[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, minden feladatot megcsináltam, csak egyetlen egy hiányzik.
Az elején a Zaton-i pályán van egy olyan feladat hogy: "A Sztalker eltűnése: Keresd meg Gluhart" és oda kell menni a kikötői darukhoz.
Ott mégis mit kellene találni? Mert én akárhogy járkálok össze-vissza nem találom se Őt se a hulláját.
Előre is köszi! :)

1.6.0.0-nál nekem is voltak gondok.
1.6.0.1-nél megy minden
1.6.0.2-t nem ismerem ...

Tyutyu007: nem tán nem dobozos verziód van :) ?

Ossian89: nincsenek ott hullák ? mert ha igen akkor azokat nézd meg .

Ossian

Bent van a házba, keress egy ajtót, ki lehet nyitni, ott lesz a daruknál.

SegÍtséget kérek! Pripyat részen vagyok és elakadtam mert nem ad küldetést. Már megaszereztem azt a specko fegyot amit a tetőn álö katonától szedtem el. Utána kitakaritottam egy helyet ahol az ellenség egy nagy antenna szerü szemétkupacot istenÍtett. És innen kezdve nincs a térképen semmi küldetés de mág csak mellékes se. VALAKI HELP PLS!!!

Menj vissza Zatonba és add oda Kardánnak a gaus gunt [szerintem az a speckó fegyó] de lehet Janovba kell
én még nem tartok ott, de olvastam itt párszor ezt a problémát.

Én is kérdeznék valamit
Találtam olyan doksikat, hogy Üzenet Agyarnak, Üzenet Szellemnek, Szállítási feljegyzés a 62-es termékhez, Szállítási ütemterv, Jegyzetfüzetlap.
Ezeket el tudom adni a szolgálatnak, a szabadságnak meg bagolynak. De valahol olvastam, hogy a leveleket ha megtartom, akkor kapok valami "képességet" [olyat mint mikor segítesz a Stalkereknek, megoldani a rejtélyt, stb.] hogy titkok őrzője vagy mi, erről tud valaki valamit?
Más
Olvastam itt hogy lehet melózni a szolgálatnak, szabadságnak egyaránt, mikortól lehet, vagy hogy lehet? Szolgálatnak eddig kétszer volt küldetése, az egyik a Monolit katonák elszállásolása, a másik, a tudósokhoz beállítani őket őrségbe a zsoldosok helyett.

sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy megvettem a játékot feltelepítettem kérte a kódot elkezdi vizsgálni a lemezt és errort ír ki mért nem indul el talán regisztrálni kell hol és hogyan és minek a válaszokat előre is köszike márt nyomnám a gémet :((

Maverick: A két üzenet mellé még keresd meg a harmadikat is /cementgyár/ és a végén oda kell adni Streloknak, akkor kapod meg.

SPOILER
Más: Végigvittem, Kósza csatlakozott és életben maradt, Zulu életben maradt, nekem adta a PKM-et, volt egy atlétás fazon, de az Bagoly, és az infói nagy része az SZBU-hoz került, mutánsok kiírtva, a szolgálat és a szabadság emberei kiléptek, stb.

Tehát akkor ne adjam el értem, kösz.
És a szolgálatnak, szabadságnak mikortól lehet melózni?

A játék nálam leszerepelt. Nagyon hamar vége lett és csak 3 zóna az egész. Mire már épp jó fegyvereim lettek volt egy kis lövöldözés, jöttek a helikopterek és elbittek, ennyi....vége. Az utolsó részben mellékfeladatból is alig volt. Az előző rész után ez elég gagyi és rövid.

Pales, neked akkor nem a STALKER való hanem a NFS kategória. Nem végig kell rohanni a játékon, hanem kiélvezni. Elég sok küldetés van benne, és jó fegyvereket a játék elején is lehet találni, rendelni, csak kéne
pár képződményt gyűjteni és lett volna rá pénzed.

Pales":1fsiq3nw mondta:
A játék nálam leszerepelt. Nagyon hamar vége lett és csak 3 zóna az egész. Mire már épp jó fegyvereim lettek volt egy kis lövöldözés, jöttek a helikopterek és elbittek, ennyi....vége. Az utolsó részben mellékfeladatból is alig volt. Az előző rész után ez elég gagyi és rövid.

pedig van elég sok , én játékbeli időben kb 1,2 hónapja vagyok a zónában :)

Maverick":eyehe7gg mondta:
Tehát akkor ne adjam el értem, kösz.
És a szolgálatnak, szabadságnak mikortól lehet melózni?
Konkrétan nem lehet nekik dolgozni csak 2 pdat átadni bármely félnek.
Az egyiket úgy szerezheted meg hogy elvállalod zatonban szultántól az egyik hajón kiírtjuk a stalkereket
és az utána lévő küldetést is itt a kötelesség egyik tagja(Morgen) kereskedni akar a banditákkal de
átverés és elkezdenek lőni morgen és 2 zsoldos csatlósa meg előjön több stalker egy kocsi mögül is miután lelőtted őket morgen pdajat add oda a szolgálatnak(a tartalma miatt nekik érdemes odaadni mert arról van benne szó hogy Morgen a klánjábol fegyvereket lop és így eladja). Utána elküld egy helyre és le kell lőni a freedomosokat és Morgen ragtára van ott amit pedig elhozol onnan az a tied.
A másodikat úgy lehet megszerezni hogy elvállalod a tudósoknál a megmérem az ismeretlen anomáliát a perfekt detektorral itt kötelességi tagok esnek ki az anomáliából és a főnök pdajat szintén add oda a kötelességnek.
Ha baráti szintet érsz el velük akkor van egy monolitos osztag janovnál arra ahol vannak a banditák a konténerraktárnál és betoborozhatod őket a szolgálathoz. És közvetlen jupiter gyárnál lévő küldit el lehet vállalni
a tudósoktól ahol egy dokumentumot kell elhozni. És a kutatókat őrző zsoldososztag jupiternél rád támad és meg lehet kérni a szolgálatot hogy küldjön őröket a kutatóknak

Légió kösz a beszámolót. Én azt hittem adnak majd egy rakás feladatot, amúgy anno mindent így csináltam ahogy leírtad, egy apróságot nem, az első PDA-t azt
Bagolynak adtam le asszem, de a szolgálat akkor lett barát, mikor odavittem hozzá a monolitosokat [mivel zöldek lettek nem kellene adnia a játéknak egy Achievementet? Friend Duty] Egyedül
Morgan raktárát nem találom, merre van az? Találtam egy helyet, RPG meg gránátok, pár AK és lőszer van ott
az lenne? :|

Azt tudom, csak hogy térképen hol van, esetleg be lehet jutni másképp. Pl erről az RPG-s raktárból is az
ablakon keresztül ki lehet lopni a rakétákat <:D>
Más: Noé ingyen nekem adta a másik iránytűt is, [az elsőt már leadtam küldiben Szakállnak] nem küldetés csak úgy hozzámvágja :D Ha ezt mindenki tudja akkor elnézést a dicsekedésért, de most ennek örülök :lol:

Vissza
Top Alul