Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

nekem a vélményem erről a játékról anniy , hogy lehet írok a kedves készítőinek , hogy basszák meg , a cod 4 valamivel jobb ,sőt sokkal jobb . Ebben az évben nem ez volt az év fps-e számomra habár annak indult de nem az lett ( s nálam ez fordítva szokott lenni , hogy először nem tetszik majd később mgszeretem ) a singli az tényleg jó , de egyvalami nem tetszik az , hogy itt döntés nincs de script van csőbenhaladás na az is , csíterek , meg hackerek , meg sok köcsög , az igen , ja és egyik játéknak sem sikerült úgy felvinni a vérnyomásomat mint ez , de ízlések és pofonok , ja és a hc játékoksoknak nem kell jönni okoskodni , hogy mer te idegbeteg vagy , kéremszépen ott az ut3 ami gyorsabb hangvételű mint ez , hogy van az , hogy szívesen leülök elé 6 hónap játék után ??? )

Te idegbeteg vagy! fogatlan
Nekem is kezd elmenni tőle a kedvem, de ha már megvettem, 100 órát legalább beleölök.

ez a játék csak fel van hypeolva, amit láttam azalpján semmi új nincs benne, ugyanaz tunnel shooter( egy két részt leszámítva ), igénytelen, alacsony felbontású tereptextúrákkal, helyenként mulattató animációkkal, idegesítő elcseszett hangokkal, és unalmas játékmenettel. Voltak ennél sokkal jobb játékok is, amik kevesebb figyelmet kaptak, pedig megérdemelték volna.

Nem tudom az én vélemyén az ut3 kalap szar túl gyors és amúgy is szar:D így jár aki crackelt szerora jár:D cod4 is jó lett csak ha egyszer valmit megmutatnak az már anniyra nem látványos. am először nekem se tetszett az előző részek miatt. de aztán amikor amerika romokbn hevert onanntol kezdve keztem bele élni magam. onnantol jó volt. Am ezzel ajáétkal mindeki leélé za életét csak már sok mindent láttál más játékban ezért nem fogm eg de sokpontot és vesszőt raktamXD

VinoBob":1nocxt6g mondta:
ez a játék csak fel van hypeolva, amit láttam azalpján semmi új nincs benne, ugyanaz tunnel shooter( egy két részt leszámítva ), igénytelen, alacsony felbontású tereptextúrákkal, helyenként mulattató animációkkal, idegesítő elcseszett hangokkal, és unalmas játékmenettel. Voltak ennél sokkal jobb játékok is, amik kevesebb figyelmet kaptak, pedig megérdemelték volna.

VinoBob: legelőszőr , tetszett, nagyon tetszett , de az nekem is feltüntek a hiányosságok, mostmár tényleg sajnálom , hogy megvettem. a cod4 valahogy nem ilyen ,igaz a singli ott sem a legjobb , de kibírjuk , ott legalább van normális multi.

rayder: sajnállak a crackelt xarjaid miatt , nagyon sajnállak :D , meg kell vele tanulni játszani oszt akkor tetszeni fog :P

Thoma: én idegbeteg vagyok , te meg olyan amit nem lehet kifejezni , szóval én nyertem , 100-órát ? oszt mivel van az a max 15 pálya , a sok csírával meg pro játékossal .... ennyi , mejd később megnézem hogy abból a 8 millió játékosból 1 év mulva menniy lesz aktív.... mondjuk 2 millió ?

VinoBob":1xh2he8a mondta:
nos hát kb így van szerintem a cod6-nak ugyanaz a motorja mint cod2-nek (csak azé nem cod1-et mondok mer azon még nem játszottam) a lényeg nem változott , jó javítottak , szépítettek a játékon de viszont én is észrevettem hogy alacsony a textúrafelbontás főleg az autók üvegének szélénél nagyon xarul néz ki ott és az árnyékok is xarok más idei játékokban sőt még régebbiekben sokkal jobbak voltak az árnyékok hát és a fizika is lehetne jobb.......

jim: Sajnálom, nekem bejön... Mindegy, útézz.

A fizika az nagyon gány benne, inkább maradt volna a cod4-es, mint ez. A textúrák sincsenek toppon, de még mindig nem kell elfeledni, hogy ez a Quake 3 motorja! fogatlan
Ideje lenne leváltani, de ez van, engem nem zavar, legalább elindul a gépemen... :lol:

gabber 9511":2okji18n mondta:
VinoBob":2okji18n mondta:
nos hát kb így van szerintem a cod6-nak ugyanaz a motorja mint cod2-nek (csak azé nem cod1-et mondok mer azon még nem játszottam) a lényeg nem változott , jó javítottak , szépítettek a játékon de viszont én is észrevettem hogy alacsony a textúrafelbontás főleg az autók üvegének szélénél nagyon xarul néz ki ott és az árnyékok is xarok más idei játékokban sőt még régebbiekben sokkal jobbak voltak az árnyékok hát és a fizika is lehetne jobb.......

ugyanza quake engine egy továbbfejlesztett verziója , nekem a statikus háttér az ami nem tetszik , hogy ottvan egy 2d-s síma kép .... ha az összképet nézzük akkor nem olyan rossz ez ,de külön külön kicsit ciki , mondjuk egy unreal engine 3 alatt lehe jobb lenne az egész .

milyen crackelt szarjaim miatt?:D miről beszélsz te jimikém?:D ismerősöknél játszottam vele xboxon lehet ezért is nem tetszett, de ami fontos elször játszottam xboxon és csak 2. voltam szóval nekem felejtős így. am cod4ben volt szerintem eddig a lejjobb auto. amikor elején betettek minket a belseje nekem ebben a játékban tnt alegkidolgoatabbnak. SZerintem ez a motor tökéletes. unreal motort alá nehogy márXD az egy vicc. Egyáltalán nem lenne azzal jó... Akkor inkább már xrayt:P

rayder":3vtkobwy mondta:
Nem tudom az én vélemyén az ut3 kalap sz@r túl gyors és amúgy is sz@r:D így jár aki crackelt szerora jár:D

szenilis vagy ? js és nem vagyok a jimmikéd , nem vagyunk olyan viszonyban :evil:

Rayder állj le! ................... Jim az enyém! :lol:

Jim: Gyere Steamre, megkellene csinálni 2 coop pályát. Az egyik az amit utálsz, a másik meg az, amit még jobban! fogatlan

hát a grafikai hiányosságokat még megbocsátaná az ember, ha lenne játékélmény de az sincs, én 2 CoD-ot próbáltam, ezt meg a 4-et mert mindegyikre azt mondták, hogy dejó, aztán a CoD4-et ott hagytam abba, amikor agyon akartam lőni a kiképző tisztet az elején, mrert folyton magyarázott, mert nem tudtam szinten belül teljesíteni a hülye gyakorlatait, és kiírta a játék, hogy friendly fire not tolerated. Vagy 15 percet küzdöttem vele, és nem tudtam elkezdeni a rendes játékot, aztán betöltöttem egy mentést, ami a következő hajós pálya elején van, és lelőttem egy két orosz tengerészt, utána pedig konstatáltam hgoy ez a játék nem nekem való. A MW2őt a havas pályáig toltam, bár már az előzőkkel is tele volt a tököm. Még a kezdeti fanyar-komikus szájízű játékélményt, amit a látási viszonyokat folyamatosan zavaró bevérző HUD, és a nevezséges fegyverhangok( pl az autó tetején lévő golyószóró hangja, ami olyan mint egy elemes vibrátor kb ) okozott, túltettem magam, de amikor 2 méterre csökkent a látótávolság a havazás miatt, és szépen végigostam a táboron, majd lelövök egy embert, és a semmiből ott terem egy hadsereg, amit nem látok, mert egyrészt lőnek, zavar a vér a HUD-on, meg amúgy is nagy a hózápor, ők viszont tökéletesen látnak ...no az betette a kaput,és nyotam egy x-et.

vinó: azt utálom a legjobban a codokban hogy az a xar motorja mindig ellenségetek tölt be a semmiből az kamu hogy egy szobábül 20 ember jön ezt nagyon utálom a codokban...

Az csak a régi codokban van így. Az MW2-ben már nincs ilyen. Ha valakit kilőttél, az nem jön többet. 1-2 helyen persze van respawnoló ellenfél, de ezeken a helyeken kell is legyen, különben értelmetlen. Onnét tudom, hogy a Cliffhanger pályát a mocsok intelek végett kitakarítottam, de sehol nem leltem. Kiderült hogy rossz helyen kerestem őket... (Jútúb segít...)

Thoma":35vvmdsf mondta:
Rayder állj le! ................... Jim az enyém! :lol:

Jim: Gyere Steamre, megkellene csinálni 2 coop pályát. Az egyik az amit utálsz, a másik meg az, amit még jobban! fogatlan

nem vótam itthon , majd holan valamikor megcsináljuk

Okok, de a nagy része megoldott. Már csak az ajtóbetörős-olajfúrókutas van. Illetve egy csillag kell még a juggernautos-favelás szaron, de az is megoldott, ugyanolyan blokkolós. Azaz 4 csillag kell és a single rész totál kivégezve! fogatlan

kicsit komolyan gondolod a játékot , de egyébként az intelekért nem lehet csíteket kapni mint a cod4-ben ?

Csak 45.

Nem tudom, nem kaptam csítet.. Csak egy acsit adott. Pedig azért mentem, hátha ad. Miért, Cod4-be milyen cheateket ad?

Szerk: Izé. Nem gondolom komolyan, csak az a célom hogy kipörgessem 100%-on!

Vissza
Top Alul