Már írtam... olvasd lentebb.Maverick":3d128g1n mondta:Üdv!
Elmondja nekem valaki, hogy miért tűnik el az arti ha kiteszem a táskából? Gondoltam megnézem
milyen a földön és eltűnnek. Csben is így volt nem tudom miért, lehet csak nálam van ez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Már írtam... olvasd lentebb.Maverick":3d128g1n mondta:Üdv!
Elmondja nekem valaki, hogy miért tűnik el az arti ha kiteszem a táskából? Gondoltam megnézem
milyen a földön és eltűnnek. Csben is így volt nem tudom miért, lehet csak nálam van ez.
Putiteng":3pz327o3 mondta:1. Van egy kis gond a potyogóssal. Szóval:
Ugyebár össze kell gyüjteni 3 veles detektort, hogy megcsináld a küldetést. Össze is lett gyújtve (Spoiler: Kopachiba a bulldozernek az ülése melett is találtok egyet. Meg ha kinyírjátok azokat a zsoldosokat, azoknál is lesz.) le lett adva Novikovnak (vagy hogyhívjáknál, aki nem mellesleg Clear Sky-os ruhába nyomul) várok, nem jön a cucc. Rájöttem, hogy vissza kell mennem Bagolyhoz (vagy hogyhívjákhoz
)
Az meg azt mondta, hogy még várja a cuccot. Én már vagy ott alukálok már három napja, de még mindig azt pofázza, hogy Novikov küld egy embert, aki hozza a detektort.
2. Vettem egy Exoskeletont. Csak nem találok hozzá sisakot. :?
3. Joker és Uszály még mindig nincs meg. (lásd: lentebb)
zombimorzsi":1h3s02e9 mondta:Az hagyján,hogy eltűnik egy két artyifákt, tudom,az is elég gázos! De az miért van,hogy az "iccaka" elteltével ellopják a hajón az "embör gyerekitű" a felturbózott ,spéci fegyverét?
Putiteng":32ypouy2 mondta:Azt az anomáliát hol találom? (Melyik fontosabb objektum közelébe? Pl: Műhely közelében )
szóval oázis , ez egy vicces küldetés mert megtalálni lehetelen , gyakorlatilag ez yanowban a szellőző lyukban van , oda eljutni fogod magad és délfelé mész avagy lefele a térképen a vasút melett , jobb oldalon lessz egy falba vájt bejárat félseég nos ott kanyarodj be , majd lessz egy kis ellenállás , de az nem okoz gondot , ezekután majd lessz egy labirintus , oszlopok leszenk és itt kell megtalálni a jó irányt , ha megvan akkor ilyen csiallgaok fognak hullani és arra , asszem 5 sor oszlop van , megtalálod az utat utána a csillagokon keresztül megtalálod az oázist , miután elvetted az "oázis szivét' menekülj ne állj meg nézelődni .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.