[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Megtaláltam az OASIS-t csak ahogy elérek a közepébe, mintha körbe futkosnék és az oasis heart az Istennek se tűnik fel, és azok a fehér bizsergő izék se egyenletesen tűnnek fel és hiába megyek át rajtuk újra ugyanabba a körbe kerülök, és vissza út sincs.... tudja valaki erre a megoldást?

[mod]Egyszerre egy hozzászólás - Tibi[/mod]

Az oázisnál mindig ott kell átmenni az oszlopok között ahol van az a "csillaghullás" és sokszor egymás után. Ha vissza olvasod a hozzá szólásokat, találsz egy videót róla.

Szerk.:
A monolitosokat befogadja a szolgálat vagy a szabadság is ha csinálsz nekik pár küldetést.

Ezekkel a nevezetes monolitokkal találkoztam nememlégszem hol csak megmutattam nekik 1 térképen hogy hová kell menni.Hol vannak ezek a monolitok ?

Barge-ot és jokert hol lehet megtalálni :) ?

oszt az merre van :D ?

a játéknak sajnos vége van , megnéztem az outro-t , de előtte mentettem szal freeplay , és pripyatból ugyanúgy vissza lelhet menni ?

Gyakorlatilag nekem is csak ez az egy kapható küldeésem maradt aktív, Barge (bárkás) és joker (viccest) keresem a fenyőtölgy körül sajnos nem találtam meg, kösz az oasis tippet hányszor körbe futottam...))))

Egy Ien Hasatékba kell maid leugrani és tüzes anomáliak között van a hullája van nála 1 pda is meg egy Speckó Tuning Stalker ruha és a hozzá illő gázálarc.

Üdv!
Végigolvastam az összes hsz-t és az a tapasztalatom, hogy a legtöbben a detektoros küldetésnél akadnak el szóval leírom részletesen mit is kell csinálni lehet hosszú lesz, de akinek sír a szája és megkérdezi 5000szer ugyanazt, annak se lehet panasza, elég szájbarágósan mondom el:
Zatonban Bagolytól lehet felvenni a küldetést, mikor ez megvan 3 veles detektort kell vinni Yanowba
a tudós cimborájának. A detektorokat megtalálni a legnehezebb ahogy láttam, az én variációm az, hogy ilyenkor elmegyek Szakállhoz [Hajón a pultos kopasz ürge] és megkérdezem milyen képződményre van szüksége. Elindulok keresni, és ha a két napos határidő lassan lejár, akkor ad a játék egy olyan alternatívát, hogy ha mész keresgéled a képződményt, mások is keresik, és beméri neked, hogy pontosan hol is van, odamész, azoknál a stalkereknél mindig Veles detektor van, vagy agyonlövöd őket, vagy a környékről odacsalsz valami mutánst, azok kinyírják, így te nem csináltál semmit. Kizsebeled, és ezt eljátszod 3x Miután megvannak a detektorok, elviszed a tudós laborba, leadod, majd a paraszt azt mondja elküldi Bagolynak [Zatonba menj vissza] és majd odaadja a részed. Amint visszaérsz nem történik semmi, aludj párszor fent a hajóban, majd hagyd el a létesítményt és amint kiérsz és mászkálsz kicsit, jön az üzenet, hogy beszélni akar veled. Visszamész
és elmondja, hogy Szakáll nem tartja magát a megállapodáshoz beszélj a fejével. Szakál odaadja ingyen az egyik ultrabrutál detektort, de nem fizet semmit, mert nem ez volt a megállapodás, de egyben ad egy küldetést is, szerezd meg neki az iránytű képződményt és megfizet, vállald el és csak ez után menj fel Bagolyhoz [a detektort nehogy eladd, tartsd meg mindenképp, mert kelleni fog még a későbbiekben] elküld Szultánhoz [a bandita vezér a hajó aljában] hogy dolgozzátok meg Szakállt, csináljátok ki az üzletét, döntsd el, hogy Szakállnak segítesz, vagy Szultánnak, [én Szakáll mellett döntöttem] Noétól kell elhozni az iránytűt, ingyen neked adja. Ezután menj vissza Yanowba
és a tudósok adtak, vagy adnak egy küldetést, valami rendellenességet észleltek a hűtőtoronynál, menj oda és nézd meg! Tedd ezt, de ne a veles detektorral szenvedj, hanem a speciálissal amit Szakáll ad neked. Egy anomáliát találsz majd, kiesik belőle pár fazon, van náluk egy PDA, azt vedd fel, és ismét dönthetsz, elviszed a tudósoknak, vagy!! És itt megint egymásba fonódnak a küldetések - a konténer raktár közelében lesznek Monolit katonák, keress nekik menedéket ez lesz a feladatod, csak úgy tudod megoldani, ha a PDA-t amit találtál vagy a szolgálatnak, vagy a szabadságnak adod. Ha ez megvan később mikor Pripyatba mész, hívhatod a vezérüket is magaddal. Röviden ennyi :D
A monolitos küldetést, még nem csináltam meg, se az anomáliás PDA-sat, de olvastam itt, hogy így kell, összegyűjtöttem az infót, remélem segítettem.

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!Jupiteren a nevető arc szerű szellőztetőtől nyugatra lévő gyártelepen vagy mi az, hogy jutok be a nagy épületbe,hogy meg tudjam csinálni a fő küldit! Segítségeteket előre is köszi!

Oda te többször is vissza fogsz menni, mindig más és más küldetés miatt.
A gyárudvarról teljesen hátulról van egy bejárat a csarnokokhoz !

Jim67":li0x7nke mondta:

igen megvan, namos az egyik ott van ahol Blackacehun mondta , ott egy csontvázat kell keresni . A másik meg valóban ilyen tüzes anomáliák körül , de na ez tág fogalom...

ssmarcel021510164320zat.jpg

(szóval ott lent akárhol )

és ez a stash hol a fenébe van , mert egyzserűen nem tudom begyüjteni , ez a banzinkúton lenne , de nem tudom megszerezni any idea ?

ssmarcel021510181750zat.jpg

Jim67":2s6sjywc mondta:
Joker csontváza Zatonban van, amellett az anomália mellett, ahol a sok fa nőtt össze gúlaszerűen.
Barge pedig szintén Zatonban van, a leégett falutól délre leledzik teteme. A térképen egy fekete folt közepén található meg. Ő még ,,friss" halott, a hullája szinte ép.

A benzinkutnál az a rejtekhely, a tetőn van, az oszlopnál, egy melény,meg némi kötszer vagy mi van még ott, feljutni a mögöte lévő tartályrol tutsz, felmászol nekifutsz átugrasz és kész.

igen feljutni sikerült , de egy vodkásüvegen kívül mást nem találtam...

edit: igen megvan :D a napfelkete öltözet , igaz már van 3db belőle de sebaj :)

avojno":1viwfqr6 mondta:
Köszönöm!
Akkor ezt kihagytam valahogy. Már Pripjatyból jöttem vissza és nincs kitől felvenni a feladatot. Majd legközelebb. :x

Szerk: persze,hogy nem volt ilyen. alapból kinyírtam ott a vérszopókat, ezért nem adott utána ilyen küldetést.

Az érdekelne hogy hogy csináltad, mert oda [tudtommal] csak Gluharral tudsz lemenni, ő nyitja ki a liftet.

Lehet hogy Gluharral nyírta ki őket, amikor lent járt. Lehet egyáltalán olyat?

Nem lehet, úgy kell! <:D>
De amúgy pont az volt a baja, hogy nem kapta meg a küldetést, szóval nem mehetett le, de ha igen
akkor valaki írja le hogy kell Gluhar nélkül

Vissza
Top Alul