Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

Nyisd ki! Állj át a gonosz oldalra! Engedj a csábításnak! :D

el vna az már raktározva a fali széfben és időzár van rajta , tehát karácsonyig nem nyílik :D

Nincs elraktározva, csábít, de valahogy kibírom! :lol:
(Bár nagyon gondolkodok rajta, hogy kinyissam, csak a szülőket nem akarom megbántani, de mivel fóliában van, lehet hogy finoman kinyitom, majd cellux forever.

Esetleg megpróbálom finoman kinyitni a tetején (a fólia olyan, mint ami az tokos üres cd lemez van, amit szépen óvatosan szétlehet választani), és majd visszaragasztom pillanatragasztóval. Csak menjenek el itthonról! :D

De nem tudom...

ahoz ugyebár kéne a kézikönyvön lévő szériaszám , hogy letudja tölteni steamról

Ellenőrizd,hogy nem karcos a dvd ,mert ha igen és csak karácsonykor derül ki,az nagyon kellemetlen. ( közben "véletlenül" megjegyzed a szériaszámot)

na igen Csigának igaza van , én álltalában addig nem fizetek amíg ki nem nyitom a tokot , megnézem a dvd-t meg hogy megvan-e a szériaszám , bontsd ki inkább nézd meg ezeket , mrt nehogy aztán meglepetés érjen a fa alatt.

én jártam így , de 26. este megoldódott a probléma , na ezt add össze :D

Hát, most felizgattátok az agyam picikét! Lehet mégiscsak meg kellene néznem?

Szerk: Megnéztem... Megvan a kód is, megvan a 2 hibátlan, karcmentes lemez is.
Vissza is zártam, csakazértis kibírom! :lol:

Jaja, de jobb ez így. Fizikailag itt van, azért ez így csak igazibb, mint egy virtuális, letölthető valami! :D

én nem stream-re gondoltam :D Amúgy nehogy csalódás érjen, hogy 2 hetet vársz rá és 5-6 óra alatt kijátszod :D

A virágbolti verziót már kipörgettem, coopban is 83%-on vagyok, a single 74 (mert most veteránon csinálom), aztán ezt karácsonyig kitolom 100%-ra, letörlöm, csinálok egy új steam-ot, aztán gyíííííííííí, adunk a multiplayer-nek! :D

ejj emberek nekem is megjött rokontól az ajándék :D szóval , lehet rohanok és veszek egy ilyen faxságot :D , és még pénzem is marad :D

Ha veszel még most (mondjuk ma), akkor én is feldobom, aztán csapathatjuk! Ennyit megígérek neked! :D

Vissza
Top Alul