Köszönöm,Dezo!
A mentéseket hová pakolja a játék? Ugyanis az újratelepítés után nem találta sehol,és harmadjára kellene akkor újrakezdenem. Vagy a patch feltelepítése automatikus módon ezt nem befolyásolja? Elnézést,nem vagyok túl jártas ezekben a dolgokban.
Nos,akkor még egy "bug-report"-már ha ez annak számít. Helyszín: Kordon; lerombolt híd északi lejtő.
A karakterem szabályosan driftel,sodródik a töltés jobb oldala felé,s ha ugrom egyet,akkor felfelé kalimpálva halad,kicsit megemelkedve.
Másik észlelés; helyszín :Agroprom föld alatti kutatólaboratórium,Strelok szobája.
A nagy csőíven haladva egy falban kialakított búvóhelyre akadván-először úgy gondolva,ez jó lesz-aludtam,majd ott hagytam a felszerelésem egy tetemes hányadát,hogy majd visszajövök érte alkalomadtán,most azonban nem hurcolnám,mert lelassít. Később visszatérve felvenném a holmimat,és megint bug-trap van,esek ki az asztalra.
Újból kezdem,hátha,és nem menvén le a henger alakú akna aljára, a létráról felszedegettem a hátrahagyott dolgaim.
Úgy sikerült.
Amúgy ,Dezo! A Sin-banditák-ugye ők a sötét banditák talán?- milyen nyelven beszélnek? Hutt,vagy rodian? Nem tudom eldönteni
Elsőre nagyon "Jabbás-nak" hallatszott,főleg,ahogy harákolnak és hörögnek hozzá....