[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Hát erre nem kapsz választ mert nincs WAREZ. am meg egyszerű a megoldás

Tba1":o46204g6 mondta:
A haverom leszedte az angol nyelvü cop-ot fellököm erre kilöki hogy a d3dx9_41.dll nem található.
Mit csináljak vele?

mondd haverodnak , hogy vegye meg , és a letöltött verziót meg gyorsan törölje , utána nézzétek átt a gépet mert a letölött verzióban férgek meg mi egymások is vannak .

De meg próbálkozhatsz a videokártya driver cseréjével mert akkor szokta hiányolni a "d3dx9_41.dll" ha valami gáz van a vele. Legalább is nekem ez oldotta meg az ilyen jellegű problémát! És ez a gyári és a nem gyári programoknál is így van. Persze mindenképp érdemes meg venni a gyárit mert ott kevesebb a hiba!

További szép napot.

Üdv: Csocso

Ez a hiba "d3dx9_41.dll" amit írsz. Ez egy directx fálj ami hiányzik neked a játék futtatásához. Frissítsd a directx-det.

jól szól István nekem is volt hasonló bajom más játéknál és ez nekem is megoldotta a problémám.
Vic: már az is WAREZ itt ha csak annyit mondunk, hogy töltse le valahonnan??? nem adunk linket csak keressen rá... ennyit tán csak segíthetünk...

Szerintem az nem warez. Azt hiszem az a számít wareznak, ha pl. csirke.hu-ról tölsd le ezt meg azt.

Nekem is ugyanez volt a bajom, de okos voltam és feltaláltam magam. :D

Igen. Ha megadsz egy forrást itt gondolok linkre pl. De egy kezdő "lökést" adhatunk.

Tba1":2hdgkbiv mondta:
A haverom leszedte az angol nyelvü cop-ot fellököm erre kilöki hogy a d3dx9_41.dll nem található.
Mit csináljak vele?

Ha igy szólna a kérdés:

Felraktam a cop-ot kilöki hogy a d3dx9_41.dll nem található.
Mit csináljak vele?

Akkor már nem is warez.

További szép napot!

Üdv: Csocso

ezmég mindig waez mert angol nyelvő játék hivatalosan még nincs :)

Üdv néktek! Az utolsó work kit hiányzik már csak, megis találtam a helyét, csak nem tudom kinyitni a zöld szekrényt a supermarketban. Valakinek sikerült? Hogy?

Én odamentem megnyomtam az F-et és csiribú-csiribá, akár hiszed akár nem, kinyilt. :D

Aki nem hiszi, járjon utánna. :D

sziasztok!ott akadtam el amikor pripiatyba kell indulni felvettem a 2 zsoldost magam mellé . fent wárnak a házba. de hiába megyek fel valamiért nem akarnak jönni? kell még katonákat toborzni?? probáltam de senki nem akar csatlakozni:S segiccseetek plz:) előre is köszi

Kettő segítő lehet kevés lesz, bár asszem én is két emberrel mentem.
Az egyik a labor elött ücsörgő stalker volt, a másik meg a belül pihenő asszem duty-s.
A bázison kell körülnézni kisebb nagyobb küldetésekért cserébe vállaják a missziót.
El lehet még csábítani azt a tagot is amelyiknek a banditákkal gyűlt mega baja, ehhez persze el kell végezni egy küldetést. Illetve mindenkinek zárt ruházat kell.

bazsa59":19oby952 mondta:
sziasztok!ott akadtam el amikor pripiatyba kell indulni felvettem a 2 zsoldost magam mellé . fent wárnak a házba. de hiába megyek fel valamiért nem akarnak jönni? kell még katonákat toborzni?? probáltam de senki nem akar csatlakozni:S segiccseetek plz:) előre is köszi

zárt léhzőrendszerű ruhát kell venned , ami egy seva-t takar , ha jó l emlékszem 25000 ru .

A Directx-em volt szar. felraktam megint uána a SCOP-t és minden jó.
A térképeket részletekben adja meg ahogy viszem a játékot?

Nem. Az egész mapot egyben kéne látnod. Zoom???
Ja ja zárt levegő forgató rendszerrel kell bírni (SEVA) ha már mindenkinek van beszélj Zuluval és mondd neki, szerinted elegen vagytok és indulhattok.

Én 4 embert szedtem össze. de úgy kellett rájuk vigyázni, nehogy kinyírják őket az alagútba.

Ott Zulu még valami fegyverről és 2000 lőszerről is beszél, de nem tudom hogy milyen fegyver kell neki. Én is összeszedtem 3 ember és vettem egy seva ruhát is.

Ne izgasson, hogy kik halnak meg, Zulu még jobb is, hogy meghal, van nála egy szép pityu. Úgyis megdöglik mind. Kezdők. :D

Nálam is csak Sokolov elvtárs maradt meg.

Vissza
Top Alul