[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

MA játszottam, és Noétól szereztem mégegy iránytűt :) Ez bug, vagy akár hányszor ki-be lépek Zatonból, mindíg lehúzom egyel? :)
Egyébként most ott tartok, hogy csapatot kell összeszedni a Pripyati küldetéshez, Exoskeleton nem jó, nem adja be sikeresnek azt a küldetést. 1. játékom alatt volt egy monolitos emberke a csapatomba, de most nem találom, valaki tudja, ki lehet az? Egy érdekes Bug:Az a nagydarab mutáns, ami az Oázisnál is volt, valahogy bement a Janovi házba, ahol a sok stalker tanyázik. Vicces volt lelőni:)

A monolitosnak Kósza a neve,nekem is eltűnt egy idő után,nekem is két iránytűt adott Noé,mikor a harmadikat kértem,pirossá vált és lelőt,mint a ..

Mondjuk én nem azért mentem hozzá, hogy addjon, hanem hogy csatlakozzon hozzám a Pripyati úthoz. Zulu elvileg azt írta, hogy ő eljönne, de semmi ilyesmit nem lehet vele ledumálni. HA jól emlékszek 5 társam volt az 1. játékomnál. Eddig van 3 :) Kit lehet még felbérelni?

Én csak Vánót Kószát Szolokov hadnagyot és Zulut tudtam elhívni (8szor vittem végig)
A beszélgetésen tényleg írja Noét lehet hogy bug.

Meg volt valaki, aki kinyitotta a kaput, vagy mit, az ki volt?Lehet, ő volt az 5.ik, de még így is hiányzik 1.
Mert a videóba 5 embert mutatott, meg 1 embert, aki kinyitja.

Nitrogen nem jön velünk ő a janovi gépész aki kinyitja az ajtót.

Nem lehet hogy te voltál az 5.? mi is rajta vagyunk a videón!

a monolith vezér az ötödik, akit be kell építeni a Janovi állomás valamelyik frakciójába, beépítése nem nehéz de nem is könnyű, ha valamelyik frakcióba beépítetted akkor megy is veled, és az állomáson mondják az ott lévő emberek ha érdeklődsz ki menne veled Pripyaatba, a galérába tettem még pár képet az alagútról

7hxc.jpg

Gery D. azt írtam én is, hogy hozzám vágott még egy iránytűt csak úgy poénból :D
Amúgy ez bug, mert senki nem veszi meg, mindenhol piros, de ez "jó bug" <:D>

Akkor megvan az 5 ember, meg az az 1 is, aki nyitja az ajtót :) Egyébként régebben olvastam egy olyat, hogy Zulut jó, ha kinyírják az alagútba, mert az enyém lehet a fegyvere, ez nagy hülyeség, mert Pripyatba egy halom snorktól meg kell védeni és akkor nekemaddja a fegyverét.

meg van egy az x8 laborban is egy olyan fegyver, csak meg kell keresni

NA, megvan a Monolit katona. A konténerraktár mellett nem messze tanyázik 5 másik monolittal.
Jut eszembe, a konténerraktárból valakit ki kell hozni, de hol kapom meg azt a küldetést? Mert már mindent megcsináltam Zatonba is, meg Jupiterben is, de az a küldetés kimaradt.

Ja, Mityájt kell megmenteni, csak nekem az Zatonban megdöglött.

[mod]Egyszerre egy hozzászólás - Tibi[/mod]

srácok hol a francban tudok szerelő technikusnak basic tools t kaparintani.kivagyok 4 napja keresem:)))másik 2 megvan de a basic nincs ,és nagyon pakolnám már a sevába a további két zsebet:)merthogy artifact az van dögivel.játékról meg :nagyon rövid:( win 7 en nem megy a shadow meg a clear sky ugye?mindenkinek jó játékot!!

szerk.1:
másik hogy mit kell tenni a ventilátor telepnél mikor folyamatosan visszadob.hogy jutok be az oázisba.3 csillagos kapu van ahol ,már rohangáltam át,meg mindent próbáltam,lőttem,másztam,könyörögtem de semmi:)))mindig visszadob.

szerk.2:
még valami :)lefárasztalak titeket arcok:)van két pofa akiknek ki kell deríteni a sorsát.na azt sem vágom.a tecnikus haverjai zatonból,valmi jack meg mégvalaki.velük mi van tudja valaki?kösz peace

a szerszámok, prypatban vannak, , a csillagoknál meg a csilagok közt rohany át, amelyik soron meg még nincs, ott minden esetben egy másik oszlop pároson sétálj keresztül, amig nem lesz, azon a soron is meg a csillag.

ha ennyi kérdésed, van miért nem a szerekszt fület használod???, mind két holttest, szakadovszknál lesz. az egyik egy gödörben, a kiéget, farm közelében. a másik meg a fenyőanomália közelében, egy csontváz.

Nem találkoztam iylen nevüvel ebben a játékomban, hogy Medve, vagy csak nem emlékszek rá. Szal mehetek Hentelni natúrosan a Konténergyárba, idegesít, hogy le akar puffantani a kapunálló, mert beszélni akarok a főnökével :)
A szerszám az Pripyatban a legészakibb részen van úgy emlékszek. De vigyázni kell, mert ott egy törpe, engem rendesen megszívatott. Mondjuk én 1 szerszámot találtam Pripyatba, és el kellett döntenem, kinek addjam oda. Én Kardánt jobban csípem, szal neki adtam :)
A 3 hozzászólásból kéne csinálni egyet, mert leb@szás lesz a vége :)

elemek78 veszen sorjában a dolgokat, szerszámok

A szerszámoknak 3 fajtája van, durva szerszámok, ami a fűrésztelepen/Greek/ és a vonatban/jupiter pálya/ van, finom szerszámok, Jupiter gyár és zsoldos telep/Greek/, precíziós szerszámok meg Pripyat, művelődési ház második emelet, meg az áruház alagsora.

ventilátor telep:

v7wgt0.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=FZxU8cZo ... r_embedded

két pofa azt már leírták,

de mindezek mellett van itt egy oldal http://stalker-cop.try.hu/ nagyon sok minden rendesen le van írva

Kössz Baban, Az áruház alagsorába nem jártam. Így nem marad egy küldetés se megoldatlanúl.
Viszont abba a küldetésbe, ahol Pripyatba egy ház ablakánál állok, ki a fenét kell leszedni a távcsövessel?
4-5 monolitot le tudok szedni, aztán kiírja, hogy sikertelen küldetés.Legalább 15X próbáltam újra, mindíg mást lelőni előszőr, de nem változik semmi.

srácok köszi a tippeket .tibinek sorry:)majd vigyázok,hogy ne legyek sok,és bocs.

megyek megkeresem a szerszámokat:)cool:)kösz:)peace.mikor jön már a következő rész??:)))))

Vissza
Top Alul