaznak..azokat hoghy tom vagy mikor tom majd haszálni?
A másik meg ha le megy a ruhám "ereje" tartóssága azt mivel lehet feltölteni vagy fell ehett egyáltalán ?:D
Üdv

a legtöbbet azt a fraciók bázisán lévő mühelyben a szerelőnél , és a ruhádat is ott tudod megszerelni/fejleszteni

KIcsit elekadtam . A kordon elötti utolso Renegád állást nem tudom elfoglani :S
Mindenkit megöltem . A Piros jelzésen állok de semmi :S

Üdv,

Mióta feltettem a Clear Skyt-t (kb 1 hete) csak az első pályákat nyomom, hogy hogyan lehet minden faluba eljutni, hogy mindenért felvedd a jutalmat. Egyszer sikerült majdnem mindent megcsinálni, de többször nem, és nem jövök rá mikor hova mentem (mikor jó volt).
Ugyanis most ha elindulok pl. Magasles, bevárom az első visszatámadást, akkor a Sóderbánya küldi ugrott. Ja igen és mire eljutnék az öreg templomhoz vagy a szivattyúállomáshoz, addigra Lebegyev közli milyen "f*sza" gyerekek vagyunk mert nagyjából mienk az Ingovány. Innentől esély nincs arra, hogy visszakapd a küldetéseket.

Any solution? (megoldás?)

Ty

Az miért baj ha nem csinálod meg az összeset?
Egyébként fogalmam sincs. Lehet, hogy kell patch vagy mod, de nemhiszem, hogy lenne hozzá.
:|

sz@rd le a hullott küldiket nem is éri meg sokáig az ingoványban dekkolni, ott nincs semmi csak pár renegád, a többi pálya sokkal jobb több élmény :wink: nem kell ott játszani a nagymenöt pár lúzer között :wink:

Vissza
Top Alul