[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Ha elég jó a védőruhád, vagy van mellé olyan artefact, ami elnyeli a sugárzást, akkor a kettőt együtt használva megnő a teherbíró képességed, de nem kapsz sugárterhelést.

Axel Foley":z72laljp mondta:
Fan társaim csak 1 kérdés^^ Mert már kezdd nagyon nehéz lenni a játék Limanszk közelében 0 páncéllal pénz nélkül és egy szimpla AK-74essel^^...ha csak a fő történeti szál mentén haladok és lesz*rom a mellé küldetéseket, ugyan úgy nem tudom megcsinálni mint a Shadow of Chernobyl-t igaz?^^Először ott is ebbe a hibába estem aztán másodszorra szépen mindent megcsináltam meg is lett a "True Ending: I made it"
Minden további nélkül végig lehet csinálni akkor is, ha nem foglalkoztál a mellékszálakkal. Limanszktól begyorsulnak a dolgok, nem árt egy jó és ép ruha, meg sok gyógypakk, kötszer, de nincs olyan, hogy rossz befejezés. Ha valamit kihagysz, nem jön a következő feladat, így nem tudsz átjutni a hídon. Onnan meg egy cső az egész, csak rohanás és lövöldözés, ala Doom... Sajna.

Emberek Limanksz után .. abban a folyosos házban ahol majd a helikopter is jön .. már nem lehet visszafordulni a zonákba ??? mert a térképen se látom magam h hol lennék ... s nincs kapu se már csak egy adott irány minid illetve cél.. jussak el csernobilba

hy! A játék legvégén vagyok a reaktornál a teleportos izéknél de mindig kidob a játék csak simán az asztalra. Valaki tudja mi a megoldás mert nem szívesen kezdeném elölről. 1.5.03-as patch fent van. Lehet frissíteni kéne de akkor meg annyi a mentéseimnek.....

a lényeg annyi hogy ki kel írtani strelok-ot a videó is mutatja hogy valamiféle erőtér védi.... ha nem akarsz sokáig szenvedni akkor ne menj sehova hanem szed le innen (a youtube-on van videó a küldiről )

ö hát addig nem jutok el mivel kidob már a strelok pajzsának bemutatásánál. Kikéne próbálnom 04-es patch-el. Nincs valakinek egy mentése a reaktortól?

Most mennék át garbage-ra, és az lenne a kédésem, hogy mindengyik átjárón elveszik a banditok a cuccaimat? Vagy vhogy kilehet trükközni őket? thx

Update: jah és az baj, hogy a bal oldali átjarón mentem át, a csövön és kinyírtam az össze köcsög banditot? Így elkerültem, hogy elvegyék az össze cuccom.. És kiszabadítottam azt a 4 túszt is a parkolóban! Ez így okés? Vagy inkább a föátjárón kellett volna átmennem és akkor elveszik a cuccaim, de nem lesznek ellenségek!

Vélemény?

vesir":2zl1c8tg mondta:
Most mennék át garbage-ra, és az lenne a kédésem, hogy mindengyik átjárón elveszik a banditok a cuccaimat? Vagy vhogy kilehet trükközni őket? thx

Update: jah és az baj, hogy a bal oldali átjarón mentem át, a csövön és kinyírtam az össze **** banditot? Így elkerültem, hogy elvegyék az össze cuccom.. És kiszabadítottam azt a 4 túszt is a parkolóban! Ez így okés? Vagy inkább a föátjárón kellett volna átmennem és akkor elveszik a cuccaim, de nem lesznek ellenségek!

Vélemény?

nekem csak a pénzemet vették el semmi mást..... érdemes velük jóban llenni mert megszedheted magad pénzel. a játék legelején sajnos egész garbage-t a banditák uralják..... esetleg dark wally-ből próbálj áttmenni.... ott lehet freedome uralja az áttjárót

vesir":3s38l8sg mondta:

Update: jah és az baj, hogy a bal oldali átjarón mentem át, a csövön és kinyírtam az össze **** banditot? Így elkerültem, hogy elvegyék az össze cuccom.. És kiszabadítottam azt a 4 túszt is a parkolóban! Ez így okés? Vagy inkább a föátjárón kellett volna átmennem és akkor elveszik a cuccaim, de nem lesznek ellenségek!

Vélemény?

hát, ha eddig nem voltak ellenségeid, akkor ne tedd őket azzá, ha nem ölsz meg egyet sem, akkor garbageban a hangárban lesz bandita kereskedő, fegyvermester stb. és csak a bandita fegyvermesternél lehet "leadni" a legjobb páncélzathoz szükséges flashdriveot....

Garbage gondolom a szeméttelep (a magyar verzióban), nem? Nekem ott csak a pénzem vették el (szerencsére).

Ha nem ugyanaz a hely akkor sorry :)

Hol is van ott kereskedőjük a banditáknak?

Én legelöszőr a normális útvonalon mentem át Garbage-ra és akkor azt a részt a stalkerok már bevették. Egyetlen egyszer voltam kirabolva amikor Dark Valleyből visszafele lekelett menni a búvóhelyre! :D

hispan":2hz2bg3w mondta:
Garbage gondolom a szeméttelep (a magyar verzióban), nem? Nekem ott csak a pénzem vették el (szerencsére).

Ha nem ugyanaz a hely akkor sorry :)

Hol is van ott kereskedőjük a banditáknak?

bent a hangárban (ahol a shoc-ban harcolni kell a banditákkal )

Köszi, majd megnézem.
Egyébként velem a szeméttelepi banditák szóba sem állnak, nem hogy kereskedjenek... remélem majd ott a hangárban több szerencsével járok.

Most végül is mi van akkor? Én csatlakoztam a cordonos stalkerekhez, és ki kellett nyírnom a banditokat. Amint látom nem kellett volna????
Azt írjátok hogy jóban kéne lenni velük...?

Nem volt jó ötlet rögtön csatlakozni hozzájuk, mer egyrészt belekeveredtél a harcukba a banditákkal, másrészt így (gondolom) később a freedomos meg a dutys klán sem lát majd szívesen...

Amúgy sokkal egyszerűbb, ha nem kell harcolnod a banditákkal...

a duty-valk meg a freedome-al még nincs is probléma viszont a banditákkal igen ahhogy Hispan is mondja jobb velük jóban lennni :wink:

Jóban lenni + elkerülni őket :D Megkeresem majd azt az alagutat mert nem akarom, hogy megint kifosszanak visszafelé :)

[mod]KÖZVETLEN MEGELŐZŐ HSZ-t NEM IDÉZÜNK! OLVASS SZABÁLYZATOT, MERT ÉRDEKES ÉS CÉLT AD AZ ÉLETEDNEK. 93 hsz-el meg egy warn-al azt hinné az ember, hogy elolvasod a fontos dolgokat... - hispan[/mod]

Nem kell tőlük félni én rögtön csatlakozat a cordonos stalkerekhez a fosók meg semmit nem csináltak velem még jó hogy esélyt se adtam nekik.
Amikor kirabolna akkor is ráfáztak mert még előtte leraktam az összes cuccomat meg elköltöttem azt a pár ezret ami nálam volt :wink:
kb 350 RU-t vettek el tőlem más meg nem is volt nálam asszem.

Csak a bázisuk jelent gondot de ha csatlakozol a duty vagy a freedomhoz(én a dutyhoz csatlakoztam a freedomnál nem tom) seperc alatt bekebelezik a szemétdombot.
A stalkerekhez jó csatlakozni mert mindenkivel jóban leszel csak a fosókkal nem.
A fosó kampány meg nagyon nehéz szinte lehetetlen normálisan jáccani ha a fosókhoz csatlakoztok.
Engem egyszer se raboltak ki csak a fang nyomába küldinél de ott mondom csak 350 rubelt vettek el tőlem mer a cuccaimat letettem.
Mikor rabolnak ki normál esetben?

Vissza
Top Alul