[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Maverick":3d128g1n mondta:
Üdv!
Elmondja nekem valaki, hogy miért tűnik el az arti ha kiteszem a táskából? Gondoltam megnézem
milyen a földön és eltűnnek. Csben is így volt nem tudom miért, lehet csak nálam van ez.
Már írtam... olvasd lentebb.

Putiteng":3pz327o3 mondta:
1. Van egy kis gond a potyogóssal. Szóval:

Ugyebár össze kell gyüjteni 3 veles detektort, hogy megcsináld a küldetést. Össze is lett gyújtve (Spoiler: Kopachiba a bulldozernek az ülése melett is találtok egyet. Meg ha kinyírjátok azokat a zsoldosokat, azoknál is lesz.) le lett adva Novikovnak (vagy hogyhívjáknál, aki nem mellesleg Clear Sky-os ruhába nyomul :D ) várok, nem jön a cucc. Rájöttem, hogy vissza kell mennem Bagolyhoz (vagy hogyhívjákhoz :D )
Az meg azt mondta, hogy még várja a cuccot. Én már vagy ott alukálok már három napja, de még mindig azt pofázza, hogy Novikov küld egy embert, aki hozza a detektort.

2. Vettem egy Exoskeletont. Csak nem találok hozzá sisakot. :?

3. Joker és Uszály még mindig nincs meg. (lásd: lentebb)

Ja ja én is alukáltam de nem segít. Menj el Prypiatba. Ott kapsz egy küldit csináld meg és már is visszamehetsz zatonba és már ott vár a detektorod. :)
Sisakot még én sem találtam ami passzolna az exoskeletonhoz.
Joler és Uszály halott. Joker PDA-ja ott van Zatonban egy anomália közelében egy csontváz mellet. Add oda a technikusnak és ennyi.

Az hagyján,hogy eltűnik egy két artyifákt, tudom,az is elég gázos! De az miért van,hogy az "iccaka" elteltével ellopják a hajón az "embör gyerekitű" a felturbózott ,spéci fegyverét?

Megvan, hogy mi volt a probléma! Kimentem a hajóból és már jött is az üzenet, hogy megérkezett a cucc. :D

Azt az anomáliát hol találom? (Melyik fontosabb objektum közelébe? Pl: Műhely közelében )

Zombimorzsi:

Ha megcsinálod ott a mellékküldetéseket, akkor nem piszkálják a cuccaidat.(Keresd meg az eltünt stalkereket, jó kis küldetés, láthatsz benne öngyilkoságot.) Sőt, még adnak gyógyszereket.

zombimorzsi":1h3s02e9 mondta:
Az hagyján,hogy eltűnik egy két artyifákt, tudom,az is elég gázos! De az miért van,hogy az "iccaka" elteltével ellopják a hajón az "embör gyerekitű" a felturbózott ,spéci fegyverét?

Erre írtam megoldást...Kicsit lejebb. Nem tudom láttad-e.

The Ras: Uszály megvan. A égető kh-ban van, lent a föld alatt. Joker még nincs meg.

Putiteng":32ypouy2 mondta:
Azt az anomáliát hol találom? (Melyik fontosabb objektum közelébe? Pl: Műhely közelében )

Az anomália az Iron Forest-től Északra az első anomália. Szakadék, benne vegyi sugárzás.

Kösz Ras!
Majd kipróbálom valamikor, most nincs sok időm szórakozni, meg megszeretném várni amig
megjelenik itthon is a játék, megveszem, addigra, gondolom jönnek hozzá különböző kiegészítések patchek, és majd akkor nekiülök és tolom egy hónapig.... :D

Megvan a hulla!

Kaptam egy küldetést:

Van ugyebár egy Snaglit nevű barátunk a hajón. Neki kellet kiszedni a Körmösből, egy autóban lévő csomagot, benne volt néhány cucc. Rendeltem csillagszeműtől egy Black Hawkot, megjött a cucc. Max-ra fel is lett tuningolva. Mentem volna saját kis artifakt keresésemre, amikor Snaglit hozzámszólt valami ilyesmit: Az a fegyver az enyém!

Spoiler:
Én hiába pofáztam neki, hogy csillagszeműtől jött a cucc, de ő csak mondta, mondta és mondta.
Otthagytam. Portyázásomról visszatérve felmentem csillagszeműhöz, hogy most mi van. Azt mondta, hogy ő nem kereskedik lopott fegyverrel. Visszmentem volna Snaglithoz, hogy beszéljek vele, de nem volt ott. Beszéltem azzal a kopasz szakállas fickóval ( :D ), aki a kenyeret meg a vodkát árulja, hogy látta-e. Az mondta, hogy most látta elmenni, és daruk felé ment. Fel is mentem a darukhoz, ott volt 5-6 bandita. Az egyik megállított, és ki akart rabolni. Kapott is a G36-ből a fejébe. :D PDA-t elszedtem, de semmi lényegeset nem találtam benne.

Hogyan tovább?

Üdv mindenkinek.
Tegnap végigvittem a COP-ot, de 3 küldetés maradt függőbe.
Valaki megtalálta a fejlesztéshez való eszközöket? Mert én csak 5-öt találtam meg.
Valakinek valami ötlet, merre lehet?
Meg valami Joker nevüt meg kéne találni, de az sincs meg. Az utolsó küldetés a daruhoz irányít, ahol meg kellene találnom Glouchar-t.. Valaki ezeket már megoldotta?
Nem mentem el a helikopterekkel, szóval tudok még Ide-oda menni.

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Joker PDA-ja hollétét lejjebb már írtam.
A daruknál van egy házikó ott lesz bent az embered ha egyre gondolunk.

Fűrésztelep magyarul.

Spoiler:

Van még egy a Műhelynél. Lesz ott pár zsoldos, viszel nekik kaját beengednek és találsz még egyet.
Van egy még Pripyatban az áruházban (nem a supermarketben!!!!!!), beugrasz a pult mögé, kinyitod az ajtót, nem sok keresgélés után megtalálod a cuccot. (kalibrálás(ha jobban szétnézel találhatsz relikviát is)) Nekem már csak egy nehéz szerzámok hiányoznak. :?

A fűrész telepen és a zsoldosoknál már én is megtaláltam a cuccokat de Prypiatban még nem. Még Cardannak is lógok de neki már adtam 2t amit ugye fűrésztelepen és a zsoldosoknál találtam demég mindig kel neki egy a finom kalibrálásokhoz... hol van a többi mert már sehol sem találok? Vagy éppen Prypiatban van? De Nitro is vár cuccokat tőlem de neki is adtam már. Egyet ha jól emlékszem Északon valahol a hűtőházban vagy a környékén egy épületben a másikat pedig a vonatban ahol az az elektromos anomália féleség van. Van még Jupiterben vagy Zatonban ezeken kívül???

Üdv Stalkerek!
Valaki nem tudná megmondani nekem merre van az oázis :?:
Jah és még 1 kérdés, ugyan ezen a mapon van 1 iskolaépület szerű és annak a pincéjében, ha azt lehet pincének nevezni van 1 számzáras ajtó és valahogy be kellene oda jutni legalábbis a küldetés oda vezetett de hogy miképp jussak be lol2 az rejtély
am az fura hogy a zombik PKM-el járnak és veles detektorral? :lol:

legközelebb ajánlom a keresőt :)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ohJWcJ7H6e0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ohJWcJ7H6e0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

szóval oázis , ez egy vicces küldetés mert megtalálni lehetelen , gyakorlatilag ez yanowban a szellőző lyukban van , oda eljutni fogod magad és délfelé mész avagy lefele a térképen a vasút melett , jobb oldalon lessz egy falba vájt bejárat félseég nos ott kanyarodj be , majd lessz egy kis ellenállás , de az nem okoz gondot , ezekután majd lessz egy labirintus , oszlopok leszenk és itt kell megtalálni a jó irányt , ha megvan akkor ilyen csiallgaok fognak hullani és arra , asszem 5 sor oszlop van , megtalálod az utat utána a csillagokon keresztül megtalálod az oázist , miután elvetted az "oázis szivét' menekülj ne állj meg nézelődni .

Vissza
Top Alul