Bug-vadászat

Mennyire tartod bugosnak a CoP-t?(kérlek,csak eredeti játékkal szavazz)

• Látszik a fejlődés a SoC és a Cs-hoz képest

Szavazat: 0 0.0%
  • Ugyan olyan bugos,mint az előző játékok

• Több bugot tapasztaltam,mint a SoC és a Cs-ban

• Összes szavazó
    0
Istenem mai napig találok bugokat...
Nem rég azért kellet vissza tölteni 1 tök jó állást ami az elött volt hogy 200 000 RU-t kaszáltam Képződményekből mert azokat a ..... kis Anomáliaviszgálókat vagy miket amikből a tudósok tudnak segiteni hogy ott van-e képződmény így raktam le:
Na igen megkapjuk az első 3 at majd az utcsó 2 őt,na megkaptam a 3 at gondolom ellátogatok Zatonba Képződményt keresni megis történt vissza jöttem és elmentem a "Mocsaras vérszopó" küldit csinálni Janov Észak Keleti részén nem messze a Cement gyártól,és ott van az az anomália ahova későbbiekben lekell rakni az a dekódert vagy mi a szöszt hogy ott is vizsgálják az anomáliát,jövök vissza fele Vérszopók leölése után és észre veszem az anomáliát,picit keresgélek képződményeket semmi,megyek Haza fele Janovba és kiírja a képernyőre: "Ha le akarja tenni az eszközt nyomja meg az (F) billentyűt" na nézzem mi lessz ebből megnyomtam,ügyesen le is rakta,majd elmegyek a 3 Kinevezet helyiségre ahova lekellet volna raknom és oda lerakom a maradékot,marad 1,megyek Tudós laborba leadni a küldetést de nem fogadja el mert az 1 ik kis szart rossz helyre raktam és nem tom felvenni,na tudnátok milyen dühös lettem ^^

Már a végefelé tartok, megcsináltam minden, de tényleg minden küldit már.
( Hátra csak a zavaró megkeresése és az ovi volna, strelok és a kivonás. )
Igyekeztem a lehető legtöbb öcsit is megszerezni és semleges maradni.
Most jönne az One Shot ... de a parancsnok csak áll és bámul - nem szól az embereinek, hogy kisérjenek el.
Persze semmire sem reagál a játék, igy Ctrl + Alt + Del !

Szerk.: Na valamitől sikerült tovább ( végig ) vinnem a játékot, de egy furcsa dolog azért van az öcsik terén : a stalkerek barátját nem adta meg, pedig mindent megcsináltam hozzá !
Amit lehetett elértem ( 17 db-ot ) 3 db ugye "választható" kihez húzunk.
Az utolsót nem tudom miért nem adta meg ...

Másik játék - újabb bug : Lövész fegyvere és a levél NINCS a rejtekhelyen, de a PDA jelzi, hogy ott van a rejtekhely.
Hiába nézek bele, a PDA-ról nem tünik el a jelzés és benne sincs semmi ...
Igy persze rögtön ugrott a "titkok örzője" öcsi !

A stalkerek barátja öcsit én megkaptam valamikor még Zatonba. Aztán amikor a Morgan ellenes küldetésben segítettem a banditáknak elvesztettem (mert ugye stalkereket gyilkoltam). Már ha lehetséges ilyen (?). Úgy rémlik, hogy megvolt de eltűnt a PDA-ból.

Lövész rejtekhelyénél biztos jó helyen keresed? Mert ott talán 2 rejtekhely is van. Ugye az anomáliánál van lent, egy stalker hullája mellett aki neked vitte volna a feltört fekete dobozt vissza (Kardán mondta, hogy rá bízta).

Amúgy lehet valamit rosszul csináltam, de én pl nem kaptam meg a Szabadság barátja címet, pedig hozzájuk állítottam be a Monolitos csapatot, őket kértem fel a tudósok laborjának védelmére és a dokumentumot, PDA-t is nekik sóztam el (amiket kellett persze csak azt).

Szenkánál sincs, bár sokáig a hullája sem volt ott ...
Amúgy jó helyen nézem ( mivel ez az 5. végigjátszásom ) a csőben, lent.
Asszem ott nincs is több rejtekhely - vagy te tudsz másikat ?

No mod !

Ez nem igazán bug, de érdekes dolgot láttam :
Játékállás betöltés a hajón a felső folyosón.
A lépcsőn jön fel RÁK, de a lábai előre álltak amig a törzse, feje hátrafelé nézett.
Beér a gyengélkedőre, ott eldobja magát vizszintesen lebeg a föld felett kb. 50 cm-re és szépen lassan becsúszik az ágyára, ahol amúgy is pihenni szokott !

Nekem az volt nem egyszer, hogy a Lövész papírjait nem tudtam összeszedni, mind a 3-at, az egyik rejtekhelyről hiányzott az egyik. Azaz teljesen üres volt a rejtekhely. Eddig egyik alkalommal Jupiter üzemi, aztán később pedig a kőfejtőben lévő helyen volt ez. Próbáltam többször, hogy újratöltöttem, stb, de nem adta be sehogy sem.

Spoiler:

A tudósoknál lévő stalker, aki akkor csatlakozik ha adsz neki két artifaktot rygszerűen eltűnt. Leadtam neki a cuccot majd mentem a dolgomra, se a tudósoknál se zulunál nincs. Ez wtf??

Ja kösz, csak úgy rémlett, hogy régebben többen voltunk, meg zulu mondta is, hogy még nem vagyunk elegen, lehet kihagytam valakit.
De újabb bug ütötte fel a fejét: a játék szerint nem vérzek, legalábbis nem jelzi, de én odamenstruálok mindenhova, van hogy a szemben lévő falra is csak úgy rávérzek, közben meg megy le az életem... ez pripyat undergroundban történik.

Zulu, Strider, Sokolov, Vano. Ez a négy ember aki veled megy.
SEVA ruha és vegyi anyagok elleni képződmény van rajtad? Mert lehet a méreg miatt menstruálsz folyamat.

akkor még valakit meg kell keresnem. A ruha rajtam van, az artifaktok javát el kellett adnom hogy legyen pénzem a ruhára. Egyelőre sztem hanyagolom az undergroundot...

jaj egy bugot én is látam, az egyik rejtekhely a fa alsó két ágán volt... sehogy se értem fel.. -.-" aztán úgy éeztem magam mint a búcsúba, le kellett lövöldöznöm őket onnan xD huh de z lehet a CS-ben olt :S

ja :DD akkor avagy "hogyan csezd el a lőszered pár csecsebecséért" hadművelet xD de jó céllövölde... :D

Most nem éri meg azt az 1-2 tárat, hogy lekerül a térképedrõl a rejtekhely jelzés? :)

Nem nagyon :D de van egy a Jupiter környékén van az a parkoló benne egy autó most nem tudom mit d azt hiszem egy adag pisztoly lőszert nem érek el benne, de úgy döntöttem ott rohad el :D nem cseszem el rá a sugárzás elleni cuccomat :D

No igen, az autókkal én is megszenvedtem annak idején. Próbálkozz elõröl, hátulról, oldalról, állva, guggolva,
stb. és meglesz a jó pozitúra.(Mint abban a másik játékban)
:)

Vissza
Top Alul