[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

rascal: én onnan tudom, hogy nekem kijelezte célként a téranomáliát. Mellesleg végig lehet vinni zsoldosként, én sem léptem be sehova és sosem volt ebből gondom. Egyébiránt a jövőre nézve: miután megkaptad az első feladatot az erdésztől (és meg is csináltad), kinyílik majd egy vasrácsos ajtó az erdőben (ami az erdő és az erdész területe között van) és többé nem kell a téranomáliát használnod, hogy átjuthass vöröserdőn.

Tompo: erre gondolok, nekem is csak ennyi történt. Mi mást szeretnél még? :D

Hispán: Thx valami probléma lehet a kijelzövel(pda) vagy ugynevezett bug lehet mindegy remélem nem lesz gondom ezután :lol:

hi! egy kis segítség kellene. ott akadtam el, hogy jantarban kellene talaálkoznom a Balga csapatával, akik a gyárban valamilyen hűtőberendezést buherálnának meg. hát én oda is megyek hozzájuk, de az ég világon semmit sem csinálnak, még csak beszélni sem tudok velük. két fickó közülük beugrott a kerítésen, a többi meg csak kint ácsorog.... irány az említett kettő után, majd a gyárban minden zombit kiiktatok... :cry: fal1 help valaki, hogy mit is kellene csinálnom, mert még mindig az a feladatom, hogy találkozzak velük, és nem tudom, hogy most mi van!!!!!!!!!!!! :evil:

A keritésen belül állnia kell egy nagy csö mellett egy stalkernak vele kell beszélned mert ö adja ki a parancsot utána bementek a gyárba szétgyilkolsz mindenkit és utána a pda-n megnézed a térképet és lesz egy ut a vöröserdöbe ott folytatod a küldit ha még valami irj

Egyébként egy zombi nem sok, annyit sem kell megölnöd addig, míg át nem ugratok a második falon és direkt nem kapod azt a parancsot, hogy védd a hűtőn dolgozó stalkerokat. Utána sem érdemes gyilkolászni, hanem futás vöröserdő felé...

Miután megkaptuk a parancsot bemásztunk és faltol falig voltak az élöhalottak ha közelmentél hozzájuk löttek miután átugrottam a gyárterületre ott viszont megint el voltak népesedve 2-oldalrol lehet megközeliteni az utat az erdö felé min-2 uton voltak. De lehet az is hogy éjszaka volt a küldi és azért voltak olyan sokan és agresszivak. Nálam igy volt :lol:

Az első és második fal között nekem is sok volt a zombi, de arra vannak a stalkerek, hogy lövöldözzenek :) Nem pazarlom én a lőszert :)

Igaz de visszanyered a löszert max a fegyo az ami mondjuk használodik . Amugy meg betámadásnál elég gyengék a társak érdemes öket istápolni hogy ne haljanak meg annyian :lol: :wink:

rascal":m2tc17bo mondta:
A keritésen belül állnia kell egy nagy csö mellett egy stalkernak vele kell beszélned mert ö adja ki a parancsot utána bementek a gyárba szétgyilkolsz mindenkit és utána a pda-n megnézed a térképet és lesz egy ut a vöröserdöbe ott folytatod a küldit ha még valami irj

Igen, de nem tudok vele beszélni...
De ketten már bent vannak a két fal között, de azok nem csinálnak semmit, csak álldogálnak. Na velük már tudok beszélni.

Érdekes és mit tudsz velük beszélni mit mondanak?? :lol: kiváncsi vagyok

Szerintem valami korábbi mentést próbálj meg betölteni, mert mikor odamentél hozzájuk, ott valami nagyon félresiklott :S

visszatöltöttem egy régebbi mentésemet, de az még a game elején van... :cry: ez van. tanulság -> sürübben kell menteni, de nem a quick save-val! fal1

Én meg kb küldetésenként 10-ez mer volt már fél gigás mentéscsomagom is :D

Szerintem érdemes ugy menteni hogy esc(gomb) és játékl mentés mer legtöbször f6-ost nyomtam(gyors mentés) és volt olyan hogy reggel mentettem(a játékban) és miután vissza töltöttem f6-ot(gyors mentés )du 8-orát mutatott a játék szerinti idö-re gondolok és ráfaragtam párszor mert teljesen más volt az állás harc köben vagy stb.azért is irtam az elakadtam nevü topikban(szobába) mert olyan szinten sokszor volt a pda- kimutatásában hiba hogy mit kell csinálni hogy teljesen készre vágottt. Csernobili történetben simán végigtoltam a játékot. Lehet ha nem lenne ennyi hiba az én verziomban akkor már rég elfelejtettemn volna.
Ui: ez nem azt jelenti hogy még nem fogok segitséget kérni a " fegyvermestertöl" remélem tudja kiröl van szó 8) ha bsegit természetessen :oops:

Csak azt akartam mondani hogy sok a hiba a játékban nálam. Pda nem mutatja hova kell menni meg ilyenek most pl: megkaptam a rubelt és a páncélt free-s gyözelemért megint nem ir ki semmit :lol: hogy merre manjek voltam az erdésznél nem adott semmit átmentem egy másik helyre ahol van a katonai telep ott irtogattam de semmi ez is hiba lehet majd ráérsz ird meg a véleményed(hispan) aztán ha nem jön össze semmi akkor félreteszem az egészet aztán más játékba kezdek :cry:

Hi

Én már unom hogy amikor kimegyek a kordonhoz akkor szarrá lőnek valami fedélzeti gépágyúval.
Nem tudok még elbújni se mert a fán is átlőnek,siralom. Na nagynehezen elrohantam és most az az érdekes hogy egyik frakcióba se vagyok ,azt írja a menü,pedig a clear sky ba tartoztam, úgy kezdődik a game,most me a szabadúszóknak kell kiírtanom a hadsereg embereit.szóval nem értem mi van.

rascal: nekem alig volt bugom, pedig szinte végig 04-el játszottam. Küldetési dolgokkal meg pláne nem volt gáz, szóval szerintem valahol elvesztetted a fonalat a játékban, ezért nem jelöl új dolgokat a PDA.

mans: rossz helyen mész ki, van másik kijárat, de ha ez nem lenne elég, ráadásképp még a gépágyút is simán ki lehet kerülni, először én is ott jutottam át. Ha végigfutsz a kerítés menték, esélyük nincs eltalálni... Mellesleg ha kilépsz a mocsárból, automatikusan független leszel, a CS frakciótól csak a fő küldetésszálat kapod. Hadsereggel nem kell foglalkozni.

Vissza
Top Alul