Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Minden további nélkül végig lehet csinálni akkor is, ha nem foglalkoztál a mellékszálakkal. Limanszktól begyorsulnak a dolgok, nem árt egy jó és ép ruha, meg sok gyógypakk, kötszer, de nincs olyan, hogy rossz befejezés. Ha valamit kihagysz, nem jön a következő feladat, így nem tudsz átjutni a hídon. Onnan meg egy cső az egész, csak rohanás és lövöldözés, ala Doom... Sajna.Axel Foley":z72laljp mondta:Fan társaim csak 1 kérdés^^ Mert már kezdd nagyon nehéz lenni a játék Limanszk közelében 0 páncéllal pénz nélkül és egy szimpla AK-74essel^^...ha csak a fő történeti szál mentén haladok és lesz*rom a mellé küldetéseket, ugyan úgy nem tudom megcsinálni mint a Shadow of Chernobyl-t igaz?^^Először ott is ebbe a hibába estem aztán másodszorra szépen mindent megcsináltam meg is lett a "True Ending: I made it"
vesir":2zl1c8tg mondta:Most mennék át garbage-ra, és az lenne a kédésem, hogy mindengyik átjárón elveszik a banditok a cuccaimat? Vagy vhogy kilehet trükközni őket? thx
Update: jah és az baj, hogy a bal oldali átjarón mentem át, a csövön és kinyírtam az össze **** banditot? Így elkerültem, hogy elvegyék az össze cuccom.. És kiszabadítottam azt a 4 túszt is a parkolóban! Ez így okés? Vagy inkább a föátjárón kellett volna átmennem és akkor elveszik a cuccaim, de nem lesznek ellenségek!
Vélemény?
vesir":3s38l8sg mondta:Most mennék át garbage-ra, és az lenne a kédésem, hogy mindengyik átjárón elveszik a banditok a cuccaimat? Vagy vhogy kilehet trükközni őket? thx
Update: jah és az baj, hogy a bal oldali átjarón mentem át, a csövön és kinyírtam az össze **** banditot? Így elkerültem, hogy elvegyék az össze cuccom.. És kiszabadítottam azt a 4 túszt is a parkolóban! Ez így okés? Vagy inkább a föátjárón kellett volna átmennem és akkor elveszik a cuccaim, de nem lesznek ellenségek!
Vélemény?
hispan":2hz2bg3w mondta:Garbage gondolom a szeméttelep (a magyar verzióban), nem? Nekem ott csak a pénzem vették el (szerencsére).
Ha nem ugyanaz a hely akkor sorry
Hol is van ott kereskedőjük a banditáknak?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.