[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Nah megoldódott a problémám :) Jöttek a dögök meg a blowout is.. most már vígan játszok :) azért thx :)

Esetleg nem tudja valaki ha újrarakom a játékot akkor megszűnik a kilépdesés mer rohadt geciség állandóan kidob az asztalra semmi hibaüzenet semmi más csak kidob :evil: :?

Murder3":3mmi1cbx mondta:
Esetleg nem tudja valaki ha újrarakom a játékot akkor megszűnik a kilépdesés mer rohadt geciség állandóan kidob az asztalra semmi hibaüzenet semmi más csak kidob :evil: :?

Nekem is ezt csinálta, de aztán betöltöttem egy korábbi mentést egy másik pályáról és akkor abbahagyta. Próbáld meg ezt, még mielőtt újratennéd sztem.

Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehet a Szemétdobra menni, mert mindig visszadob a Kordonra, bárhol is próbálok átmenni.
Patch-eltem a játékot.

Robb11":1wz4wwxm mondta:
Miért nem enged vissza kordonba a játék? Pedig onnan mentem vissza a mocsaras vidékre. NEm értem, egyik kisérő sem vinne kordonba és ahol átmennék onnan mindíg visszadob! ??? Előre köszönöm segítségeteket!

Északon van egy átjáró, mutatja egy nyíl is. Ott át tudsz menni a Kordonra gyalogosan.

tergupeter":3uvsop14 mondta:
Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehet a Szemétdobra menni, mert mindig visszadob a Kordonra, bárhol is próbálok átmenni.
Patch-eltem a játékot.

http://rapidshare.com/files/148496731/c ... p.rar.html

Töltsd le ezt, és figyelmesen elolvasva a readme-t másold be a fájlokat a megfeleő helyre. Nekem is ezt csinálta, aztán ezt felraktam és teljesen jól működik.

Hello

En most kezdenem a jatekot,de mar bent a kereskedönel sakk-matt!!!
Mit es hogy???

Sziasztok!

Nekem is ugyanez a problémám. Visszamentem a mocsaras vidékre a clear sky-hoz, utána nem tudtam átmenni a cordonon.
Kipróbáltam ezt a pachet amit ide kiraktál és sajnos nekem nem működik most se. Lehet valamit elrontottam, de azt mondjuk nehezen lehet mert egyértelműen van leírva.
Kell egy teljesen új játékot kezdeni vagy lehet folytatni a mentett változattal?

netsike":33r09h62 mondta:
tergupeter":33r09h62 mondta:
Patch-eltem a játékot.

http://rapidshare.com/files/148496731/c ... p.rar.html

Töltsd le ezt, és figyelmesen elolvasva a readme-t másold be a fájlokat a megfeleő helyre. Nekem is ezt csinálta, aztán ezt felraktam és teljesen jól működik.

Ha jól tudom bele van írva a readme-be hogy új játékot kell kezdeni... Én is újrakezdtem és tényleg sikerült, szóval hajrá! :)

na szoval én ott akadtam el hogy ......
az agropromba járok ha jol emléxem van egy akna fedél oda mutat a pda v.mi pda-t kell megkeresni a rejtekhelyen,abba van v.mi info a stalkerek bázisárol.de nem lelem van mellete 4 fa ott is végignéztem hátha de semmi. v.mi bugba akadtam vagy nem vagy elég rafkos.

Hát először megmutatják hol kell lemenni, ha már voltál lenn akkor ott nem tudsz továbbmenni, hanem ott kell lemenni ahol az aknafedél van. Legalábbis nálam így volt ami még nem jelenti azt, hogy ez másnál is így van... :)

Sziasztok.
Segítsen valaki. Jantarban hogyan tudok bejutni Szaharov bunkerébe? Megöltem a támadó zombikat de a bejárati ajtó továbbra is zárva van. A játék szerint a bunkerbe kellene bejutnom, de nem tudom hogyan. Mindent körbejártam, de hiába.

Rajta van félig az aknafedél és nem tudom sehogy levenni. Most vettem észre ,hogy Agyar PDA-ja nálam van . Lehet nem kellet volna lelőni az aknafedél mellet mindkeit? de akkor megint nem jo mert rögtön lönek rám :( mert sajnos nem vagyok jóüba velük :(

Szabó Tamás":2qwzaiz3 mondta:
Sziasztok.
Segítsen valaki. Jantarban hogyan tudok bejutni Szaharov bunkerébe? Megöltem a támadó zombikat de a bejárati ajtó továbbra is zárva van. A játék szerint a bunkerbe kellene bejutnom, de nem tudom hogyan. Mindent körbejártam, de hiába.

Másnak is volt ilyen, valószínűleg bug, akkor egy előző mentés lehet a megoldás, vagy (mint nekem) maradt még valahol egy zombi, és amíg ki nem nyírod, nem enged be.

netsike":2toeol97 mondta:
Ha jól tudom bele van írva a readme-be hogy új játékot kell kezdeni... Én is újrakezdtem és tényleg sikerült, szóval hajrá! :)

Köszönöm a segítséget!
Bár még nem mentem át a Cordonon a guieddal, de majd megírom hogy sikerült e oda-vissza mászkálnom. :)

Még lenne kérdésem... :)
1. Találtam egy PS0-1 scope-ot. hogy tudom felszerelni a fegyveremre?
2. A mocsaras pályán, fennt a térkép balsarkánál ahol le van szakadva a híd. Kitudtam menni a hídhoz, mert a kerítés nincs meg arrafele. Ott ahol van egy halott clear sky ott egy picit feljebb ki lehet jutni és nincs sugárzás. Elmentem a hídhoz és ott találtam egy barlangot a vagonoknál, nem volt benne semmi. Kéne valaminek ott lennie?
3. Mr. Fix valami olyasmit beszél hogy van valahol egy csomó jó cucc, de azt hitték hogy radióaktív, de már nem az. Lebedev kiküldött egy csoportot oda. Elvileg valami volt szovjet bázis szerű... remélem nem olvastam félre. Na én ott nem találtam semmit. semmilyen építményt de még valami felásást se, mert írták hogy felástak ott valamit. Tehát merre találom ezt a helyet? :)

Köszi előre is:)

help...hogy lehet kimaszni...... a banyaban beestem valami godorbe es alig birom 10 masodpercig :cry: lol2

TOMPO:

a 2. kérdésedre: ott a barlang végén van egy matrac és mögötte van egy advanced detector, de sztem csak az 1.5.04-es patch után, mert én patch nélkül nem találtam.. Én ezt GAdam pajtásomtól hallottam.. Ő patchel találta meg..

vesir":28ikjuqg mondta:
TOMPO:

a 2. kérdésedre: ott a barlang végén van egy matrac és mögötte van egy advanced detector, de sztem csak az 1.5.04-es patch után, mert én patch nélkül nem találtam.. Én ezt GAdam pajtásomtól hallottam.. Ő patchel találta meg..

Köszi a segítséget.
Az 1.5.04-es verzió van fennt. Remélem meglesz....:)

Jammer":2ayxtonc mondta:
Hát először megmutatják hol kell lemenni, ha már voltál lenn akkor ott nem tudsz továbbmenni, hanem ott kell lemenni ahol az aknafedél van. Legalábbis nálam így volt ami még nem jelenti azt, hogy ez másnál is így van... :)

ki mutatja meg? megprobálom most vinni a mellékküldetéseket,hátha mikor már nagyon barátnak néznek v.ki megmutatja. Vagy nem is kell senkihez menni csak oda és már lent is vagyok?

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul