[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

warez boys, warez boys, what you gonna do, what you gonna do when jim comes for you? :D:D

"Because I'm Bad, I'm Bad-
Come On
You Know I'm Bad, I'm Bad-
You Know It
You Know I'm Bad, I'm Bad-
Come On, You Know"
warezfóbiás-tóbiások xDxDxD

Est

A jupiternél,hogy jutok el az ellenőrzési pontig?megkerülöm a épületet,ott van két ajtó ott bementem,de nem tudom merre tovább.Meg a szabadságos palinál hogy érjem el,hogy elfogadja a monolitosokat?ott vagyok hogy még bennem se bízik.

Mint látod itt 37 oldal van, kezd el olvasni, és mindenre választ kapsz.

hát ez rohadt jó hogy nem kellett volna eladni a dokumentumokat,mért nem csinálták úgy hogy ne lehessen ha késöbb kell?gyökér oroszok.

mans,ha újra kezded a játékot,már ezt is tudni fogod.
Ez a játék lényege,hogy van választási lehetőséged.
Ha előre tudod a választ,már nehéz érdekessé tenni a játékot,nem jelent kihívást.

emberek, nekem az aa bajom, hogy pripyatban, az óvodában, ahol azt a fószert meg kell menteni, ott nekem halott:((((
de néztem videot és élnie kéne
pls help

A felderítő osztagosról van szó? Mert akkor annak mikor odaérsz élnie kéne, amikor meg odaérsz átváltoztatja a kontroller és elkezd rád lőni. De ha nem róla van szó, akkor írd le pontosabban.

Est

Svarog detektort honnan tudok szedni?mert a tudóstól nem kaptam,és több feladatot nem tudok tőle fölvenni,máshol olvastam hogy 3 nap és adnak,de nem kaptam,meg hogy a szakáll tól is lehet kapni,de hogyan?csináljam meg a megbízásait?

van egy a zombi háznál Jupiternél ÉNY. A markoló kanala alatt vagy a fülkében nem tom már pontosan.

A tudóstól tudtam venni egyet,a hullától elszedett pda t meg odaadtam a szabadságos főnöknek.

Vissza
Top Alul