BugShots - mert semmi sem tökéletes

Nálam Yantar-Wild Territory között állandó jelleggel ez van :?

kick":1b65raiq mondta:
Ja, női karaktereket igazán berakhattak volna, ez már nekem is eszembe jutott. Meg mutáns gyerek szörnyeket is. :lol:

A mutáns disznók mind nőneműek :D Nem vettétek észre? :wink:

Lóg a csöcsük...izé...a hasuk :lol: :lol: 8)

Engem nem zavarnak a fizikai bugok. Pár mulatságos, de nem zavaró.
Az NPC-k zseblámpái mondjuk nappal néha tőlük teljesen függetlenül ottmaradnak valamilyen helyzetükben világítva, még ha el is megy onnan az NPC, akkor is bőszen világít! :D
Azt viszont nem szeretem, hogy mutat egy emberre, hogy nála a kulcs, odamegyek, még nem is úgy hívják, nemhogy kulcs... :D Persze lehet, hogy én bénáztam el a küldetés közben.. pedig csak szisztematikusan legyilkoltam mindenkit, míg el nem fogytak, az utánpótlásuk meg csak lassan jött.
Várom a csudajó javításokat! ;)

Engem egyetlen dolog zavar különösebben, bár ez sem teszi játszhatatlanná: néha, mikor az ember a dealernek vagy a barkepernek viszi vissza a küldetésben megszerzett cuccot, elsőre vagy másodszorra, de néha többedszerre sem fogadja el, csak új küldetést lehet tőle felvenni. Amikor meg kijövök tőlük, rögtön jelzi a nyíl, hogy "Come back for the reward...". 4-nél többször még nem játszották ezt el, de mikor ilyen van, kétségek között őrlődik az ember, mindent jól csinált-e?

Na, nekem ilyen egyszer volt, viszont volt olyan is, hogy a gép magától elvállalt olyan küldit, amrie én egyáltalán nem nyomtam rá! :?

Én azt nem csípem, amikor lelövöm az ellenséget (mondjuk banditát) és beesik valami tereptárgy mögé. Asztal, autó, téglák stb. Megkerülöm a tereptárgyat és sehol a holttest. Aztán ha megyek még vagy 2-3 kört a környéken akkor megjelenik. Ez elég gáz tud lenni, ha a hullát kifosztani készülök, de mellette még lőnek rám öten-hatan. A kisebb grafikai hibáktól eltekintve ez volt, ami szemet szút, és a többi elviselhető. Egyelőre...

Sajnos néha nálam is eltűnnk a hullák, ha a fal mellett esnek össze, viszont akkor is lehet rajtuk F-et nyomni, ha nem látszanak :)

Na ezt jó tudni. Nálam volt egy emeletes épület, már nem emlékszem hol, talán agropromban, ahol az egyik szinten rendszeresen eltűntek a hullák, egy sem maradt meg a legalább fél tucatból és megnéztem a földszinten, nem estek át a padlón, a fegyverük viszont megmaradt.

Hello!

Hát ezt már tényleg nem hiszem el... Totál eltűnt a célkeresztem. Ha nincs a kezembe fegyver, akkor látom azt a karikát, de ahogy előkapok egy stukkert, nincs semmi célkereszt. Kiléptem, visszaléptem nemjó. Options/game - minden célkeresztre való pipa bentvolt, kivettem visszaraktam még mindig nincs célkereszt. Beállítottam, h. mutassa milyen messze nézek a célkeresztel, így a számok alapján nagyjából be tudom lőni, h. hol lehet a közebe, de így nem lehet messzire lőni rendesen csak ha jobb gombal réjuk közelítek de az egy trágya szerintem mert totál pontatlan, előbb szedtem le őket célkeresztel mint rájuktartva a fegyvert... van ötletetek, esetleg tudjátok mi a console parancs a célkeresztre?

Sziasztok!

Az eredeti játékkal eddig kevés buggal találkoztam. Nekem inkább az egész játékmenet tűnik bugosnak. Az a hatalmas AI ami annyira be lett harangozva... na de ezt az első benyomás topicba majd :)

Find the family rifle
nincs a szekrényben, biztos valaki lenyúlta

Ambush küldetésnél amikor berobbantanak egy nagy falat és be kell rohanni a bázisra kinyírni mindenkit. Quick save, berohanok, meghalok, quickload. A dinamitot nem robbantják fel hanem az egyben lévő falon rohannának át...

Néha nem tudok lőszertípust váltani pedig van.

A földről misztikus módon eltűnnek a fegyverek néha (másodpercek után, nem órákra kell gondolni)

Sok ilyen kis apróság van még. Szerintem nem ezek miatt nem lett jobb a játék :)

Lőszertípus váltással még sosem volt problémám, fegyver sem tűnt el soha, inkább a hullák. A family rifle meg nem is szekrényben van, hanem egy piros konténerben :D

Vissza
Top Alul