Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

ott van többféle , meg halhatattlanásg , meg gyors játék , meg olyan , hogy fehér lessz a kijelző meg elfrdul 180 fok-al.... meg ilyenek :D

E-Penis fogatlan
Természetesen mind az 50 Achievement is megvan!

216850_iw4sp_2009-12-29_18-37-54-41.jpg

Hát, a szünetben rendesen bekockultam. Szerencsére a fülhallgató még rámegy a fejemre! :D

Ne aggódj, a multi is 100%-on lesz, bár még nem tudom mikor, azért 10x végignyomni a Prestige-t, az kemény dijó! :D

Lassan meglesz a 100 beleölt óra! (78-at most hagytam el :D , ki lehet számolni)

na visszanéztem jim nem vagyok szemilis. azt valakinek a kommentjére írtam úgy tűnik nem vetted észre hogy a :(kettőspont) utána új gondolatot kezdtem. Vinodob akkor az fps játékok nem neked valóak ezek szerint:D
Vagy a stalker az jól megy?

szerencsére azért a tunnel shootereken kívül azért még van párfajta FPS, amikkel szoktam játszani, de alapvetően nem szeretem a shootereket, igazából 2 shooter van ami tetszik, a stalker és a crysis, ezekkel játszom is, de ebből is inkább csak a SoC és a Warhead az amelyik igazán megfogott, még talán a HL2 amelyik ugyan nem tetszik, meg nem is mai játék, de azért az el kell ismerni, hogy az játék, + GRAW széria érdekelne még, meg is van a GRAW2 eredetiben, csak még nem volt időm játszani vele. Emelett ottvan az ARMA, de paintballozni se szeretek, meg az engine sem a legjobb, de szimulátornak kiváló. Unreal az meg inkább techdemó, meg az ilyen űrgammás scifi cucc sem jön be, de az engine nagyon jó, és majd ezt is szeretném kipróbálni, meg mondjuk az erre épülő játékok közül a Mirrors Edge az ami érdekel( a GOW/Bioshock fél cucc megint csak nem az én világom), + a CoJ érdekel még, de itt sem a játék hanem a Chrome 4 vagyis inkább a ChromEd, de ezt sem tudtam idő hiányában kipróbálni. + Még FutureMarkék játéka az amire kiváncsi lennék, hogy milyen, atzán a jelenlegi FPS-eknél itt a vége, a többi kuka.

aki nem próbálta ki a hl sorozatot az eretneknek számít , de annó 2004 ben sem néztétek meg ?

Vinobob. Nem Paintball, hanem Airsoft :wink:

De. De a Paintball az inkább játék, az AS közelebb áll az Arma-hoz, mint a PB.

Nékem egy kutya mind, hacsak az AS-os ruha nem tud cloak módba váltani, vagy nem lehet rá felcsatolni artifaktokat :D

egy lenyeg van a jatekba, este ejfel utan ne menj jatszani mert jonnek a csiterek, gyerek ugy szaladt h csak ugy porzott utana a fold. es mindenkit keselt :D. leptem onnan kovetkezo meccs gyereket nem lehetett kinyirni, kapott granatot, minigunt wastelandon. nem ment leptem onnan is. most pedig itt vok es irok a forumon

Azért jobb a Battlefield 2, én még ott nem találkoztam cheaterrel. Meg ott nem két ember lövi egymást, hanem ha találsz egy jó szervert, 64 ember lövi halomra egymást. :D

Olvastam itt, vagy valahol máshol, hogy a grafikája nem jobb a COD2-nél. Én ezzel nem értek egyet, mert nekem a COD2 tökéletesen megy 128mb grafikus kártyával (ősrégi fos), a COD4 meg el sem indult. :D Ezért már nem bizok semmielyen játékban, előbb le a netről, ha indul, akkor megveszem eredetibe...

megmondanád ki a faxt érdekel a battlefiled 2 nekem is megvolt jó játék volt , és ott is vannak csíterek , sőt minden játékban van csíter , ha jön a bad company 2 akkor a bf2-vel a kutya sem fog játszani , el kell olvasni a hivatalos gépigényét , oszt látod hogy menni fog-e vagy nem , és ha nem értessz egyet ha igen akkor is quake engine van alatta , annyi hogy tovább van fejlesztve , manapság egy 4670 nem számít kiadásnak 15-ért hozzádvágják .

Vissza
Top Alul