Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

én mondom nem szedtem le , nem is láttam csak suliban valami fax ikszbokszozott , nem akrom , hogy baja legyen a steam accountomank , mer van benne jópár játék , meg a fene akar vele baxakodni , hogy felteszem nem jó , meg letölteni azt 10 gb-t , thx nem megveszem oszt úgy nem lessz probléma :D

teljesen okos gondolat, én is csinálok majd új acc-ot, ha meglesz :D

Scarecrow: Biztosan nem írtál el egy betűt sem?

Egyébként nem Corporatív... Cooperatív. Egyébként itt az MW2-be már veteránon nyomjuk a pályákat, így már igazán kihívás, és élvezetes! :D

ha a stalkerbe nincs benne akkor miert kene tudnunk?

egyebkent meg:
Elektromos Virussal Sugarszennyezessel Fertozo Raketa!!!

Magyarul az életben nem találtuk volna ki, hogy mit is akartál...

Szülők ilyet beszólnak... Mert szólok nekik, mielőtt valami marhaságot veszek, mert aszonnyák, hogy a boltba a lemez meg 300ft, mérnem olyat veszek, mér ezt veszem 10ezerért, ez is egy lemez, és marhaság, mert ugye szülők-ből vannak :D

Na szóval, szülők beszólnak, hogy mit is akarok venni, elmagyarázom nekik, hogy én ezt megfogom venni, ha tetszik nekik, ha nem. Erre aszondják hogy majd ők megveszik... (Gondoltam magamban, berúgtatok!?)
Na mindegy, mondom király, legalább pénzt se kell adnom érte, de jött a hidegzuhany...

Karácsony előtt nem kapom meg... fogatlan

Bázeg, annyira már nem is tetszett így az ötlet, dehát ez van, csövesek karácsonya, csoda hogy ezt megveszik, királyság! Pedig itt lett volna LCD tv is, ha aszondom, hogy az kelene (kipótolták volna a pénzem, elég keményen kipótolták volna), de mi a tökömnek, elég ez. Az Xbox meg le van szarva, az mostanában nem lesz.

Azért mondom nekik, hogy lehet hogy rossz a telepítőlemez, ki kéne próbálnom! :D

(Bár elég, ha a kódot sikerül meglesnem, mondjuk egy ürüggyel, hogy had ném má a belsejébe bele, nehogy hiányos legyen! már húzom is le Steamről a játékot! :D )

ez aztán pattog1
én úgy vagyok hogy kapok 5000-t karácsonyra azt van még valamennyi (ennél több) pénzem azt majd veszek cop-ot tavasszal vagy nyáron attól függ hogy esik az ára

Fel se tűnt, hogy nincs! :D 3db imba fegyver azért került bele. Masada (hogy rtudjátok miről beszélek, ACR), Mp5k, Scar-H

de van Famas is benne meg Styer Aug is jah AA12 is van benne :D nekem ezek az újak amiket észre vettem meg amit már tommyking9228 leírt :D

Az AUG nagyon tetszett, kár hogy a 4-ből kimaradt. Az FN2000-et (stalkeres nevén, az igazira nem emlékszem) is jó volt látni, mondjuk a stalker részek után már nem volt nagy szám. A G36-ot valahogy nem sajnálom hogy kimaradt.

írj levelet az activision-nak hogy a patchbe rakják bele :lol:
én is kipróbáltam jó game de wolfenstein sokkal jobb

jaj ti szegények nem mondjátok ha igazán meg akarjátok venni akkor sem lehet , a megoldás az , hogy ki kell hagyni pár péntek estét , és már meg is van a lóvé az akármire

Gabber: szerinted , a wolfi nem rughat labdába a mw2-vel szemben , meg tényleg mindenki dicsőiti , szóval durva dolgok lehet az , nembaj megveszem énis minnél hamarabb :D

Vissza
Top Alul