[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Nekem is van egy rakás, de nem tudok mit kezdeni velük, csak nézegetem, ha megszorulok, párat hozzávágok
a csaposhoz
<:D>
xrengine201002211916085.jpg

úgylátom te is szegény vagy ,a játékban :)

Hát ja láttam itt valahol, hogy írtad hogy végre egy olyan STALKER amibe nem leszel csak úgy milliomos
de ez sajnos nem igaz,pedig én is jobban bírom ha csóró vagyok mint a Falloutban, de minden szart összeszedek és eladok

Az Exoskeletonban, hogy lehet az 5. relikvia tárolót felrakni? egyet ad ha megveszem, és 3at tud Kardán fejleszteni.

ha legnehezebben játszol ,akkor na ott , oda kell tenned magad :), én pillantnyilag így állok , pénzem meg azért "ilyen kevés" mert hát ha megtalálkok valami fegyvert akkor az tuningolni kell :) , sajna a bulldogot nem lehetett...

ssmarcel022110195355pri.jpg

Eő, látom neked is csak 4 relikvia megy az Exora, gondolom akkor az 5.et nem lehet kinyitni...
Igazad lehet, én könnyűben tolom, szoktam tuningolni én is a fegyvereket, csak nem sokat, inkább zsidóskodok mindig a játék elején, és azt veszem észre, hogy már vége van és nem tudok mit kezdeni a pénzzel
<:D> Amúgy a Grozára álltam rá, ismét, nekem az jön be a legjobban. De elég durván offszagúak vagyunk szerintem :D

gorza nekem is , van ,de strelok sig-je akkor is überelni , használjuk az off jelölést szal szerintem nem köthet bele senki :)

Na az is egy jó cucc, csak Clear Skyban meguntam a SIGet, amig nem lett grozám azzal toltam, de SoCban volt
a legjobb hangja...

Most nézem a dokumentumaidat, nekem eggyel több van a két levelet leszámítva, te kinek adtad le?
Egyik vastagról bezsélek asszem 62es termék útmutatója, a másik vastag szivárvány emitter nemtom mi, vagy most vagy a Gausos résznél?

Maverick":3m6jubk9 mondta:
Baban, lehet még kapni Achievementet mikor találkozol Strelokkal add át neki a 3 levelet [Üzenet Agyarnak, Szellemnek, Streloknak] és asszem titkok őrzője azt kapod.
Itt megtalálod az összeset: http://www.kampos.gr/en/awards.php

Hát én beszéltem Strelokkal de nem tudtam neki átadni semmiféle üzenetet, milyen üzetenet kell neki átadni, 3x nincs kedvem kijátszani, majd talán ősszel, de akkor beszerzek minden öcsit, addig nem nyugszom még kész nem lesz mind

jaj, valaki legyen oly kedves tudassa velem, hogy hol lehet exoskeleton-t beszerezni, előre is köszönöm

Maverick":58axfozv mondta:
Na az is egy jó cucc, csak Clear Skyban meguntam a SIGet, amig nem lett grozám azzal toltam, de SoCban volt
a legjobb hangja...

Most nézem a dokumentumaidat, nekem eggyel több van a két levelet leszámítva, te kinek adtad le?
Egyik vastagról bezsélek asszem 62es termék útmutatója, a másik vastag szivárvány emitter nemtom mi, vagy most vagy a Gausos résznél?

skvadovskban adtam el a dolgokat , már kijátszottam a játékot , ez freeplay :)

de ez nekem még mindig nem tiszta hogy hogy lehet embereket hívni mert ott tartok hogy menjek az alagútba és azon keresztül pripjatyba

zolika 97":6o1zk200 mondta:
de ez nekem még mindig nem tiszta hogy hogy lehet embereket hívni mert ott tartok hogy menjek az alagútba és azon keresztül pripjatyba

Embereket ( 4 db ) úgy tudsz gyüjteni, hogy igy vagy úgy, de segitesz nekik és cserébe eljönnek majd veled. Mindegyiknek majd más lesz a gondja-baja ...

Zulu adja feladatba,hogy szerezzél embereket.
Leállsz beszélgetni emberekkel,a választható kérdések között ott lesz valamilyen formában,hogy el jön e veled Pripyat-ba.
Akinek segítettél előzőleg,az elmegy veled.
Ennyi.

Vissza
Top Alul