Bug-vadászat

Mennyire tartod bugosnak a CoP-t?(kérlek,csak eredeti játékkal szavazz)

• Látszik a fejlődés a SoC és a Cs-hoz képest

Szavazat: 0 0.0%
  • Ugyan olyan bugos,mint az előző játékok

• Több bugot tapasztaltam,mint a SoC és a Cs-ban

• Összes szavazó
    0
Érdekes dologgal találkoztam az imént, épp a Volkhov AA Complex-ből mentem vissza az Állomásra, és megláttam a távolból egy vérszívót ami nem álcázta magát. Na mondom megölöm ne garázdálkodjon, de eltűnt a bokrok közt, megyek tovább a Bunker felé és látom hogy az őrök közt zavartalanul sétál, megyek utána rálövök az Eliminator-ral, eltűnik, visszahúzódok háttal a falnak hogy ne tudjon hátba támadni, de még így is nehezebben halt meg mint pl a 3 ami a mocsárban küldi volt.
Hogy lehet hogy nem lőttek rá a Merc-ek meg a Stalker-ek??! fal1

Igen, azon a helyen én is majdnem mindig találkoztam vele, amikor arra jártam, nyilván hiba.

Köszi, Zsilin! :)

Scare, én vérbeli Duty vagyok, mutánst látok nem kérdezek lövök! :wink:

Újabb idegesítő bugba botlottam, de mintha már olvastam volna korábban hasonló problémát: újrakezdtem a játékot és már alig van teendőm Yanov-ban, most sikerült úgy alakítani a dolgokat hogy vettem éjjellátó Susat és PSO távcsöveket az Alagúthoz. Visszamentem a Skadovsk-ra pár dolgot elintézni de megjöttem onnan a stash-omban "bekékült" az éjjellátó Susat-om (a PSO szerencsére nem...). Ez hogy történhetett?? Strelok egyedi Sig-jére volt szerelve és mire újra ránéztem "visszaváltozott" sima Susat távcsővé... Újrakezdtem korábbi lementéstől és azóta mindig nálam van, remélem nem fordul elő újra, más találkozott ilyennel?! :?

Ezzel én is találkoztam... csak éppen hogy a célkijelölős PSOk változtak át sima ződ PSO-ra azóta nem hagyom a fegyvereken a PSo-t csak simán bebaszom a tárolóba külön és nincs problem, ha kell felteszem amikor nem kell a fegyver akkor leveszem róla az optikát. A probléma talán az lehet, hogy a moddolt játék optikáknál valami probléma van a tárolással így alap távcsőnek veszi és átírja őket arra... De ez csak egy feltételezés a problémára... Mindazontúl nyugi Prodgyi nem egyedi eset... 12 célkijelölős PSO-t vesztettem mire rájöttem, hogy miva :D

Nekem olyan volt, hogy a CS dvdje volt benn de már csak akkor jutott eszembe mikor elindítottam a játékot. Na mondom sebaj, megpróbálok betölteni egy mentést... simán ment minden :D végig a cs dvdjével toltam.

Hajjaj, indult már mindenhogyan meg sehogyse :)

Ma olyat láttam hogy meghaltok: Chimera-vadászaton voltam a kórháznál Prypaitban, jövök vissza a mosodához és nagyon lövöldöznek a Loner-ek. A bejárati ajtóba beragadva két Pseudo-kutya, mikor sörétessel belelőttem felrobbant az ajtó két szárnya, burner anomália és electro anomália hangokat adva, majd mikor beléptem és visszanéztem az ajtó fél szárnya szabályszerűen visszalebegett a helyére és működött, a másik továbbra is hiányzott...

És én még a piros PSO bekékülésén vagyok fennakadva... fogatlan

Vissza
Top Alul