Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A jupiternél,hogy jutok el az ellenőrzési pontig?megkerülöm a épületet,ott van két ajtó ott bementem,de nem tudom merre tovább.Meg a szabadságos palinál hogy érjem el,hogy elfogadja a monolitosokat?ott vagyok hogy még bennem se bízik.
mans,ha újra kezded a játékot,már ezt is tudni fogod.
Ez a játék lényege,hogy van választási lehetőséged.
Ha előre tudod a választ,már nehéz érdekessé tenni a játékot,nem jelent kihívást.
emberek, nekem az aa bajom, hogy pripyatban, az óvodában, ahol azt a fószert meg kell menteni, ott nekem halott(((
de néztem videot és élnie kéne
pls help
A felderítő osztagosról van szó? Mert akkor annak mikor odaérsz élnie kéne, amikor meg odaérsz átváltoztatja a kontroller és elkezd rád lőni. De ha nem róla van szó, akkor írd le pontosabban.
Svarog detektort honnan tudok szedni?mert a tudóstól nem kaptam,és több feladatot nem tudok tőle fölvenni,máshol olvastam hogy 3 nap és adnak,de nem kaptam,meg hogy a szakáll tól is lehet kapni,de hogyan?csináljam meg a megbízásait?