Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

hát akkor az első mert egy jókis tv meg egy játék többet ér mint egy ikszboksz

SPOILER

Az űrben az atomrobbanás tényleg jó volt, azt hittem űrállomást is kell majd szerelni a szkafandernézetből :D . Azt nem teljesen értettem, hogy ettől miért zuhant le a fehér háznál az összes helikopter, de látványos volt.

jim67: De a felbontásban elég tré a gépem! (Illetve nem is tré, csak akad, ha nagy felbontáson nyomom :D )

Tibi: keress rá: EMP.

Mindenki: Ócsóé van Cod4: LINK

az 576-ban a cdgalaxisban és a medimarktban , 5000 , már szeptember óta, de gondolom ha kiszáítva kéred az iponból akkor az 1000 péz

Igen, szerintem igen, viszont aki személyesen meg tudja venni, annak "ajándék"...

Na, végig vittem a single-t, egy kis spoiler:

A befejezés nem lett valami nagy szám, igaz kinyírtuk a főgonoszt és Price kapitány se halt meg (!!!). Makarov-val végül mi lett? Elkaptuk vagy mifene? Elég rövidre sikerült (ahhoz képest hogy 11 gigabájt).
A CoD4-gyel teljesen inkább nem hasonlítom össze, mivel a történetet nem értettem, úgy meg nem lehet, majd ha lesz hozzá magyarosítás. Voltak mindkettőben jó meg kevésbé jó pályák, ilyen szempontból szerintem egyik se jobb a másiknál.

Makarov nem halt meg, nem tudni mi van vele, emiatt tuti lesz MW3! :)

SPOILER!

A történet pedig egyszerű mint az 1x1. Gondold végig a küldetéseket. De kezd a "No Russian" pálya végiggondolásával. Egy amerikai tikosügynök vagy, akit megtalálnak az oroszok a mészárlás helyén. Ez ürügy egy háborúra... Kezded kapizsgálni? :)

Így már érthetőbb, akkor a CIA-s ügynökös szerepet jól gondoltam. Akkor most nem csak valami orosz felkelők támadtak az amcsikra, hanem hivatalosan Oroszország? De a titkosügynök sem került elő, gondolom az oroszoktól már nem is fog.

SZPOJLER!

A pálya végén fejbe lőttek. Érted? :D Nem véletlen volt a betöltő videóban, hogy kiájéj. (K.I.A. - Killed In Action).
Az hogy hivatalosan oroszország támadta meg, jókérdés. Ezt nem tudom, de valószínűleg igen.

SZPOJLER VÉGE!

Ja igen!
Hétfőn megrendelem az MW2-t! taps1 lövés1

Fenébe, azt tudtam hogy meglőttek, gondoltam hogy eszméletét vesztette aztán majd helyrepofozzák. A K.I.A. rövidítést meg nem tudtam hogy pontosan mit jelent, arra gondoltam hogy ,,akció közben eltűnt" vagy valami hasonló :D .

nekem még nem jött meg a karácsonyi ajándék medimarkt utalvány rokonról de amint megjön rohanok és én is veszek egy lyen csodát , utána meg tolhatjuk a coop-ot , aztmondják az is jó nagyon

Ha megvan a virágbolti verzió, akkor akár a hétvégén is játszhatunk, mert ezt megoldották az okosok! 8) :wink:

Tibi: Az meg mi az isten? :P :twisted:

Vissza
Top Alul