Ez az! Már annyit aludtam... Túlpihentségben szenved emberem.

Elméletileg az összes létező küldetést megcsináltam Jupiter (és Zatonban is) pályán amire csak lehetőség nyílt (a tudósoknak is, Vanónak, Jar apónak). Minden dokumentumot összeszedtem, rejtekhelyet megtaláltam és már fejleszteni se tudok. Húznék legszivesebben Pripyatba. Már Striderrel (monolitos csoport vezetője) is beszéltem, hogy majd intézkedek az ügyükbe.
(Sokolovnak kellene szereznem még egy Ecologist ruhát is, de erre még egyenlőre nem tudtam rájönni, hogyan.)
Freedomhoz szeretném őket becsatlakoztatni ha már egyszer a tudósok laborját is ők őrzik, viszont a Stalker Wikin olvastam, hogy ha a PDA-kat is nekik adom (plusz a monolitos bagázst is), akkor elméletileg utána az ellenségeimmé válnak. Azt meg nem igazán szeretném.
Azt hiszem akkor nincs más választás, hogy mutánsokat vadásszak és artikat gyüjtsek.
A stalker-cop.try.hu oldalon láttam olyan öcsiket, amiket például azért kaphatok ha visszaverem a banditák támadását (hogy hol és miképpen azt nem tudom) vagy szerezzem meg az iránytű artit Sultánnak. Ezekre csak Pripyat után nyílik majd lehetőségem?
(Ps: Kisóriással továbbra sem találkoztam, viszont már láttam 2 törpe által üldözött vaddisznót is Yanov közelében. Mintha valami fogathajtást néztem volna.

)