[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Ha a Szkavdoszkon "riadókészültség" van akkor mikor nyitják ki? Akkor zárták be mikor messziről banditáknak odadobtam egy gránátot mert nem kedvelem őket, vagy nem ezzel van összefüggésben?

Nekem sohasem volt, kivéve mikor stalkerekre lőttem a Szakovsz közelében... szerintem töltsd be újra... most 3 bandita miatt várj egy napot? :) Majd kinyírod még őket úgyis egyszer :D

Ja nem vártam meg de azért kíváncsi voltam. Bár azt nem értem miért lőttél stalkerekre #B

Ahol a zombik vannak (Jupiter) meg alul a kis izék morognak, már megöltem mindent ami mozog.

A feladat törlődött miután a streloknak kinéző technikus megfejtette a fekete doboz tartalmát.

Amikor ottvagy az épületben (ami ott az érdekes alagút FELET van) keress 1 dokumentumot amit Szokoloff (vagy mit tom én hogy hivják a Jupiteri Labor Katonáját) írt,és add át neki,vagy pedig ha jobban fel akarod fedezni menny oda vissza lessz ott 1 kis ajándék majd ha tudod a kódott a lezárt ajtóhoz és ott lessz 1 Burer meg 1 lépcső ami felvisz a Fegyóraktárba ami levan zárva de belülről nyitható!

Köszi. Most nyomom már 4x vagy 5x a játékot, de még nem találtam ezt meg soha ...
Amúgy a videón látható fegyvert sem. Hol találni ilyet ?

Az RG6-ra gondoltam, a másik megvan.
Kasler Viktor : a kémrepülőgép a Kopachi nevű falu feletti anomáliától északra található egy hegyszurdokban. Egy kidőlt fa van az útban, attól nem látni !

Vissza
Top Alul