Ez nem bug, ez a késztők ajándéka!!hispan1":24x6i9ks mondta:Nálam nem egyszer sétálnak át a tőzön, majd égő fáklyaként halnak meg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Ez nem bug, ez a késztők ajándéka!!hispan1":24x6i9ks mondta:Nálam nem egyszer sétálnak át a tőzön, majd égő fáklyaként halnak meg...
CityLife":ovffn0g2 mondta:Egyik leül, miközben a másik feláll és odébbtolja, mire leül az aki odébbtolta, a másik feláll és vissza tolja. Ezt játszották a tűz körül 5 percig... nem álltak le. Ez valami ukrán szokás?![]()
Ennek sztem semmi köze a peccshez, nekem annélkül is csinálták. Helyezkedtek, biztos a tűz nem biztosított körkörös meleget. :mrgreen:CityLife":89u4vnoe mondta:Most patch után következő volt a szitu: Ugye újrakezdtem a játékot... kimegyek Sidorovich elvtárs bunkeréből és látom, hogy a tűznél 2 marharépa egymást állítja fel. Egyik leül, miközben a másik feláll és odébbtolja, mire leül az aki odébbtolta, a másik feláll és vissza tolja. Ezt játszották a tűz körül 5 percig... nem álltak le. Ez valami ukrán szokás?![]()
ez a pálya 1154-ben volt.TakiHUN":37gw5wj2 mondta:...(stalker prealpha 1195, csávó fut a síneken a vasúti sin felé....)
Igazad van! De a lényeg nem változik...Bloody Fox":2u4ujupz mondta:ez a pálya 1154-ben volt.TakiHUN":2u4ujupz mondta:...(stalker prealpha 1195, csávó fut a síneken a vasúti sin felé....)
OFF: Egynek elmegy, nem bugos, de szar a balance, nagyon nagyon...Tibi":noaedef3 mondta:off:
A CNC3 Tiberium Wars jó game? Nem túl bugos? Gondolkodtam már, hogy kipróbálom.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.