BugShots - mert semmi sem tökéletes

Most patch után következő volt a szitu: Ugye újrakezdtem a játékot... kimegyek Sidorovich elvtárs bunkeréből és látom, hogy a tűznél 2 marharépa egymást állítja fel. Egyik leül, miközben a másik feláll és odébbtolja, mire leül az aki odébbtolta, a másik feláll és vissza tolja. Ezt játszották a tűz körül 5 percig... nem álltak le. Ez valami ukrán szokás? :D

CityLife":ovffn0g2 mondta:
Egyik leül, miközben a másik feláll és odébbtolja, mire leül az aki odébbtolta, a másik feláll és vissza tolja. Ezt játszották a tűz körül 5 percig... nem álltak le. Ez valami ukrán szokás? :D

Ezt nekem még a patch előtt csinálta.. :? Biztos ukrán népszokás. Felállsz és odább tolod a barátodat. Érdekes jelenség.

Ez nem tom hogy bug-e, de nekem volt olyan hogy lementem a bar-ba és kint kolbászolt a pultos...és amikor be akart menni a pult mögé a csávó aki elállja az utat hátracsúszott és így ment be a pultos(de én persze nem tudtam bemenni) :shock:
ss_ricsi_pultos.jpg

Jah meg ezt a fejlesztők gondolom easter egg's-nek szánták:
ss_ricsi_tv1.jpg

ss_ricsi_tv2.jpg

(stalker prealpha 1195, csávó fut a síneken a vasúti sin felé....)

CityLife":89u4vnoe mondta:
Most patch után következő volt a szitu: Ugye újrakezdtem a játékot... kimegyek Sidorovich elvtárs bunkeréből és látom, hogy a tűznél 2 marharépa egymást állítja fel. Egyik leül, miközben a másik feláll és odébbtolja, mire leül az aki odébbtolta, a másik feláll és vissza tolja. Ezt játszották a tűz körül 5 percig... nem álltak le. Ez valami ukrán szokás? :D
Ennek sztem semmi köze a peccshez, nekem annélkül is csinálták. Helyezkedtek, biztos a tűz nem biztosított körkörös meleget. :mrgreen:

Azért ne így melegítsék egymást a pajtások, mert elég idegesítően néz ki. Az A-life lehet hogy tud ukrán népszokásokat is? :D

Bezzeg a Duke Nukem 3D-ben ,ott kellett slagolni, nőtt is tőle az életerő. :lol:

Hát igen, ez a mentalitás valahogy nem igen illene ebbe a játékba.

Nincs is benne lézerstuki :P Amúgy elgé egyszer is ezt beírni, remélem nem fogod minden topicban ezt elkövetni, nem jött be, sajnálom, tovább kell lépni. Én most pl. pont ezt tettem a CNC3 Tiberium Wars-al :(

Mumus: ha már egyszer lehordod a játékot, amihez jogod van, akkor azt egy szobában tedd csak meg...

Tibi":noaedef3 mondta:
off:
A CNC3 Tiberium Wars jó game? Nem túl bugos? Gondolkodtam már, hogy kipróbálom :) .
OFF: Egynek elmegy, nem bugos, de szar a balance, nagyon nagyon...

ON

Érdekesek ezek a feliratos textúrák... :?
ss_ricsi_textura.jpg

Ezek meg miért nem támadtak???(Pripyat-ban ülnek egy rakás szemét körűl shotgunosok, és térdelve dülöngélve "imádkoznak"? meg nyöszörögnek :D )
ss_ricsi_nemtamad.jpg

Vissza
Top Alul