[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

A yanov-i vasútállomáson a szabadságos Flinttel beszélgetve meséli, hogy milyen eredményeket ért el (kontroller megölése, biztonságos átjáró megtalálása Zaton és Jupiter között). Ezt követően megkapom küldetésként, hogy tanítsam móresre emberünket, vigyázzon a szájára, ne lopja el mások sikereit. Ezt a küldetést mégis hogyan kell megvalósítani? :)

A kőfejtőnél van egy sebesült stalker. Elmondja hogy valaki ellopta a relikviáját, miközben megsebesült. És megkért hogy derítsem ki ki volt. Utána odamész flinthez, ő meg gyakorlatilag elmondja neked... aztán már csak Lokival kell beszélned, ők pedig elintézik. Kár mert szivesen seggbe lőttem volna RPG-vel :)

Basszus! :S Még mikor megérkeztem Yanovra utána elmentem rádióalkatrészeket keresgetni Nitronak. Akkor jártam a kőfejtőnél és láttam a térképen, hogy ott van egy stalker. Aztán jött az üzenet, hogy kitörés várható így elsprinteltem a lerobbant hídnál található épületekhez a fedezékbe. Mikor visszatértem a kőfejtőbe, holtan feküdt emberünk és akkor már nem igazán tudtam szóra bírni. :S Azt hiszem ez a küldetés itt akadt el. :D

Van másik megoldás is. Ha segítesz a tudósoknak+kinyírod a vérszopó fészket+megtalálod a térképet, akkor elkotyogja a kímérás ügyet és nyert ügyed van. Én pl. így csináltam.

Gontar emberünk hol található? Csak mert Yanov állomásán nem találkoztam vele. Tudósoknak egyenlőre nem tudok küldetéseket csinálni, mert jobb ruha kellene. Viszont sajnálom a 40 000 rubelt a CS ruháért, amit Skadovskon lehet rendelni. Annyit szerintem nem ér. Berill hibája pedig, hogy csak akkor lehet artikat is használni ha már az utolsó szerszámkészletet is elvittem Kardánnak, ami viszont Pripyatban található. :S Szóval ha van valami alternatíva jobb ruha beszerzésére azt szivesen veszem. :) A vérszopó fészket már likvidáltam Zatonba és Jupiter pályán is. Térképet még nem találtam (de meg lehet súgni ha lehetséges, hogy hol van :D). Már a kimérákat is kifektettem.

Azon gondolkodtam, hogy lehet tovább kellene vinni a főszálat és menni Pripyatba (ott szerezni valami komolyabb ruházatot ha lehet - Bulat vagy Seva jó lenne). Jupiter után hogy jönnek a pályák sorba?

Sikerült végül beköpni Flint komát, aki a keresett Magpie stalker volt. Viszont elakadtam a Svarog detektoros küldetésben. Leszállítottam a 3 Veles-t a tudósoknak és Bagoly jelzésére kellene várnom, hogy mikor mehetek hozzá. Azóta már kb 4 nap is eltelt, de egyenlőre nem jelentkezett. Elmentem hozzá, de azt mondta majd értesít. (Már csak ez lenne az egyetlen hátralevő küldetés, hogy sikerüljön beszervezni a Monolitosokat valahova.)

Másoknak is ilyen sokat kellett várni arra, hogy Bagoly jelentkezzen?

elég sok idő volt nálam a baglyos olyannyira hogy bele is törődtem majd 1x értesített...
a Monolitnál meg annyi kell hogy felszeded őket az út mellől: janovi térkép bal legalsó sarkában lévő bandita tábortól északra... vannak beszélsz velük, majd megkéred a Duty-t vagy a freedomot hogy nem vennék-e fel őket a sorukba.

Annyit tudok tanácsolni, hogy csicsikáljál akkor a Szkadovszkon :) Egyszer csak jelez.. reméljük.

Ez az! Már annyit aludtam... Túlpihentségben szenved emberem. :D Elméletileg az összes létező küldetést megcsináltam Jupiter (és Zatonban is) pályán amire csak lehetőség nyílt (a tudósoknak is, Vanónak, Jar apónak). Minden dokumentumot összeszedtem, rejtekhelyet megtaláltam és már fejleszteni se tudok. Húznék legszivesebben Pripyatba. Már Striderrel (monolitos csoport vezetője) is beszéltem, hogy majd intézkedek az ügyükbe.

(Sokolovnak kellene szereznem még egy Ecologist ruhát is, de erre még egyenlőre nem tudtam rájönni, hogyan.)

Freedomhoz szeretném őket becsatlakoztatni ha már egyszer a tudósok laborját is ők őrzik, viszont a Stalker Wikin olvastam, hogy ha a PDA-kat is nekik adom (plusz a monolitos bagázst is), akkor elméletileg utána az ellenségeimmé válnak. Azt meg nem igazán szeretném.

Azt hiszem akkor nincs más választás, hogy mutánsokat vadásszak és artikat gyüjtsek.

A stalker-cop.try.hu oldalon láttam olyan öcsiket, amiket például azért kaphatok ha visszaverem a banditák támadását (hogy hol és miképpen azt nem tudom) vagy szerezzem meg az iránytű artit Sultánnak. Ezekre csak Pripyat után nyílik majd lehetőségem?

(Ps: Kisóriással továbbra sem találkoztam, viszont már láttam 2 törpe által üldözött vaddisznót is Yanov közelében. Mintha valami fogathajtást néztem volna. :D)

Dutch : tényleg egy pár nap után szól. Ha nem, akkor ( sztem ) bug miatt megakadt a játék !
( Nekem az 5. végigjátszásnál csinált olyat, hogy mennék segiteni a stalkereknek a mérésekben, de Topol csak áll és nem lehet hozzászólni ... ha rálövök persze rögtön megmozdul a társaival, de akkor már ellenségként persze ! )
Sokolov ruháját a tudósok adják, ha segitesz nekik valamiben ( asszem a rendellenes liget növényét kell elvinni nekik ).
Tök mindegy hová "nyomod" be a Monolitosokat, sehol nem lesznek ellenségek, max. semlegessé válik a szinük a térképen !
Az igaz haver öcsit is meg lehet szerezni, de már nem tudom mikre is adta meg ...
Olyan nincs, hogy csak Pripyat után adja meg, onnan már csak max. a gauss fegyver javitása miatt fogsz inkább visszatérni majd !
Kisóriás is van, hidd el. Ha nincs a játékban én bugra gyanaxom újra !
A cementgyár melletti vonatnál is találkoztam vele.
Ha jól tudom a fegyverleirás keresése közben is lesz egy, az elhagyott tesztelő laborban !

Sokolov ruháját már sikerült beszerezni. Annél a kémiai anomáliánál kellett egy növényt megkeresni. Elegendő volt hozzá egy Veles detektor is. Btw már többen írták mennyire más eseteket tapasztaltak a játék többszöri végigjátszása folyamán szóval lehet nálam most az van, hogy nem nagyon futkároznak kisóriások. Ha X8-ba scriptelve van, akkor 100%, hogy az nálam is lesz. Eddig bug-gal nem is találkoztam a játék során (!). Patchet nem raktam fel hozzá, mert alapból 1.6.02-es verziószámú, amit vásároltam.

Az igaz haver öcsihez a banditák visszaverésén kivűl kell még az iránytű elhozása is Noétól Szakállnak !

Megtörtént! :) Ez előtt szólt Bagoly is, hogy érdeklődjek detektor ügyben, szóval már sikerült beszerezni a Svarogot.

Nem feltétlenül szükséges Bagoly üzenetére várni. Miután elvégezzük a 3 detektoros küldit,tehát leszállítjuk őket Novikovnak,akk utána meg kell csinálni pár küldetést a tudósoknak és akkor utána lehet egy Svarog Detektort vásárolni a Herman nevű tudósnál...

Tudom, láttam nála, de nem akartam majd 9000 rubelt fizetni érte, ha ingyen is megoldható a dolog.

Vissza
Top Alul