[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Sziasztok. A elején akadtam el. Nem visz át kordonba a kísérő, pedig benne van a lehetőségek között és mondja, hogy jól van, de siessünk. Segítsetek. Köszi.

Dzsipi :Lehet javitás (vagy pach)hiba lehet hogy nem vettél fel küldetést nem tudom

Dzsipi: nem kell ahhoz kísérő, hogy átmenj. Keress egy átjárót, és usgyi. Én is egyedül mentem.

Sziasztok!!!

Eljutottam egész az Agropomig de úgy döntöttem,hogy újra kezdem mert egy csomó pen nálam maradt mert csatlakoztam a Stalkerekhez.A kérdésem az az lenne,hogy ha nem csatlakozom hozzájuk akkor nem lesz belőle hátrányom???A másik viszont az,hogy Kordonnál a másik két pen-t hogy tudom megszerezni mert az alagút fölöttit azt megszereztem,de a többit sehogy sem tudom!!!???
előre is kösszi a segítséget!!!!

Nem kell csatlakozni, én is úgy vittem ki a játékot. Sőt fegyverfejlesztések szempontjából jobb, ha nem csatlakozol, mert így minden mesternek minden pendrive-ot elvihetsz és mindenféle fegyvered fejlesztik.

Kordonos flash-ekről nem sokat tudok, az biztos, hogy azokat is mellékküldetésként kapod. Itt esetleg találhatsz segítséget:

http://domkrat.nm.ru/clear_sky_faq.htm

[mod]...és egészen eddig a pillanatig senki sem tudta, hogy nem olvasol szabályzatot és warez játékod van...

warn 2 hétre

hispan[/mod]

Kösszi a segítséget!!
Még egy kérdésem lenne,én letöltött verzióval játszom és a telepítésnél az 1.004 patchal frissítette,de viszont a többit ha felrakom akkor nem akar elindulni!Lehet ,hogy én csinálok valamit rosszul???Ha tudtok valamit akkor segítsetek ,vagy van egyáltalán értelme frissíteni???
Előre is kösszi!!!

Lehet hogy olyan verziójú a feltört játékod, hogy az 1.5-patchekhez külön crack filet kell leszedned.

heitfeld":2mi2phvu mondta:
Kösszi a segítséget!!
Még egy kérdésem lenne,én letöltött verzióval játszom és a telepítésnél az 1.004 patchal frissítette,de viszont a többit ha felrakom akkor nem akar elindulni!Lehet ,hogy én csinálok valamit rosszul???Ha tudtok valamit akkor segítsetek ,vagy van egyáltalán értelme frissíteni???
Előre is kösszi!!!

Ezt nem kellet volna beírnod.

Rascalnak: 4-es patch van rajta megpróbálom felrakni a többit. Köszi.
Hispannak: Még nem voltam kordonban és ha egyedül próbálok átmenni visszafordít ezzel a szöveggel: "Mit képzelsz, egyedül nem kószálhatsz az ingoványban.". Köszi.
Üdv: Dzsipi

hi
please help
elakadtam az erőmű bejáratánál a romos épületben már a legvége amikor átmentem az utols romos házba megjön az erősítés kinyírok mindenkit megjelenik a térképen pirossal hogy merre kéne tovább mennem arra ahol a géppuskás volt, a katakombákba sehogy nem tudok bemenni mert egy uttorlasz van ott és nem tudok ott átmenni mit tegyek , ötletek?
köszi

Nem csatlakoztam sehova eddig, Agropomig jutottam, megcsináltam az utolsó elárasztós küldetést.
Visszajön főküldetésnek "keresd meg a stalkerok rejtekhelyét" , de PDA nenm jelöli sehol a küldetés helyét?
Nekem kell megkeresni hol vannak, vagy ettől kezdve be kell lépni valahova a folytatáshoz?
Esetleg ez bug?

bob: van ott egy lejárat a géppuskaállás környékén. Ja és amúgy az a kórház pálya, nem az erőmű.

Itten kell bemenni:
ss_hispan_11-12-08_09-57-00__hospital__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tom2004: akkor ez bug lehet, bár nem tudom, pontosan ez most hol van, így elég homályosak az emlékeim. Ami azt illeti, én nem is emlékszem ilyen küldetésre. Biztos, hogy ez fűküldetés? Minden futó missziót megnéztél a PDA-dban?

Lehet nem voltam elég pontos. Agropom parancsnoka adja a megbízást. A mutánsok a barlangrendszerből jönnek elő, nekem először barlang bejáratánál mutánsokat ki kell írtani. Utána lemenni a barlangrendszerbe, itt először szintén mutánsok elintézése, majd eljutni egy tekerős szelephez, azt kinyitni elárasztja a viz az alagutrenszert, mutánsok elpusztulnak. Nekem gyorsan le csigalépcsőn, majd felmenni felszínre.
Ez után a küldetés után parancsnokhoz menni ad 10000 jutalmat, és főfeladat "stalkerok rejtekhelyét keresd meg". Na itt nem mutat sehova PDA, nincs piros kör a kereszttel térképen sehol.
Mikor korábban szeméttelepen pincében kirabolnak utána van egy üzenet szabadúszótól Agyarnak, felfedeztek minket keresnünk kell másik rejtekhelyet, gondolom ezt az rejtekhelyet kellne nekem megkeresni.

tom2004- szerintem bug 4-5-ször jártam igy érdemes ujbol kezdeni a küldetést volt olyan hogy nem jelölt semmit a pda kértem segitséget forumozoktol sikerült továbbjutnom és utána szintén nem mutatott semmit :cry:
bob: elöször meg kell várni még kirobbantják a jukat a katakonbákhoz és utána lön a juk :lol: ahogy a kép is mutatja látod???? :lol: nem nálam egy másik forumozonál :lol:

Elnézést nem tudtam csak érdeklődni akartam !!!!!
majd legközelebb figyelmesebben elolvasom a szabályzatot!!!

rascal és tom2004: ez nem BUG! Nem figyeltek eléggé :) Miután elárasztottátok az alagútrendszert a szelep kinyitásával és lementek a csigalépcsőn, majd fel egy létrán, loadol a game, egy folyosóra kerültök, ahol bizony sokan sietnek kifelé egy másik csigalépcsőn fel, miután lelőttek pár banditát. Csakhogy nem ez a feladat (bár tényleg azt hallod, hogy vedd fel a jutalmad)! Ezen az ominózus folyosón van egy apró feljáró, ami egy titkos szobába vezet, ahol van egy PDA, amin rajta vannak az adatok. Ez szerepel feladatként is megjelölve, szóval nem valami alternatív dologról van szó. Mikor megvan a PDA, elhangzik az ominózus mondat: Zsoldos, itt Lebegyev. Velünk vagy még?, aztán jönnek az infók.

Kép a feljáratról:
ss_hispan_11-13-08_12-48-21__agroprom_underground__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És a titkos szobában ott a PDA, ahol a célkereszt:
ss_hispan_11-13-08_12-48-49__agroprom_underground__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Érdekesség: az egyik folyosón lehet látni ezeket az apró patkányokat:
ss_hispan_11-13-08_12-46-56__agroprom_underground__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Blackacehun: ha kicsit konkrétabb vagy, én is küldök mentést, csak nem tudom, hol jársz...

Vissza
Top Alul