[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

4. Igaz haver, His fellow: vs 5. Fennhatóság, Authority "verd vissza a banditákat vs. Szkadovszk ellenőrzés alatt"
Ezek nem egyszerű rangok, fedésben vannak egymással tehát csak egyszerre az egyik lehet meg. Három dolgot kell megcsinálnunk ezekhez a rangokhoz, a játék elején kettő majd egy harmadikat is.
1. A stalekokat kell segíteni, a Sevcsenko küldetésnél, Szultán bandavezér ad egy küldit hogy segíts neki kiirtani a Sztalkerokat a hajón, de felvétele után beszélsz egy Sztalkerral és elmondod mire készül Szultán, Sztalkerok mellé állsz és hátba támadod a banditákat, vagy nem állsz a Sztalkerok mellé és banditákkal vagy.
2. Ha sikerül hátba támadni a banditákat, akkor felveszed a másik küldit attól a Sztalkertól akitől a hátbatámadást kaptad, a küldi az erdőgazdaságnál van, ki kell hallgatnod egy üzletet, majd meg kell szerezned az egyik banda PDA-ját, nagyon fontos hogy meglegyen a PDA mert ez további rangok sorsát dönti majd el. Ha a banditákkal voltál akkor szintén erdőgazdaság, meg kell szerezned szintén a PDA-t csak annyiban más a helyzet itt hogy a banditákat segíted.
3. Ez egy kicsit bonyolult történet, Bagolynál felvehetünk egy olyan mellék küldetést hogy szerezz három velves detektort, ha sikerül összeszednünk, akkor el kell vinnünk a három detektort a Jupiter pályán lévő tudós bunkerben levő Novi nevű technikusnak, majd vissza Bagolyhoz, és várni, ha nem akarunk sokat várni akkor az egyik Sztalkeral elmegyünk lődörögni és már ott is van az új detektor de mégsem, mert Szakállal összetűzésbe került Bagollyal. Le Szakállhoz, aki azt mondja hogy ő nem verte át Bagoly-t, és szerezz neki egy iránytű ereklyét, majd vissza Bagolyhoz, Bagoly azt mondja menj Szultánhoz. Szultánnak is kell az iránytű. Menjünk el és szerezzük meg az iránytűt, Noénál van, térkép jelzi, ad is egyet. Ha az iránytűt Szakállnak adjuk akkor meg is van a rang, "Igaz barát" de csak akkor ha Sztalkerokat segítettük, az első két pontban. Ha azonban Szultánnak adjuk az iránytűt akkor nincs rang, picit dolgoznunk kell még, Szultán azt mondja állj Szakáll szolgálatába és keress neki artit, ekkor megjelenik a térképen mellék küldi ikon, ami azt mondja vedd el a Sztalkeroktól az új detektorokat, megkeresed őket sajnos kettőt kell megkeresni de egyszerre csak egyet mutat a térkép, ha megvan mindkét detektor amiket a Sztalkerok megölése után elvettél tőlük akkor vissza Szultánhoz és ott a "fennhatóság". Fontos csak akkor van ha banditákat segítetted az első két pontban, ha nem akkor se haver se fennhatóság, hiába adod Szultánnak az iránytűt.

21. Sztalkerek barátja, Other Stalker "Sztalker vagyok az is maradok". Legkedvesebb rang. Nem egyszerű beszerezni de nem is olyan nehéz, ha az elején Szultánnak oldalaztunk, akkor felejtsük el a rangot, tehát a játék elején az igaz barát első két pontját kell véghez vinni úgy hogy,a Sztalkereknek oldalazunk, továbbá a diplomata küldetésben leírtakat is meg kell tennünk, azaz Vánó és Mitya dolgát is le kell rendeznünk, nem muszáj diplomata módra de segíteni kell nekik, majd a végső dolog ami hiányzik a megszerzéséhez az egy éjszakai mutánsvadászat amit a hajón vehetünk fel és a Kimeerat kell megölnünk két másik Sztalkerral karöltve, ha mindezek megvannak akkor igazi sztalker vagy.

itt van pár részlet a leírásomból...

a növényt akkor kell megszerezni ha elhívod pripyatba a Solokovot a katonát. ő mondja beszélj az egyik tudóssal hogy kapjon kutatóruhát hogy legyen zártlégzőrendeszerű ruhája, nem emlékszem a kutató nevére.de jelzi a térkép. ő erre mondja hozz növénymintát és rábeszéli a másikat hogy adjon kutatói ruhát.

és kérdések:

1.Amúgy hogyha a mérleg nyelvét megkapom akkor nem tudok segíteni a monolitosoknak janovban?
mert akkor ha semleges hozzám a frakció nem toborozhatom őket oda.

2.hogyha megakarom kapni a képződményvadász rangot akkor pl zatonban a kormánykereket meg kell tartanom?vagy ha odaadom szakállnak akkor is beadja ha volt nálam minden fajta képződményből?

az egyes kérdésedre a válasz, szerintem megoldható.
ha jóba vagy a szabadsággal, akkor oda csatlakoztatod a monolitot, aztán a szolgálatnak eladod pl a parancsnok pda-jat vagy a csempészét, akkor rögtön sárga lesz a szabadság egységei, bár előfordulhat az is hogy a második pda eladása után zöld lesz a szolgálat.
Másik megoldás, szerintem, ha zöld a szabadság, ott variálsz amit kell, ha végén meg azt akarod hogy sárga legyen, akkor van az a tolvaj, aki szabadságos ruhában van, aki ellopta a hírneved meg ilyesmi körözik zatonban, add fel a szolgálatnál, és akkor ismét sárga lesz a szabadság is meg a szolgálat is.
az adatokkal kereskedelemmel, feladatokkal, szépen ellehet variálgatni a két frakció közt, hogy melyik legyen zöld vagy sárga.

a 2-es kérdésre, meg elég ha csak megfordult a kezedbe minden képződmény, akkor is megkapod, nem kell meg is tartani őket.

Velociraptor ha eladod neki a parancsnok PDA-ját nincs mérleg nyelve öcsi

1 kérdés, be lehet épteni úgy is a monolithot, hogy megvan a mérleg nyelve, leírom hogyan, Flintet a szolgálat vezetőjének kell beköpni, azaz mikor a Janovi palyán a bányagép mellett találsz egy stalkert és elmondja hogy Flint hagyta cserben, beköpöd szolgálat vezetőjének és nekem már be is vette a monolitosokat, vagy ha nem akkor megkéred őket még a tudós bunker védelmére is és akkor már muszáj neki bevennie a monolith bandát

2 kérdés, nem árt közvetlenül Szakállnak adni mert nekem anélkül nem adta meg a kereseőt... bár ez nem 100%

Nekem megvan a mérleg nyelve, a Monolit sereget meg a Szolgálathoz építettem be.

Velociraptor":2nspuk45 mondta:
Sziasztok, az érdekelne, hogy van ez a bütyök fickó,és meggyanúsított, hogy az ő fegyvere van nálam.
Beszéltem a másikkal, akitől megrendeltem, és utána kijött az a küldetés hogy keressem meg bütyköt.
Szakáll szerint, a daruknál kellet, volna lennie, de ott nem volt, helyette banditákat kellet likvidálnom, mert a csúzlimra fájt a foguk.
Az érdekelne, hogy ezek után hol keressem, merre találom meg??
Egy korábbi leírásban, olvastam hasonlót, hogy ugyan ez az alap történet, a fegyverkörül, de ott eltűnik a tárolóból vagy mi, és majd janovban, a pályaudvar mellet találom meg, mikor zulut megkérdem neme tud e valamit a fegyveremről, és ő közli hogy volt ott egy lövöldözés, és nézzek szét, arrafele.

Ez ugyan az a küldetés lesz, vagy hogy lesz meg a fickó??
Segítségeteket előre is köszönöm

Hali!Ugyanaz a küldi,a daruknál nem fogod megtalálni Bütyköt.Átmész Janovba,a vasútállomáson a privát tárolódból egy küldi után minden eltűnik,amit beraktál.Akkor nyomoznod kell,hogy ki vihette el a cumót.A tábori orvos ad egy tippet, hogy a toronyban levő pali mindent lát és hall,majd ő segít. Felmész hozzá, elmesél egy sztorit,majd Bütyköt megtalálod a totonytól északkeletre lévő vasúti megállónál.

milyen képződményt kell adni a banditáknak a konténerraktárnál janovban hogy kiengedjék a sztalkert?
két janovi sztalker adja a küldit és a küldi az egyik fele a diplomata medálnak ha nem lövöd le őket.
(keresek akkor olyan képződményt még most zatonban)

jaj valaki mondja el hogyan veszem fel ezt a Bütyök féle küldetést, csak ez hiányzik már ebből a játékból

Ha jól tudom rendelsz egy fegyvert a hajón és a Bütyök rádszól magától, hogy ez az övé.
Ha lekoptatod - le fogja nyúlni a cuccaidat a tárolóból és csak a doki meg Zulu tudja megmondani merre fogod megtalálni.
Utána eldöntheted, hogy mit teszel vele ...

egy rakás fegyvert rendeltem a hajón a manustól és semmi, megpróbálom mégegyszer, azaz 3dik alkalommal, hátha...

baban":3kov0fs5 mondta:
Velociraptor ha eladod neki a parancsnok PDA-ját nincs mérleg nyelve öcsi

1 kérdés, be lehet épteni úgy is a monolithot, hogy megvan a mérleg nyelve, leírom hogyan, Flintet a szolgálat vezetőjének kell beköpni, azaz mikor a Janovi palyán a bányagép mellett találsz egy stalkert és elmondja hogy Flint hagyta cserben, beköpöd szolgálat vezetőjének és nekem már be is vette a monolitosokat, vagy ha nem akkor megkéred őket még a tudós bunker védelmére is és akkor már muszáj neki bevennie a monolith bandát

beköptem a szolgálatnak flintet felkértem a tudósbunker védelmére a szolgálatot és még most sem akarják őket bevenni

Ja, ezzel én is szívok. A duty vezetőjének odaadtam az áruló PDA-ját, Flintet a sakdovskon köptem be, nem valamelyik frakciónak, a freedomot kértem fel a tudósok védelmére, és nem veszi be senki sem a monolithosokat : |

Sziasztok, zulu megmentése érdekelne, mert hiába keresem pripatba, az iskolánál meg mindenfele, nem lelem sehol.
Mikor lesz a sulinál ??? hogy megmenthessem ???

Az előzőre meg visszatérve, én mikor eljutottam Jupiterre,már kapásból zöldek, barátaim voltak a szabadságosok, és azonnal be is fogadták, a monolitosokat, amikor találkoztam velük.
A parancsnok pda-jat, aki az anomáliából esik ki meg úgy tudom azért kel eladni, szolgálatnak, mert akkor kapod meg azt a véget, hogy a szolgálat, felmond és beáll semleges stalkereknek.
Az áruló, kereskedő szolgálatos pda-jat meg végül is mindegy melyik frakciónak adódd, el, a lényeg, hogy valamelyik frakciónak add, és ne bagolynak, mert akkor kapod meg a szolgálat rejtekhelyéről a cuccokat.

A mérleg nyelvét, elméletileg, úgy kapod meg ha se a szolgálat, se a szabadság felé nem kötődsz, vagy valami, de akkor meg buktad kapásból a monolitosokat.
Azokat csak akkor fogadja el bármelyik fél, ha kötődsz hozzájuk, azaz zöldre váltanak sárgáról, akkor meg már megborult a mérleg nyelve.

véletlenül nem tudja valaki hol vannak a befejező videó elemei a copban?

Légió, akkor talán próbáld meg hogy a szabadság felé oldalazol azaz Flintet nekik köpd be és a bunker védelmére is őket kérd fel, jobb ötletem nincs nekem a szolgálat bevette őket...

Velociraptor nem jó ha a szolgálathoz csatizol itt a full happy end, (olvass vissza összedtem mi kell hozzá)

http://www.youtube.com/watch?v=bwWCLLXSeh0

nekem sikerült véghez vinnem és ahhoz a mérleg nyelve kell mert a szolgákat és a szabadság is feloszlik független sztalkerokhoz csatlakoziknak a tagok...

Nekem úgy sikerült freedomhoz benyomni a monolitosokat,hogy nekik adtam a PDA-t, segítettem nekik mindenben amit kértek. Kicsit szarakodtak,hogy bevegyék-e őket vagy ne,de volt olyan lehetőségem,hogy kijönnek egy őrjárattal és megvizsgálják a kószálókat.Akkor dumcsiztak velük egy sort a híd mellett és bevették őket.Azóta is ott ülnek az állomáson 8)

redeitomi, hányszor mondja már el ha eladod nekik a PDA-t nincs mérleg nyelve...

jah a befejező vidot szerintem nem lehet kivenni a játékból, maga a játék motorja generálja attól függően hogy kinek mennyire segítettél kit mentettél meg stb stb és hány rangot szereztél... szerintem

de ha valaki rájön hogyan lehet kibányászni a vidokat előszeretettel várom

Na sikerült másodszorra is végig játszanom, ezúttal megkaptam az összes jó véget :D 1 kivétellel, a bagolyos kép most sincs meg :(
A mérleg nyelvére viszont, nincs szükség, ahhoz hogy megkapd, azt a véget, mikor beállnak a szolgálat, és szabadság emberei semleges sztalkereknek. :D
Tényleg a pda-kall, meg munka stb kelet csak vacakolni, hogy kinek mit adsz el :D

Ha viszont arra a + rangra pályáztok, akkor csak hajrá :d

Vissza
Top Alul