Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nincs elraktározva, csábít, de valahogy kibírom! :lol:
(Bár nagyon gondolkodok rajta, hogy kinyissam, csak a szülőket nem akarom megbántani, de mivel fóliában van, lehet hogy finoman kinyitom, majd cellux forever.
Esetleg megpróbálom finoman kinyitni a tetején (a fólia olyan, mint ami az tokos üres cd lemez van, amit szépen óvatosan szétlehet választani), és majd visszaragasztom pillanatragasztóval. Csak menjenek el itthonról!
na igen Csigának igaza van , én álltalában addig nem fizetek amíg ki nem nyitom a tokot , megnézem a dvd-t meg hogy megvan-e a szériaszám , bontsd ki inkább nézd meg ezeket , mrt nehogy aztán meglepetés érjen a fa alatt.
A virágbolti verziót már kipörgettem, coopban is 83%-on vagyok, a single 74 (mert most veteránon csinálom), aztán ezt karácsonyig kitolom 100%-ra, letörlöm, csinálok egy új steam-ot, aztán gyíííííííííí, adunk a multiplayer-nek!