[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

De ez elvileg ide is tartozik mert végülis elakadt a játékba nem?

mármint a fleshdrive-val kapcsolatba az arti mapot meg ki lehetne rakni úgy mint a socos topikba is van a végigjátszás meg a nagy térkép.

jó de lényegében mindegy mert elakadt a játékba szóval ugyan az mintha oda írta volna.

azt kérdezném meg hogy hospitalban a 3. épületrészben van e valami taktika vagy csak rohanjak?

láttam van egy pirospozsgás arcú gépágyus közben a folyosókról szórják a gránátot meg a golyót és eléggé sebeznek pedig tuningolt sevam van... és mire megjönnek a többiek nem tudok kijönni a fedezékből és agyonlőnek....

szal van itt valami trükk vagy jótanács?

Csak menni előre ha van egy jó fegyvered(GP-37 :D )
akkor nem lesz bajod a pályán a helikoptert meg bármivel leszedheted

Sziasztok!

Még új vagyok itt.
Az lenne a kérdésem hogy egy sötét földalatti laborban lekelett állítani egy gépet és mikor ki kell jutni nemtudok.A liftnél van ez a probléma.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv:taci95

Szia.

Bocsi hogy elrontottam de ez a shadow of chernobyl-ban van.
Elnéztem.Bocsi.

mert nem a liftnel kell kimenni. ott ahol megtalaltad Ghost testet ott vannak ien kadak, az egyiknek az alja lyukas ott kell kimenni es akkor kijutsz

Köszönöm a választ.Én azért probálkoztam ott mert oda mutatott a nyíl.

sokszor nem a nyilat kell nezni, mert rosz iranyba kalauzol, ugy CS-be, mint SOC-ba, inkabb tudni kell mi a feledat meg hasznalni kene a PDA-ban a leirasokat, ott rengeteg segitseg van, egy-egy feladat elvegzesehez.

CS!
Én Csernobilba akadtam el mert nagyjából tudom hol van az ember akit meg kell ölni csak nem el juttni hozzá és kevés az életem és sehol egy élet, ilyenkor mit lehet tenni?

betolteni egy regebbi mentest ahol meg van egeszsegugyi csomagod es kicsit vigyazz az eletedre mas megoldast nem tudok ajanlani en ezt szoktam csinalni.

Nehéz ez... mármint a vége, mert mire eljut az erőműhöz, már nyilván se kötszere, se élete. Ezzel én is így voltam. Menni kell, ölni, és nézni a hullákat, hátha van náluk. Bizonyos részeken persze ez is nehéz (például a hídon), mert folyamatosan teremtődnek ellenfelek, így ott inkább futni kell...

Vissza
Top Alul