[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Ha nem adod oda a pdat a lejárat:
ss_nagy_j_nos_02-17-10_09-26-05__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

átadod a pdat:
1140624306ss_nagy_j_nos_02-17-10_09-26-52__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

a hely és a küldetés:
ss_nagy_j_nos_02-17-10_09-27-21__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

miután lelőtted a feedomosokat a lejárat:
ss_nagy_j_nos_02-17-10_09-28-44__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

a lenti cuccok:
ss_nagy_j_nos_02-17-10_09-29-00__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és ahol az a raktár van amit rács vesz körül:
felveszed a kijelölt dokumentumot:
ss_nagy_j_nos_02-17-10_09-29-22__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ahol mutatok nyíllal ott lemész és keresel egy BEZÁRT páncélajtót kinyitod az ajtót lelövöd a patkányokat(ha nem tudsz átugrani a barikádon keress egy bedeszkázott járatot lődd szét a deszkát és menny át a patkányokhoz) utána eljutsz a törpés terembe kinyírod a törpét és ahogy bemész azzal átlóban (mivel a terem téglalap alakú) oda átmész fölmászol a létrán és a cuccokhoz odamész felszeded aztán kinyitod az ajtót amit kívülről nem lehet kinyitni csak belülről.
ss_nagy_j_nos_02-17-10_09-29-32__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

remélem érthető

Ja, rendes tőled, de szerintem elbeszéltünk egymás mellett, ezeket értem, csak érdekességnek írtam, hogy ki lehet lopni pár cuccot ha ügyes vagy, a szolgálatos rejtekhelyre voltam kíváncsi, de ahogy elnézem nem vesztettem sokat vele, kösz még egyszer.

Szerk: Zulut hol találom, azt írják, hogy az iskolánál van, de nekem nincs ott senki, küldetés lesz, vagy csak ha arra jársz meg lehet menteni? Most értem át Pripyatba kimásztunk a járatból és ő elment
valahova, még nem csináltam semmi küldetést, szűz a terület.

Most már megvan, csak amint leírtam sejtettem, hogy előbb valami küldetést meg kell csinálni [igazi S.T.A.L.K.E.R.-es faszság...de így szeretjük] és csak utána lesz ott, az első küldetést hogy hozzam el a gausgunt

Maverick":30482oe6 mondta:
Légió kösz a beszámolót. Én azt hittem adnak majd egy rakás feladatot, amúgy anno mindent így csináltam ahogy leírtad, egy apróságot nem, az első PDA-t azt
Bagolynak adtam le asszem, de a szolgálat akkor lett barát, mikor odavittem hozzá a monolitosokat [mivel zöldek lettek nem kellene adnia a játéknak egy Achievementet? Friend Duty] Egyedül
Morgan raktárát nem találom, merre van az? Találtam egy helyet, RPG meg gránátok, pár AK és lőszer van ott
az lenne? :|

Hmmm ezt én is elcsesztem, kimaradt a raktár !

Sziasztok!!!
A Jupiter gyár dél-keleti részére, hogy jutok el mert mindenütt kerítésbe botlom.
Segítségeteket előre is köszönöm

Simán az udvarról bemész a hátsó épületbe. Arra gondolsz ?
Keresed a dokumentumokat a 2. emeleten ?
Az épület melletti egyik kocsiban még rejtekhely is van !

sziasztok én ott akadtam el mikor a helikoptereket kell azonosítani vagy mi és ott az amejik a dombon van nem tudok sehogysem felmenni légyszi segítsetek
ui. honnan tudom letölteni a magyarítást?

Beszélned kell noéval, abban a hajóban él, amelyiknek a tetején egy hatalmas kilátószerű tákolmány van.
Amikor kinyitod az ajtaját, rád fog lőni, de ha beljebb mész, abbahagyja a tüzelést. Beszélj vele, ő tudni fog egy titkos utat a fennsíkra, mert oda szokott menni snorkot lőni.
Magyarítás meg itt: http://www.kincsvadasz.hu/stalker/

Üdv, több kérdésem is lenne:

1. A 3 velves deketoros küldi, mi van akkor ha nem a csapos aka szakáll ajánlatát fogadom el, hanem szultánnal paktálok le és beállok szakálhoz és megölöm a sztalkereit.

2. mennyi ragot lehet szerezni. Azaz ezen kívül vannak e még rangok. Harcrendszer szakértő, Nyomozó, Igazság hínöke, Technikus mester, Információ kereskedő,Vezér, Mutánsvadász, Úttörő, Tudományos munkatárs, Tehetős ügyfél.
n20qia.jpg

a28wg6.jpg

mkf4m1.jpg

mkf4m1.jpg

6iqzyh.jpg

2eda0ll.jpg

3. Hány emberrel lehet menni Pripyat-ba, azaz mennyi ember a maximum akivel mehetek, én 4 emberrel mentem + jómagam, lehet e több embert beszervezni?

aahc34.jpg

smqbkx.jpg

[mod]Félkövér és nagy betűk nélkül is értjük a kérdést - Tibi[/mod]

próbáld ki :)

én kaptam még egy olyan öcsit , ami azért jár , ha megtalálod az összes artifactet , szal midnen fajtából találsz. Lehet asszem azért is kapni ,ha az iránytű artifactot szultánnak adod madj . meg van egy olyan , hogy élj túl 3 blowoutot azokkal a bogyókkal. meg még van egy pár , hogy a dutyval haveságban vagy meg stb... Igen nekem is 4 embert sikerült összeszedni , dehát azért is kaptál öcsit :)

http://faqs.ign.com/articles/105/1056117p1.html

(itt a 16. bekezdésben írnak róla )

akutyatüsszentésit, meg kell keresnem az összes artit, thx a linket és a infót

Baban : ha lepaktálsz Szultánnal - időről időre bemehetsz egy kis "részesedési" pénzért Szakállhoz.
Persze ezért ő utálni fog, de hát az üzlet az üzlet ... :) Csak nem neki !

Ja én nem kaptam semmilyen öcsit azért, mert a Szultánnak adtam az iránytűt !

Zolika, nem lehet magaddal hívni embereket, csak Pripyatba ha mész 4et de az tiszta sor lesz.

Baban, lehet még kapni Achievementet mikor találkozol Strelokkal add át neki a 3 levelet [Üzenet Agyarnak, Szellemnek, Streloknak] és asszem titkok őrzője azt kapod.
Itt megtalálod az összeset: http://www.kampos.gr/en/awards.php

azt valaki nem tudja mennyi küldetés van összessen a játékban ? nekem eddig 89-et sikerült megcsinálni. meg van 14 öcsim is.

Nekem 104 eddig és 180 Relikvia :D
Szerintem változó Jimbo, mert beszámítja pl szakállnak a képződmény megrendeléseket, amit ugye akárhányszor megcsinálhatsz.

neki 2x vittem ilyen fost , többször nem :) inkább megtartom őket :).

Vissza
Top Alul