Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
en!!! csak sosek jutok el odaig h megis vegyem. ma voltam boltba mondom van penz batyam is itt van o mar 18 felett van szoval megvesszuk vegre, mondom is h iet kerek erre elfogyot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd összejön Tigris koma !
Szerintem nagyon jó játék,és a dedikált szerverek hiánya sem ront az összképen. Van hogy vacakol a Steam,de elenyésző számban történik gubanc !
Most mindenki úgy lesz@rja, hogy kinek adja el... Csak el tudják passzolni, és csókolom. Ha bemenne 7 éves gyerek, hogy akar venni filmet, lehet, hogy Cannibal Holokalustot is ajánlanák neki.
azt a reptéri lövöldözést kivéve milyen más dúrva jelent van a játékban ? , meghogy suliba valaki hozott ikszbokszot oszt ott láttam , ha eltalálan akkor a kijelző véres lessz , ez kicst túlzás enniy vér veszteségtől már régen kampec lenne . Olyan van , mint a cod 6-ban , hogy szakad a végtag meg stb ?
speciel nekem tetszett volna , így olyan izé.... , meg láttam olyan képet , hogy a fehérház kertjében ment az akció , most akkor már az usa-ban is háború van ?
Igen, de ne kérdezd hogy hogy is van, mert nem egészen tiszta számomra sem!
Colorado városában is van mocorgás, az a legjobb! Miután az atombomba felrobban, és kicsit posztnukleáris utóérzet fog el, feelingje van!
SPOILER VÉGE
Az hogy nem szakad le a kéz-láb, az nem baj, jobb ez így, hisz ez így is egy játék. Pláne, ha beletették volna ezt is, akkor képzeld már el a "No Russian" pályát. Jobb ez így!
Kötelező vétel! Ha megveszed, akár nyomulhatunk együtt is!
Egy kérdés:
Olyan hülyeség jutott eszembe, hogy venni kék egy elcédé tv-t.. Olyan 60cm körült néztem ki (22-24 col, tehát fullhádé), lenne értelme a notival összekötni, és azon játszanék egy vezetéknélküli egérrel, billentyűzettel. Na de most a felbontás nem épp a királyok királya, és vagy a box és egy okádék tv, vagy nincs box, és van mw2 + lcd tv + játék. (monitor + tv tuner).
Szerintetek? Élvezhető lenne, avagy sem? Nem vagyok maximalista, mindig a low gépekhez voltam hozzászokva, nekem valszeg tetszene, de ti mit gondoltok róla!