[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Sziasztok!
Elakadtam a vörös erdőben a tanknál lévő téranomáliánál,hiába ugrálok a közepébe nem töténik semmi. :?
Kérnék szépen tippett,megoldást vagy egy utána lévő mentést.
Előre is köszönöm!

Wargfold":3qnfnolp mondta:
Üdv! Nekem az lenne a problémám hogy amikor Szaharovval kéne beszélnem, nincs nyitva az ajtó és nem tudok bemenni hozzá. Ez valami hiba lenne vagy valamit még előtte meg kell csinálni hogy kinyíljon az ajtó?

elvileg a 1.5.06 patch -t javítja ezt a hibát

Az apropom bázis küldiktöl még mennyire vagyok a végétöl? Nem aztért kérdezem mert gyorsan végig akarom vinni csak kiváncsi vagyok hogy még meddig nyuzhatom a gamet. Amugy minden eggyes küldit és rejtekhejet stb- kihasználok ha tudok. 8)

hali.
kordonban miután beszéltél a hid alatt lévő katonával el tudsz vállalni 1 küldit el kell neki vinni 1 pda-t ami a vasuti hid jobb végénél van az alagut bejáratánál, de sehogy nem tudok odajutni, mert 1 fehér villanás következtében hátradob néhány métert. ez vmi bug? 1505 patch fenn van.
választ elöre is thx

rascal: Nem mondom, hogy az a fele, de utána még van Yantarban 2 egyszerű küldetés, Vöröserdőben meg Katonai raktáraknál is van egy-egy nagyobb küldetés, utána hídleengedés és ha átmentél a városba, akkor onnantól egy hosszabb küldetés az egész Limansk-Kórház-Erőmű. Maradjunk mondjuk agropromnál egyharmadban.

Thx megnyugodtam :oops: akkor még van mit lövöldözni lövés1 :hoember:

Arról nem is beszélve, hogy főszálat ha kijátszottad, egy korábbi mentést betöltve az összes frakcióval megcsinálhatod a saját küldetéseiket, mindenféle rejtekhelyeket, fejlesztés-kereséseket, arti-keresést, stb... Szóval a főszál csak egy dolog.

Balga csapatával betörtünk apropomtol nem messze egy gyárépületbe a sugá
rzás szintet kell megszüntetni. Kitisztitottam a területet az élöholtaktol de most nem tudom mit kell csinálni mivel nem ir semmilyen feladatot a térkép probáltam ismét csatlakozni de nem tudtam tudok segiteni? :cry:

ha megölted õket, akkor tovább kell menned redforest felé. nézd meg a térképet, h hol van a kapu. am, lehet h vissza kell menned a tudóshoz, h kapj vmit. de utána irány a következõ pálya.

Most jutottam el oda, hogy lebedev azt akarja tőlem hogy ezt a pszichikus védelmet lőjjem ki a Gauss puskával. Itt nem tudok tovább jutni. Ha kilövöm akkor az a baj, mert elkezd hülyeséget magyarázni hogy ez nem volt betervezve, és az ég vörös lesz meg jön a robbanás. Ha nem csinálok semmit akkor meg az a baj mert akkor elszökik és újra csak robbanás.
Most akkor mit is kell csinálni?

tudok valami segitséget mondani sátáni völgybe vezettem a stalkereket kiirta hogy kész de viszont megint nem ir semmit a térkép hova menjek vagy valami jutalom felvétel semmit nem ir ez valami hiba vagy nekem kell megtalálni a küldiket nem értem :evil:

Tompo: meg kell ölnöd Strelokot, és igen, a robbanás a játék vége, te meghalsz és ha minden jól megy, kapsz egy videót, amiben... nem nem lövöm le a poént :) Szóval az égnek vörösödnie kell és jön a robbanás.

rascal: mi az a sátáni völgy? (sötétvölgy?) Melyik küldetés ez? Beálltál a stalkerokhoz?

apropomba kaptam egy feladatot a dokitol hogy kisérjem el a stalkereket az anomáliákhoz utána betértem a vöröserdöbe el is indultunk a sátáni jukhoz ott vannak az anomáliák(rosszul irtam ezelött hogy sátáni völgy)ott megöltem egy 2-lábon járo nagyfejü mutáns félét :lol: meg pár ugrálo majmot megkaptam a jutalmat a sátáni juknál egy relikviát és utána semmi se kiirás pda-n semmi hogy mit csináljak amugy végig szabaduszo voltam de beálltam a free-sekhez elkeseredésemben :cry:
hispán: olvastam a screen shot galériába az éjjeláto dologrol nekem kék szinben világit és sokszor kihuzott a bajbol elég kényelmes a képernyö megvilágitás szerintem jo dolog ja és a free-nél tudtam beaktiválni(siva-nekem is)

Elmentem freedomhoz de már nem tudott a SEVA ruhán mit fejleszteni... Mindegy...

Mit kell tenni a lyuk után vöröserdőben? Van egy tank a lyuktól pont északra, a tank felett egy teleportáló anomália. Van ott vagy 6 snork is, ne foglalkozz velük, ugorj fel a tankra és utána bele az anomáliába és eljutsz az erdész területére, ott meg menj be az erdészhez és adja a feladatot.

hispán: kössz szépen az nfo-t elég kevesen irtak a problémámra :lol: de azéert kössz azt leirnád hogy jöttél rá hogy a tank feletti anomália az egy átjáro? csak azért mert nem mutatott a térképen semmit hogy merre hova amugy jártam ott a tanknál gondoltam kinyirok mindenkit hátha de semmi. De kiprobálom mert kiváncsi vagyok mert szabaduszo-ként akartam végigtolni.
Ui.: tényleg müködik hát teljesen kész vagyok vagy lehet hogy nem vagyok elég alapos a játékban :?

Hispan: Lelőttem, jött a vörös ég, meg robbanás, nem láttam videót, ha csak nem arra gondolsz hogy a stalkerok a épületben fekszenek félholtan, TV a fejük fölött és megy nekik az agymosás, aztán a karjára zummol a kamera, amin a stalker felirat virit és ennyi.

Nekem ennyi történt. :(

Vissza
Top Alul