Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

en!!! csak sosek jutok el odaig h megis vegyem. ma voltam boltba mondom van penz batyam is itt van o mar 18 felett van szoval megvesszuk vegre, mondom is h iet kerek erre elfogyot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Majd összejön Tigris koma ! :)
Szerintem nagyon jó játék,és a dedikált szerverek hiánya sem ront az összképen. Van hogy vacakol a Steam,de elenyésző számban történik gubanc !

igen majd 2 év mulva ,és nem azért mert dárga lenne , de akkora normálisabb lessz minden , hátha (hátha!!!) lessz dedikált szerver vagy akármi....

ÚÚÚ bazz, tényleg, 18+ os játék... Na nemgond, betöltöttem :lol:

Nem tudom hogy 2 év múlva jobb lesz-e, de mivel xboxon is játszottam, és az a rendszer nem zavart, így itt is jöhet.

KönigsTiger":fhc7f4rd mondta:
majd par ev mulva lesz az csak 2ezer

Addigra már lesz is olyan gépem, hogy elinduljon rajta.

Tibi":fhc7f4rd mondta:
SPOILER:

A negyedik rész végén azt hittem, hogy Price kapitány meghalt, erre előkerül valami dohos orosz börtön mélyéről . Nagy túlélő az öreg.

Hát az már jópárszor meghalt. Ideje volna már nyugdíjasztatni az öreget. Meghalt már hajón, hídon, már vagy 80 éves, de még mindig lövöldözik. :D

és 18-as nekem is kiadták a crysis warhead(+wars)-ot szó nélkül és ismerősnek is kiadták GTA 4-et szal én 14 évesek vásárolhattok mindenféle game-t

Most mindenki úgy lesz@rja, hogy kinek adja el... Csak el tudják passzolni, és csókolom. Ha bemenne 7 éves gyerek, hogy akar venni filmet, lehet, hogy Cannibal Holokalustot is ajánlanák neki. :D

Addig örüljünk míg, ez így van.

azt a reptéri lövöldözést kivéve milyen más dúrva jelent van a játékban ? , meghogy suliba valaki hozott ikszbokszot oszt ott láttam , ha eltalálan akkor a kijelző véres lessz , ez kicst túlzás enniy vér veszteségtől már régen kampec lenne :D . Olyan van , mint a cod 6-ban , hogy szakad a végtag meg stb ?

áttírom a topic nevét mert hivatalosan nem cod 6

speciel nekem tetszett volna , így olyan izé.... , meg láttam olyan képet , hogy a fehérház kertjében ment az akció , most akkor már az usa-ban is háború van ?

SPOILER!

Igen, de ne kérdezd hogy hogy is van, mert nem egészen tiszta számomra sem!
Colorado városában is van mocorgás, az a legjobb! Miután az atombomba felrobban, és kicsit posztnukleáris utóérzet fog el, feelingje van!

SPOILER VÉGE

Az hogy nem szakad le a kéz-láb, az nem baj, jobb ez így, hisz ez így is egy játék. Pláne, ha beletették volna ezt is, akkor képzeld már el a "No Russian" pályát. Jobb ez így!

jahogy atom is van , akkor megint leszenk vicces pillanatok (valamikor be kéne ezt szerezni hacsak nem karácsonyra :D )

Kötelező vétel! Ha megveszed, akár nyomulhatunk együtt is! :D

Egy kérdés:

Olyan hülyeség jutott eszembe, hogy venni kék egy elcédé tv-t.. Olyan 60cm körült néztem ki (22-24 col, tehát fullhádé), lenne értelme a notival összekötni, és azon játszanék egy vezetéknélküli egérrel, billentyűzettel. Na de most a felbontás nem épp a királyok királya, és vagy a box és egy okádék tv, vagy nincs box, és van mw2 + lcd tv + játék. (monitor + tv tuner).

Szerintetek? Élvezhető lenne, avagy sem? Nem vagyok maximalista, mindig a low gépekhez voltam hozzászokva, nekem valszeg tetszene, de ti mit gondoltok róla! :)

Az egyik havernak megvan, (tört, nem mellesleg vele beszélgettem, amikor lett a kis kutyás kalandom (lásd: Társalgó II.)) ,

!Spoiler!:

és valami olyasmit mondott, hogy felrobbantották a terroristák a Fehér Házat, és neked kell lelőni a maradékot.

szerintem xbx-ot párosítsd hd tv-vel úgy jó lesz , viszont terroristák és fehér ház kicsit durva , multiban vezethető járművek vannak ?

Vagy tv és origi játék, vagy xbox. Más lehetőségem nincs sajnos!

Multiban nincs vezethető jármű, tudtommal. Kivételt képez az AC-130, de lehet hogy van még 1-2 ilyen "perk"szerűség.

jahát ez télleg fogas kérdés , az origi játék pc-re ?

hivatalosan cod 6 nincs , ez simán cod mw 2

Vissza
Top Alul