B1g Sm0k3!
New Member
- Csatlakozás
- 2008.09.23.
- Üzenetek
- 5
- Reakció pontszám
- 0
Nah megoldódott a problémám
Jöttek a dögök meg a blowout is.. most már vígan játszok
azért thx 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Murder3":3mmi1cbx mondta:Esetleg nem tudja valaki ha újrarakom a játékot akkor megszűnik a kilépdesés mer rohadt geciség állandóan kidob az asztalra semmi hibaüzenet semmi más csak kidob :evil: :?
Robb11":1wz4wwxm mondta:Miért nem enged vissza kordonba a játék? Pedig onnan mentem vissza a mocsaras vidékre. NEm értem, egyik kisérő sem vinne kordonba és ahol átmennék onnan mindíg visszadob! ??? Előre köszönöm segítségeteket!
tergupeter":3uvsop14 mondta:Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehet a Szemétdobra menni, mert mindig visszadob a Kordonra, bárhol is próbálok átmenni.
Patch-eltem a játékot.
netsike":33r09h62 mondta:tergupeter":33r09h62 mondta:Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehet a Szemétdobra menni, mert mindig visszadob a Kordonra, bárhol is próbálok átmenni.
Patch-eltem a játékot.
http://rapidshare.com/files/148496731/c ... p.rar.html
Töltsd le ezt, és figyelmesen elolvasva a readme-t másold be a fájlokat a megfeleő helyre. Nekem is ezt csinálta, aztán ezt felraktam és teljesen jól működik.
Szabó Tamás":2qwzaiz3 mondta:Sziasztok.
Segítsen valaki. Jantarban hogyan tudok bejutni Szaharov bunkerébe? Megöltem a támadó zombikat de a bejárati ajtó továbbra is zárva van. A játék szerint a bunkerbe kellene bejutnom, de nem tudom hogyan. Mindent körbejártam, de hiába.
netsike":2toeol97 mondta:Ha jól tudom bele van írva a readme-be hogy új játékot kell kezdeni... Én is újrakezdtem és tényleg sikerült, szóval hajrá!![]()
emptydreams":2hxamlah mondta:help...hogy lehet kimaszni...... a banyaban beestem valami godorbe es alig birom 10 masodperciglol2
vesir":28ikjuqg mondta:TOMPO:
a 2. kérdésedre: ott a barlang végén van egy matrac és mögötte van egy advanced detector, de sztem csak az 1.5.04-es patch után, mert én patch nélkül nem találtam.. Én ezt GAdam pajtásomtól hallottam.. Ő patchel találta meg..
Jammer":2ayxtonc mondta:Hát először megmutatják hol kell lemenni, ha már voltál lenn akkor ott nem tudsz továbbmenni, hanem ott kell lemenni ahol az aknafedél van. Legalábbis nálam így volt ami még nem jelenti azt, hogy ez másnál is így van...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.