szerencsére azért a tunnel shootereken kívül azért még van párfajta FPS, amikkel szoktam játszani, de alapvetően nem szeretem a shootereket, igazából 2 shooter van ami tetszik, a stalker és a crysis, ezekkel játszom is, de ebből is inkább csak a SoC és a Warhead az amelyik igazán megfogott, még talán a HL2 amelyik ugyan nem tetszik, meg nem is mai játék, de azért az el kell ismerni, hogy az játék, + GRAW széria érdekelne még, meg is van a GRAW2 eredetiben, csak még nem volt időm játszani vele. Emelett ottvan az ARMA, de paintballozni se szeretek, meg az engine sem a legjobb, de szimulátornak kiváló. Unreal az meg inkább techdemó, meg az ilyen űrgammás scifi cucc sem jön be, de az engine nagyon jó, és majd ezt is szeretném kipróbálni, meg mondjuk az erre épülő játékok közül a Mirrors Edge az ami érdekel( a GOW/Bioshock fél cucc megint csak nem az én világom), + a CoJ érdekel még, de itt sem a játék hanem a Chrome 4 vagyis inkább a ChromEd, de ezt sem tudtam idő hiányában kipróbálni. + Még FutureMarkék játéka az amire kiváncsi lennék, hogy milyen, atzán a jelenlegi FPS-eknél itt a vége, a többi kuka.